A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

Blog
Inspirációk, ötletek, hírek

MIKOR LEHET JÓ AJÁNDÉK AZ EGYEDI VÁSZONKÉP?
Minden évben adódnak olyan különleges alkalmak, amikor szeretteinket szeretnénk megajándékozni valami különleges, emlékezetes, és egyedi meglepetéssel. Sokszor azonban nehéz eldönteni, mi is legyen ez, és az egyszerűség kedvéért a készen kapható, sablonos ajándéktárgyaknál maradunk. Ha szeretnénk azonban valami igazán különleges dologgal meglepni családtagjainkat, barátainkat, hozzátartozóinkat, az egyedi vászonkép egy olyan megoldás, mely mindig mosolyt csal az arcokra. Most hoztunk néhány tippet, hogy mikor érdemes rákattintanod a tervezőalkalmazásunkra, és egy igazán egyedi, maradandó ajándékot készíteni szeretteidnek!
Tovább olvasom
VÁSZONKÉPEK A CÉGES ARCULAT RÉSZEKÉNT
A vászonképre sokan kizárólag úgy tekintenek, mint jó lakásdekorációs megoldásra. Az igazság azonban az, hogy egy szépen megtervezett, minőségi vászonkép nem csak otthonunkban mutathat jól. Várótermek, tárgyalók, irodák, üzletek kiemelkedő dísze lehet, egyszóval a céges arculat, a marketingstratégia részeként is hatékonyan integrálható. A vászonkép egyszerre elegáns, modern, és személyre szabható dekorációs eszköz, melyet minősége és rugalmassága egyszerre tesz kiváló arculati elemmé mind a kisvállalkozások, mind pedig a nagy cégek számára.
Tovább olvasom
SZÍNEK ÉS TÉMÁK
Ha komoly odafigyeléssel dolgozunk lakásunk színárnyalatainak tökéletes egymásba csiszolásán, elsőként vegyük figyelembe azt, hogy mennyi fény juthat az ablakokból az adott helyiség különböző részeibe, és hogy mi a kedvenc színünk.
Tovább olvasom
AZ EMBER LEGJOBB BARÁTJA A KÉPEKEN IS ŐRZI AZ OTTHON MELEGÉT
Az emberek az idők kezdete óta festettek vagy tettek ki állatokat ábrázoló képeket otthonuk falaira, vagy jelenítették meg őket valamilyen módon a környezetükben. Erre a legismertebb bizonyítékok az ősemberek barlangrajzai voltak. Akkor még jóval több misztikus tartalommal ruháztak fel egy állatról készült rajzot, mint manapság, mert ettől remélték azt is, hogy egy vadászat folyamán képesek lesznek elejteni a vadat, és bőséges zsákmánnyal térhetnek haza a törzsükhöz. Azonban az állatokhoz tartozó érzelmi társítások manapság sincsenek kiveszve a köztudatból, bár lényegesen kevesebb szó esik róluk. Jó hír, hogy már nem Neked kell a képeket otthonod falára rajzolni, ha egy kis hangulatra vágysz. Elég csak felkeresned honlapunkat, a vaszonkepem.hu-t, és hamarosan a tökéletes kutyás képeiddel díszítheted falaidat.
Tovább olvasom
A RÉGI ÉS ÚJ ÖSSZHANGJA
Minden otthon a bentlakók saját kézjegyét és ízlését tükrözi. Lehet, hogy valaki a régi stílus kedvelője, valaki az egyszerű berendezés híve, megint mások az ultramodern formák szerelmesei, vagy a minimalista stílus megszállottjai. De akadnak olyanok is, akik nem akarnak elköteleződni egyik irányban sem, mert több stílusban is meg tudják találni azokat a jegyeket, amiből létre hozhatják maguk számára a megfelelő, színes világot.
Tovább olvasom
INSPIRÁLÓ KÖRNYEZET, MAXIMÁLIS MOTIVÁCIÓ
A hétköznapi cselekedeteinket mindig különböző motivációk hatására visszük végbe. Ezek lehetnek nagyon alap mozzanatok, mint például a létezésünkhöz nélkülözhetetlen szükségletek kielégítése, de mutathatnak jóval távolabb is, mint a személyes vágyaink elérésének igénye. A motiváció nem más, mint olyan tényezők összessége, ami ösztönzi a belső energiáinkat, hogy az érdeklődésünk fennmaradjon és elkötelezettek maradjunk a munkánk vagy más tevékenységünk iránt. Most, hogy sokan az otthonunk falai közé kényszerülünk, fontos, hogy ott valóban otthonosan érezzük magunkat és megfelelő legyen mint alkalmi munkahely is. Ezért a leggyorsabb megoldás, hogy egy kis ház irodát rendezzünk be magunknak, ha a kiválasztott helység falait vászonképekkel dekoráljuk.
