A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

2020 LAKÁSDEKORÁCIÓS TRENDJEI, MELYEKRE ÉRDEMES LESZ ODAFIGYELNED

2020 LAKÁSDEKORÁCIÓS TRENDJEI, MELYEKRE ÉRDEMES LESZ ODAFIGYELNED

 

Mindnyájan szeretnénk olyan lakásban élni, ahol otthon érezzük magunkat. Ehhez fontos, hogy otthonunkat saját elképzeléseink szerint, saját ízlésvilágunknak megfelelően alakíthassuk. A lakásdekoráció ugyanis az öltözködéshez hasonlóan az önkifejezés egy formája. Kommunikációs módszer mellyel megmutathatjuk, kik is vagyunk valójában, hogyan szeretünk élni.
Az öltözködéshez hasonlóan azonban a lakberendezést is meghatározzák bizonyos divatirányzatok, melyek segítenek abban, hogy kiteljesedhessünk. Ebben a bejegyzésben bemutatunk néhányat az idei, felkapott trendek közül, azzal a céllal, hogy segítsünk neked otthonod divatos és ízléses berendezésében.

 

Letisztult formák, természetes színek

Ahogyan a formatervezésben, úgy a lakberendezésben is egyre felkapottabb a minimalista megjelenés, a természetes színek és formák használata. Ez a trend várhatóan 2020-ban is továbbgyűrűzik majd, és ismét egyre menőbbé válnak a természetes anyagokból készült, egyszerű és elegáns bútorok, belső dekorációk.
Ez főként annak is köszönhető, hogy a tervezők a megjelenés mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra, ami főként a természetes alapanyagok használatában nyilvánul meg.
Ha a környezetbarát dekoráció híve vagy, a fából készült bútoraid mellett rendkívül jól mutathat a nappaliban egy öko-vászonra készült kép, mely egy szép fotóval vagy grafikával képes lehet behozni otthonodba a természet nyugalmát és szépségeit.

 

Az év színe

2020-ban ne lepődjünk meg azon, hogy rengeteg kék színű dísztárggyal találkozhatunk majd a lakberendezési boltok polcain. A Pantone Color Institute ugyanis minden év decemberében megválasztja azt a színt, mely meghatározza majd a következő esztendő design trendjeit.
2019-ben sem történt ez másképp, az idei év színe pedig nem más lett, mint a nyugalmat és családiasságot sugárzó klasszikus kék.
A klasszikus kék egy alapvetően barátságos tónus, melynek bel- és kültéri alkalmazása egyaránt jól mutat, bármilyen felületen használható, és különböző anyagokkal is jól párosítható.
Tökéletesen mutat például egy olyan, egyedi vászonképen, mely a tengert, egy naplemente előtti tájat, vagy bármi egyéb, számunkra kedves jelenetet ábrázol.

 

Újra divatos a virágminta

A virágmintás tapétára sokan gondolnak úgy, mint évtizedek óta letűnt, ízléstelen és giccses divatra. Ideje azonban felkészülni arra, hogy a trend 2020-ban visszatér, és nagyobbat robban majd, mint korábban valaha. Persze ne úgy képzeljük el a dolgot, mint a nagyanyáink hálószobájában látható, rózsákkal vagy muskátlikkal díszített, megfakult faliszőnyeget.
Idén rengeteg olyan, virágmintás tapétával és dísszel találkozhatunk majd a lakberendezési- és dekorációs boltokban, melyek leginkább a romantikus festmények megjelenését idézik, néhány modern, minimalista csavarral megfűszerezve.
Az egyszerre díszes, mégis letisztult megjelenésű tapétával pedig mi más is mutathatna jobban a hálószobában, mint egy egyedi tervezésű, hasonló színekben pompázó, virágmintás vászonkép?

 

Antik hatású díszek

A letisztult, természetes megjelenésű bútorok és a romantika korát idéző, virágmintás tapéták mellett úgy tűnik, 2020-ban az antik dísztárgyakra emlékeztető dekorációs kellékek is nagy népszerűségnek örvendenek majd.
Az antik hatású bútorok, a régi gyertyatartók és porcelántányérok mind gyönyörűen tudnak mutatni a lakásban. Egy különleges, egyedi vászonképen pedig a legnagyobb klasszikus festők munkáit is megidézheted a nappalidban, vagy úgy érezheted, mintha egy eredeti, XVII. századi festmény lógna az ebédlőd falán.

2023. már. 06.