% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

Blog
Inspirációk, ötletek, hírek

MIÉRT AZ EGYEDI VÁSZONKÉP A LEGJOBB SZEMÉLYES AJÁNDÉK?
Nyakunkon az ünnep, a homokóra pedig megállíthatatlanul pereg. Egyre kevesebb az ajándékvásárlásra felhasználható idő, és habár a boltok polcai roskadásig vannak tömve a tömeggyártott termékekkel, sokan mégsem tudják, mit is vásároljanak a fenyőfa alá családtagjaiknak, barátaiknak. Ez érthető, hiszen a legtöbben szeretnénk valami igazán egyedi, maradandó dologgal meglepni szeretteinket. Sokakat azonban megakadályoz ebben az idő, illetve a kézügyesség hiánya, így lemondanak a személyre szabott meglepetések elkészítéséről. Pedig igazán exkluzív, szívhez szóló ajándékot nem csak saját kezűleg készíthetünk. Az egyedi vászonkép tökéletes meglepetés lehet, legyen szó akár karácsonyról, akár születésnapról, vagy bármi egyéb, fontos eseményről. Ebben a bejegyzésben azt is megmutatjuk, miért ez a legjobb megoldás, ha szeretnénk valami igazán különleges dologgal megörvendeztetni szeretteinket!
Tovább olvasom
A VÁSZONKÉP, MINT LAKÁSDEKORÁCIÓ
Az otthon ott van, ahol jól érezzük magunkat – tartja egy mondás, melyet biztosan sokan hallottunk már. Éppen ezért bárhol is élünk, egyvalami mindnyájunkban közös: lakókörnyezetünket amennyire lehet, szeretnénk otthonosabbá, barátságosabbá varázsolni. Erre természetesen rengeteg lehetőségünk van. Egyedileg gyártott, kézzel készített dekoráció, vagy boltban vásárolt, kész díszek garmada áll rendelkezésünkre. Ebben a rövid bejegyzésben azonban megmutatjuk. hogy miért érdemes annyi dolog közül mégis az egyedi vászonkép készítése mellett dönteni!
Tovább olvasom
MIRE FIGYELJ EGYEDI VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉSEKOR?
Egyedi vászonképed megtervezése olyan feladat, melyhez nincs szükség sem grafikai szoftverre, sem művészi vénára. Egyszerűen, néhány kattintással megoldható, köszönhetően 3D vászonkép-tervező alkalmazásunknak, melyben egyedülálló módon akár azt is azonnal ellenőrizheted, hogyan fog kinézni a legyártott vászon. Akad néhány olyan dolog azonban, amire a tökéletes eredmény érdekében érdemes odafigyelned. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk neked, mik ezek az apró részletek, és hogyan segítenek abban, hogy te is elkészíthesd tökéletes, utánozhatatlanul egyedi vászonképedet!
Tovább olvasom
A LEGJOBB ÖTLETEK EGYEDI VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉSÉHEZ
Azt már mindnyájan tudjuk, miért tökéletes ajándék az egyedi vászonkép. Arról azonban még nem igazán beszéltünk, hogy mennyi kreatív lehetőség rejlik saját vászonképünk megtervezésében. A saját fotó vagy grafika használata és az egyedi méretezés olyan fantáziadús lehetőségekre nyitnak kaput, melyeket egészen biztos, hogy nem csak te, de a vendégeid is imádni fognak! Ezek közül mutatunk most néhányat, remélve, hogy sikerül meghoznunk a kedved saját, egyedi vászonképed megtervezéséhez.
Tovább olvasom
3+1 DOLOG, AMI GARANTÁLJA, HOGY AZ EGYEDI VÁSZONKÉP TÖKÉLETES LEGYEN
Egy vászonkép elkészítése egyszerű feladatnak tűnhet. Fogunk egy darab vászonanyagot, kinyomtatunk rá egy képet, majd ezt egy egyszerű fakeretre feszítjük, és már kész is a tökéletes ajándék vagy lakásdekoráció. Az igazság azonban az, hogy a folyamat ennél némileg bonyolultabb, jóval több odafigyelést és munkát igényel. A tökéletes vászonképek elkészítéséhez nem csak speciális gépparkra és tapasztalatra van ugyanis szükség, de prémium minőségű alapanyagokra, valamint nem utolsó sorban a megfelelő odaadásra is. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a négy legalapvetőbb dolgot, ami nélkül tökéletes, egyedi vászonkép nem létezhet.