Tovább olvasom
A MAGAS FÁK ÁGAIN AZ ÉLET BONT GYÜMÖLCSÖT
Akármennyire is távolodtunk el manapság a természettől és vonultunk egyre nagyobb városokba, sosem fogunk attól az igényünktől szabadulni, hogy valamilyen módon egy picikét az életterünkbe csempésszük. Ha csak végigmegyünk egy tavaszi napon a városon, már sokkal jobban feldobja a kedvünket, ha megérezzük a virágok illatát, és látjuk, hogy rügyeznek a bokrok és a fák.
Tovább olvasom
A MESÉLŐ FALAK
A történetmesélés egy velünk született ösztön. Ez határozza meg az alapját az összes közösségi vagy családi összejövetelnek, amikor egymás szavába vágva igyekszünk érdekesebbnél érdekesebb történetekkel díszíteni az együtt töltött időt. A történetek, a mesék, hatással vannak ránk, amiknek a végén általában le tudjuk vonni a tanulságot, és valami új ismeretnek a birtokába jutunk.
Tovább olvasom
SZELETELT FORMÁK AZ OTTHONBAN
Az absztrakt művészet egy stílus irányzat, ami a 20. század elején kezdett kibontakozni, aztán nagy erővel nyomulásnak indulni, hogy felforgassa a világ szokványos elképzeléseit a körülöttünk lévő dolgokról és azok ábrázolásáról.
Tovább olvasom
Vászonkép vakrámán, avagy személyes élmények az otthonod falain
Varázsolj élményt a fotóidból, és leld benne örömöd nap mint nap! Amikor megörökítetted az adott pillanatot, akkor te voltál az, aki észrevette és átélte a felemelő érzést. Azzal, hogy lencsevégre kaptad, máris emléked köthető hozzá. Miért hagynád az élményeket a mobilodon vagy CD-n, amikor minden nap felidézhető az élmény, amikor ránézel és mosolyt csal az arcodra? Az otthonod falain a vászonkép vakrámára feszítve rögtön vonzza a tekintetet, hiszen kiemelkedik a fal síkjából. Arról nem is beszélve, hogy sokkal stílusosabb lakásdekorációs elem, mint egy hagyományos keretbe foglalt kép.
Tovább olvasom
PIXEL ART
A ’70-es évek számítógépes lehetőségei a kor legmodernebb adottságainak számítottak, de az igények már akkor is jóval túlmutattak rajtuk. Így mai szemmel visszatekintve nem kevés „geek”-nak lehetünk hálásak, akik mit sem törődve a kiközösítésekkel, amiket az informatikára kevésbé fogékony többség tanúsított velük szemben, azon dolgoztak, hogy a számítógépek elérjék a mai hatásfokot.
Tovább olvasom
A KEVESEBB NÉHA TÖBB
Mint oly sok új szemléletet képviselő irányzat, a minimalista művészet is a ’60-as években látta meg a napvilágot. Bár előzményei azért akadtak jócskán a 20. század kezdetén elindult avantgárd mozgalmakban, mégis a második felére esik a virágkora. Kiindulópontja viszont Amerika, és úgy is aposztrofálják, mint az első olyan irányzat, ami semmivel sem tartozik Európának.
Tovább olvasom
AZ ANYASÁG ÜNNEPE
Egy gyermek érkezésére talán sosem lehet eléggé felkészülni. A születést megelőző 9 hónap alatt rengeteg minden megváltozik, de még mindig az izgalom az, ami maradéktalanul kitölti a hátralévő napokat. Aztán eljön a nagy alkalom, és új élet költözik a családba. Az új jövevény mondhatni alaposan felborítja a napirendet, ahogy helyet kér magának a család életében, de a boldogságnak köszönhetően ez a helyzet könnyen megoldódik.