Tovább olvasom
VÁSZONKÉPET AJÁNDÉKBA! DE MILYET?
Közeleg a legjobb barátod diplomaosztója? Esetleg egy közeli rokon születésnapjára szeretnél valami igazán különleges ajándékkal kedveskedni? Az egyedi vászonkép mindig jó döntés, ha meglepetésről van szó, és akkor sem kell aggódnod, ha nem tudod, milyen mintának örülnének a legjobban szeretteid. Ebben a bejegyzésben mutatunk néhány inspiráló ötletet, melyek közt egészen biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot, legyen a szerencsés ajándékozott egy barát, barátnő, családtag, vagy épp egy kedves kolléga!
Tovább olvasom
NYOMTATOTT VAGY FESTETT VÁSZONKÉP - MELYIK A JOBB AJÁNDÉK?
Ha ajándékozásra kerül a sor, mindenki szeretné valami egyedi dologgal meglepni szeretteit. A vászonkép olyan megoldás, mellyel nem lehet mellényúlni. Akadnak azonban, akik idegenkednek a nyomtatott vászonképtől, és kizárólag a kézzel készült, valódi festményeket tartanák jó ötletnek. Ők azonban nem tudják, milyen szép is lehet egy nyomtatott vászonkép, valódi, prémium alapanyagokból, tapasztalt szakemberek által készül. És azt sem, mennyi időt, pénzt, és fejfájást spórolhatnak akkor, ha festmény helyett az egyedi tervezésű, nyomtatott vászonképet választják ajándékként.
Tovább olvasom
ÍGY TERVEZHETED MEG A TÖKÉLETES MONTÁZST EGYEDI VÁSZONKÉPEDHEZ
Sokan akadnak, akik nem feltétlenül tudnak a számukra kedves fotók vagy grafikák közül egyetlen darabot kiválasztani, ha vászonkép készítésére kerül a sor. Ebben az estben két megoldás lehetséges. Készíthetünk több, különálló képből álló összeállítást, vagy egy egyetlen vászonképen is megjeleníthetünk több fotót, montázs vagy kollázs formájában. Az utóbbi megoldást sokan csak azért kerülik, mert nem értenek a különböző képszerkesztők és grafikai programok használatához. Számukra azonban van egy remek hírünk: a fotómontázsok készítéséhez ma már nem feltétlenül van szükségünk bonyolult szoftverek használatára! Egyszerűen használható, ingyenes applikációk és weboldalak segítségével is készíthetünk látványos összeállításokat pár perc alatt, melyekből utána vászonkép tervező alkalmazásunk segítségével pillanatok alatt elkészíthető a tökéletes ajándék vagy dekoráció. Most mutatunk néhány olyan megoldást, melyekkel a mutatós fotómontázsok készítése nem több, mint pillanatok alatt kivitelezhető gyerekjáték!
Tovább olvasom
2020 LAKÁSDEKORÁCIÓS TRENDJEI, MELYEKRE ÉRDEMES LESZ ODAFIGYELNED
Mindnyájan szeretnénk olyan lakásban élni, ahol otthon érezzük magunkat. Ehhez fontos, hogy otthonunkat saját elképzeléseink szerint, saját ízlésvilágunknak megfelelően alakíthassuk. A lakásdekoráció ugyanis az öltözködéshez hasonlóan az önkifejezés egy formája. Kommunikációs módszer mellyel megmutathatjuk, kik is vagyunk valójában, hogyan szeretünk élni. Az öltözködéshez hasonlóan azonban a lakberendezést is meghatározzák bizonyos divatirányzatok, melyek segítenek abban, hogy kiteljesedhessünk. Ebben a bejegyzésben bemutatunk néhányat az idei, felkapott trendek közül, azzal a céllal, hogy segítsünk neked otthonod divatos és ízléses berendezésében.