Tovább olvasom
AZ ÉLTETŐ VÍZ
A víz a négy elem közül a számunkra az egyik legfontosabb, hiszen testünk 70 százalékát is víz alkotja, továbbá, ha nem fogyasztunk kellő mennyiséget belőle, akkor a szervezetünk súlyosan károsodhat, sőt igen szélsőséges esetben még akár az életünket is elveszthetjük. Talán ezért is alakult bennünk ki a hosszú évezredek alatt az a rendkívüli idealizálása ennek az elemnek, mert tudjuk, hogy nélküle nem is lehetne élet a Földön.
Tovább olvasom
A 19. SZÁZAD INSTAGRAMJA, AZ IMPRESSZIONIZMUS
Talán kevesebb jó dolog történhetett a festészettel és az üres vásznakkal, mint az impresszionizmus. Az addig uralkodó klasszikus irányzatok és a realista törekvések a végletekig egysíkúvá és kiszámíthatóvá tették a színek mestereinek témáit, akik a közvélemény pozitív megítélésének megtartását jobban figyelembe vették, mint a kísérletezést.
Tovább olvasom
ÍGY KÉSZÍTHETSZ EGYEDI VÁSZONKÉPET APÁK NAPJÁRA
Éppen Apák napjára keresel ajándék ötletet, de még semmi eredeti nem jött szembe? Készíttess neki egyedi vászonképet, mert erre biztosan nem számít. A cikkben lépésről lépésre leírjuk az ajándék beszerzésének a folyamatát, így mire eljön a várva várt nap, minden adott lesz a tökéletes meglepetéshez.
Tovább olvasom
SZÍVHEZ SZÓLÓ AJÁNDÉK ÖTLET ÓVODAI VAGY ISKOLAI ÉVZÁRÓRA
Közeleg az iskolai vagy óvodai évzáró, végzős csoportként pedig valami igazán klassz ajándékkal kellene a csapatnak kirukkolnia? A cikkben lépésről lépésre mutatjuk meg a szívhez szóló ajándék tökéletes receptjét.
Tovább olvasom
TŐLÜNK PONTOSAN AZT KAPOD, AMIT A KÉPERNYŐN LÁTSZ
Sajnos az online vászonkép tervezők minősége sokszor hasonlít a vakrandik világához, ugyanis élőben nem egészen az a látvány fogad, amire számítottál. Részünkről sokkal inkább az „amit online látsz, azt kapod élőben” elképzelhető csak, ennek tanúbizonyságául írtuk ezt a bejegyzést is.
Tovább olvasom
KREATÍV ÖTLETEK, HA NEM TUDOD, MI LEGYEN AZ EGYEDI VÁSZONKÉP TÉMÁJA
Fontolgatod már egy ideje, hogy egyedi vászonképpel dobd fel a nappali vagy a háló hangulatát, de tanácstalan vagy a megjelenített fotó kapcsán? A cikkben többféle kreatív ötletet is megmutatunk, hogy könnyebb legyen a választás.
Tovább olvasom
ÍGY LEHET EGYEDI VÁSZONKÉPED A FELEJTHETETLEN NYARALÁSI EMLÉKEKBŐL
Az üdítő és kikapcsolódással járó nyaralások egyetlen hátulütője, hogy bármennyire is szeretnéd őket örökéletig meghosszabbítani, valahogy mindig gyorsan elrepülnek. A legszebb pillanatokat ezért célszerű tehát megörökíteni, majd igényes egyedi vászonkép formájában reprodukálni.
Tovább olvasom
ÍGY FOTÓZZ HÁZIÁLLATOT A TÖKÉLETES VÉGEREDMÉNY ÉRDEKÉBEN
Egyedi vászonképhez, illetve egyéb fali képekhez gyakran választott téma a házi kedvencről készített fotó. A család szeme fényének számító kutyáról, macskáról vagy egyéb állatról viszont nem is olyan egyszerű minőségi képeket készíteni. A cikk abban segít, hogy a feladat minél könnyebben menjen.
Tovább olvasom
HOGYAN KÉSZÍTS MINŐSÉGI TÁJFOTÓT ANÉLKÜL, HOGY DRÁGA KURZUSOKRA KÖLTENÉL?
A minőségi tájfotó kulcsa, hogy közvetítse a fotós által éppen megélt lelkiállapotot, illetve valamivel többet kifejezni a puszta látványnál. Elméletben egészen jól hangzik, a gyakorlatban viszont nem is annyira egyszerű kivitelezni. Viszont ha sikerül, akkor nyugodtan készíthetsz belőle – többek között – egyedi vászonképet is. A cikkben igyekszünk adni néhány hasznos tippet, hogy minél több tökéletes tájfotót sikerüljön megörökítened.