Tovább olvasom
FOTÓKÉSZÍTÉSI TIPPEK A TÖKÉLETES VÁSZONKÉP MEGALKOTÁSÁHOZ
Annak érdekében, hogy tökéletes lakásdíszt vagy irodai dekorációt készíthess, rendkívül fontos a megfelelő minőségű alapanyag. Nagy jelentősége van a vászon anyagának és prémium festéknek, itt azonban most nem csak ezekre gondolunk. Ami legalább ennyire fontos, annak képnek a minőségére, ami a vászonra kerül majd. Ahhoz, hogy a legszebb végeredményt kaphasd vászonképed megtervezése után, érdemes megfelelő felbontású, megvilágítású, optimálisan exponált, és nem utolsó sorban jól megkomponált fotót használnod. Ebben a bejegyzésben hoztunk neked néhány tippet, melyek segítségével a te vászonra tervezett képed is tökéletesen sikerülhet majd!
Tovább olvasom
VÁSZONKÉP VAGY PAPÍRNYOMAT – MELYIK A JOBB DEKORÁCIÓS MEGOLDÁS?
Ha lakás- vagy irodadekorációról van szó, ma már sok esztétikus megoldás közül választhatunk. Rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek például a keretezhető poszterek és magas minőségű printek, melyekhez aránylag sok helyen hozzájuthatunk. Ezek többsége valóban mutatós, azonban a legtöbben egyetértünk abban, hogy egy vászonképpel nehezen tudják felvennie a versenyt, akár egyediségről, akár minőségről van szó. Most megmutatjuk, miért az egyedi vászonkép a legjobb megoldás, ha valami igazán szép és tartós díszt szeretnénk, akár az irodádba, akár a saját nappalidba vagy hálószobádba.
Tovább olvasom
MIKOR LEHET JÓ AJÁNDÉK AZ EGYEDI VÁSZONKÉP?
Minden évben adódnak olyan különleges alkalmak, amikor szeretteinket szeretnénk megajándékozni valami különleges, emlékezetes, és egyedi meglepetéssel. Sokszor azonban nehéz eldönteni, mi is legyen ez, és az egyszerűség kedvéért a készen kapható, sablonos ajándéktárgyaknál maradunk. Ha szeretnénk azonban valami igazán különleges dologgal meglepni családtagjainkat, barátainkat, hozzátartozóinkat, az egyedi vászonkép egy olyan megoldás, mely mindig mosolyt csal az arcokra. Most hoztunk néhány tippet, hogy mikor érdemes rákattintanod a tervezőalkalmazásunkra, és egy igazán egyedi, maradandó ajándékot készíteni szeretteidnek!
Tovább olvasom
VÁSZONKÉPEK A CÉGES ARCULAT RÉSZEKÉNT
A vászonképre sokan kizárólag úgy tekintenek, mint jó lakásdekorációs megoldásra. Az igazság azonban az, hogy egy szépen megtervezett, minőségi vászonkép nem csak otthonunkban mutathat jól. Várótermek, tárgyalók, irodák, üzletek kiemelkedő dísze lehet, egyszóval a céges arculat, a marketingstratégia részeként is hatékonyan integrálható. A vászonkép egyszerre elegáns, modern, és személyre szabható dekorációs eszköz, melyet minősége és rugalmassága egyszerre tesz kiváló arculati elemmé mind a kisvállalkozások, mind pedig a nagy cégek számára.
Tovább olvasom
SZÍNEK ÉS TÉMÁK
Ha komoly odafigyeléssel dolgozunk lakásunk színárnyalatainak tökéletes egymásba csiszolásán, elsőként vegyük figyelembe azt, hogy mennyi fény juthat az ablakokból az adott helyiség különböző részeibe, és hogy mi a kedvenc színünk.
Tovább olvasom
AZ EMBER LEGJOBB BARÁTJA A KÉPEKEN IS ŐRZI AZ OTTHON MELEGÉT
Az emberek az idők kezdete óta festettek vagy tettek ki állatokat ábrázoló képeket otthonuk falaira, vagy jelenítették meg őket valamilyen módon a környezetükben. Erre a legismertebb bizonyítékok az ősemberek barlangrajzai voltak. Akkor még jóval több misztikus tartalommal ruháztak fel egy állatról készült rajzot, mint manapság, mert ettől remélték azt is, hogy egy vadászat folyamán képesek lesznek elejteni a vadat, és bőséges zsákmánnyal térhetnek haza a törzsükhöz. Azonban az állatokhoz tartozó érzelmi társítások manapság sincsenek kiveszve a köztudatból, bár lényegesen kevesebb szó esik róluk. Jó hír, hogy már nem Neked kell a képeket otthonod falára rajzolni, ha egy kis hangulatra vágysz. Elég csak felkeresned honlapunkat, a vaszonkepem.hu-t, és hamarosan a tökéletes kutyás képeiddel díszítheted falaidat.