Tovább olvasom
EGYSZERŰ ÉS KÖNNYEN MEGVALÓSÍTHATÓ TIPPEK PORTRÉFOTÓZÁSHOZ
Egy ügyesen beállított és hozzáértő kezek által készített portréfotó tökéletes alapja lehet az általad megálmodott egyedi vászonképnek. Ráadásul a kivitelezéshez nem is feltétlenül kell profi fotóst keresned. Hogyha hobbiként Te magad is érdeklődsz a portréfotózás iránt, akkor a cikkben leírtak alkalmazásával kiváló képeket lőhetsz, méghozzá sorozatszámra.
Tovább olvasom
ÍGY ÉRDEMES RAJZOT VAGY FESTMÉNYT FOTÓZNOD A SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ VÉGEREDMÉNYÉRT
Milyen szempontokra célszerű fokozott figyelmet fordítanod akkor, ha festményt, vagy rajzot szeretnél lehetőség szerint minél jobb minőségben fotózni? A cikkben minden részletes tudnivalót megosztunk veled a kérdés kapcsán.
Tovább olvasom
PRAKTIKUS TIPPEK A CSAKNEM TÖKÉLETESRE SIKERÜLT CSALÁDI FOTÓKHOZ
A családi fotók nézegetésénél jobb programot nehéz elképzelni egy-egy ünnep, vagy nosztalgikus esete alkalmával. A bejegyzés keretei között pedig abban kívánunk segíteni, hogy miként készíthettek klasszul megörökített családi képeket anélkül, hogy profi fotós szolgáltatásait vennétek igénybe.
Tovább olvasom
ÍGY KÉSZÍTHETSZ KIFOGÁSTALAN MINŐSÉGŰ ÉTELFOTÓKAT AKÁR OKOSTELEFONNAL IS
Egy szuperül eltalált ételfotó remekül mutathat az Instagram profilodon, a Facebook sztorik között, vagy akár egyedi vászonkép formájában a lakásod falán is. A bejegyzésben adunk néhány tippet, hogy minél könnyebben tudj kifogástalan minőségű ételfotókat készíteni.
Tovább olvasom
HASZNOS TIPPEK ÉPÜLETFOTÓZÁSHOZ ANÉLKÜL, HOGY TÖBBHAVI FIZETÉSED KÖLTENÉD A FELSZERELÉSRE
Egyes épületek látványa olyannyira igéző, hogy akár egyedi vászonkép, akár bármely más alkotás formájában jóleső érzés visszanézni őket. Hogyha fontolgatod már egy ideje az épületfotózás kipróbálását, ebben a cikkben néhány hasznos tippet osztunk meg veled a minél gyorsabb sikerekhez.
Tovább olvasom
ÍGY KÉSZÍTS MINŐSÉGI FOTÓKAT AZ AUTÓDRÓL, PROFI FOTÓS FELSZERELÉS NÉLKÜL IS
Autót fotózni mindig inspiráló és lebilincselő elfoglaltság, akár értékesítési célból, hobbiként, vagy akár egyedi vászonkép készítés miatt vágsz is bele. A cikkben mutatunk néhány praktikus tippet, amelyekkel tuti sanszod lesz a kifogástalan minőségű végeredményre.
Tovább olvasom
HOGYAN KÉSZÍTS MINŐSÉGI ÖSSZEÁLLÍTÁST A LEGEMLÉKEZETESEBB FUTÓVERSENYEKRŐL?
A futóversenyek és egyéb sportesemények izgalmaira, kihívásaira és különleges hangulatára mindig kellemes érzés visszaemlékezni. A cikkben azt mutatjuk meg, miként valósítható meg mindez minőségi fotókkal.
Tovább olvasom
HASZNOS PRAKTIKÁK ŐSZI TERMÉSZETFOTÓZÁSHOZ
Az októberi és novemberi természet nem véletlenül csalogatja ki a fotózás iránt érdeklődőket az erdők és egyéb csodás helyek környezetébe. A cikkben adunk néhány praktikus tanácsot azzal kapcsolatban, hogy miként készíthetsz csodás őszi tájfotókat, vagy akár portré képeket.
Tovább olvasom