Tovább olvasom
A RÉGI ÉS ÚJ ÖSSZHANGJA
Minden otthon a bentlakók saját kézjegyét és ízlését tükrözi. Lehet, hogy valaki a régi stílus kedvelője, valaki az egyszerű berendezés híve, megint mások az ultramodern formák szerelmesei, vagy a minimalista stílus megszállottjai. De akadnak olyanok is, akik nem akarnak elköteleződni egyik irányban sem, mert több stílusban is meg tudják találni azokat a jegyeket, amiből létre hozhatják maguk számára a megfelelő, színes világot.
Tovább olvasom
INSPIRÁLÓ KÖRNYEZET, MAXIMÁLIS MOTIVÁCIÓ
A hétköznapi cselekedeteinket mindig különböző motivációk hatására visszük végbe. Ezek lehetnek nagyon alap mozzanatok, mint például a létezésünkhöz nélkülözhetetlen szükségletek kielégítése, de mutathatnak jóval távolabb is, mint a személyes vágyaink elérésének igénye. A motiváció nem más, mint olyan tényezők összessége, ami ösztönzi a belső energiáinkat, hogy az érdeklődésünk fennmaradjon és elkötelezettek maradjunk a munkánk vagy más tevékenységünk iránt. Most, hogy sokan az otthonunk falai közé kényszerülünk, fontos, hogy ott valóban otthonosan érezzük magunkat és megfelelő legyen mint alkalmi munkahely is. Ezért a leggyorsabb megoldás, hogy egy kis ház irodát rendezzünk be magunknak, ha a kiválasztott helység falait vászonképekkel dekoráljuk.
Tovább olvasom
A MAGAS FÁK ÁGAIN AZ ÉLET BONT GYÜMÖLCSÖT
Akármennyire is távolodtunk el manapság a természettől és vonultunk egyre nagyobb városokba, sosem fogunk attól az igényünktől szabadulni, hogy valamilyen módon egy picikét az életterünkbe csempésszük. Ha csak végigmegyünk egy tavaszi napon a városon, már sokkal jobban feldobja a kedvünket, ha megérezzük a virágok illatát, és látjuk, hogy rügyeznek a bokrok és a fák.
Tovább olvasom
A MESÉLŐ FALAK
A történetmesélés egy velünk született ösztön. Ez határozza meg az alapját az összes közösségi vagy családi összejövetelnek, amikor egymás szavába vágva igyekszünk érdekesebbnél érdekesebb történetekkel díszíteni az együtt töltött időt. A történetek, a mesék, hatással vannak ránk, amiknek a végén általában le tudjuk vonni a tanulságot, és valami új ismeretnek a birtokába jutunk.
Tovább olvasom
SZELETELT FORMÁK AZ OTTHONBAN
Az absztrakt művészet egy stílus irányzat, ami a 20. század elején kezdett kibontakozni, aztán nagy erővel nyomulásnak indulni, hogy felforgassa a világ szokványos elképzeléseit a körülöttünk lévő dolgokról és azok ábrázolásáról.
Tovább olvasom
Vászonkép vakrámán, avagy személyes élmények az otthonod falain
Varázsolj élményt a fotóidból, és leld benne örömöd nap mint nap! Amikor megörökítetted az adott pillanatot, akkor te voltál az, aki észrevette és átélte a felemelő érzést. Azzal, hogy lencsevégre kaptad, máris emléked köthető hozzá. Miért hagynád az élményeket a mobilodon vagy CD-n, amikor minden nap felidézhető az élmény, amikor ránézel és mosolyt csal az arcodra? Az otthonod falain a vászonkép vakrámára feszítve rögtön vonzza a tekintetet, hiszen kiemelkedik a fal síkjából. Arról nem is beszélve, hogy sokkal stílusosabb lakásdekorációs elem, mint egy hagyományos keretbe foglalt kép.
Tovább olvasom
PIXEL ART
A ’70-es évek számítógépes lehetőségei a kor legmodernebb adottságainak számítottak, de az igények már akkor is jóval túlmutattak rajtuk. Így mai szemmel visszatekintve nem kevés „geek”-nak lehetünk hálásak, akik mit sem törődve a kiközösítésekkel, amiket az informatikára kevésbé fogékony többség tanúsított velük szemben, azon dolgoztak, hogy a számítógépek elérjék a mai hatásfokot.
Tovább olvasom
A KEVESEBB NÉHA TÖBB
Mint oly sok új szemléletet képviselő irányzat, a minimalista művészet is a ’60-as években látta meg a napvilágot. Bár előzményei azért akadtak jócskán a 20. század kezdetén elindult avantgárd mozgalmakban, mégis a második felére esik a virágkora. Kiindulópontja viszont Amerika, és úgy is aposztrofálják, mint az első olyan irányzat, ami semmivel sem tartozik Európának.
Tovább olvasom
AZ ANYASÁG ÜNNEPE
Egy gyermek érkezésére talán sosem lehet eléggé felkészülni. A születést megelőző 9 hónap alatt rengeteg minden megváltozik, de még mindig az izgalom az, ami maradéktalanul kitölti a hátralévő napokat. Aztán eljön a nagy alkalom, és új élet költözik a családba. Az új jövevény mondhatni alaposan felborítja a napirendet, ahogy helyet kér magának a család életében, de a boldogságnak köszönhetően ez a helyzet könnyen megoldódik.
Tovább olvasom
AZ ÉLTETŐ VÍZ
A víz a négy elem közül a számunkra az egyik legfontosabb, hiszen testünk 70 százalékát is víz alkotja, továbbá, ha nem fogyasztunk kellő mennyiséget belőle, akkor a szervezetünk súlyosan károsodhat, sőt igen szélsőséges esetben még akár az életünket is elveszthetjük. Talán ezért is alakult bennünk ki a hosszú évezredek alatt az a rendkívüli idealizálása ennek az elemnek, mert tudjuk, hogy nélküle nem is lehetne élet a Földön.
Tovább olvasom
A 19. SZÁZAD INSTAGRAMJA, AZ IMPRESSZIONIZMUS
Talán kevesebb jó dolog történhetett a festészettel és az üres vásznakkal, mint az impresszionizmus. Az addig uralkodó klasszikus irányzatok és a realista törekvések a végletekig egysíkúvá és kiszámíthatóvá tették a színek mestereinek témáit, akik a közvélemény pozitív megítélésének megtartását jobban figyelembe vették, mint a kísérletezést.
Tovább olvasom
ÍGY KÉSZÍTHETSZ EGYEDI VÁSZONKÉPET APÁK NAPJÁRA
Éppen Apák napjára keresel ajándék ötletet, de még semmi eredeti nem jött szembe? Készíttess neki egyedi vászonképet, mert erre biztosan nem számít. A cikkben lépésről lépésre leírjuk az ajándék beszerzésének a folyamatát, így mire eljön a várva várt nap, minden adott lesz a tökéletes meglepetéshez.
Tovább olvasom
SZÍVHEZ SZÓLÓ AJÁNDÉK ÖTLET ÓVODAI VAGY ISKOLAI ÉVZÁRÓRA
Közeleg az iskolai vagy óvodai évzáró, végzős csoportként pedig valami igazán klassz ajándékkal kellene a csapatnak kirukkolnia? A cikkben lépésről lépésre mutatjuk meg a szívhez szóló ajándék tökéletes receptjét.
Tovább olvasom
TŐLÜNK PONTOSAN AZT KAPOD, AMIT A KÉPERNYŐN LÁTSZ
Sajnos az online vászonkép tervezők minősége sokszor hasonlít a vakrandik világához, ugyanis élőben nem egészen az a látvány fogad, amire számítottál. Részünkről sokkal inkább az „amit online látsz, azt kapod élőben” elképzelhető csak, ennek tanúbizonyságául írtuk ezt a bejegyzést is.
Tovább olvasom
KREATÍV ÖTLETEK, HA NEM TUDOD, MI LEGYEN AZ EGYEDI VÁSZONKÉP TÉMÁJA
Fontolgatod már egy ideje, hogy egyedi vászonképpel dobd fel a nappali vagy a háló hangulatát, de tanácstalan vagy a megjelenített fotó kapcsán? A cikkben többféle kreatív ötletet is megmutatunk, hogy könnyebb legyen a választás.
Tovább olvasom