% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

3+1 DOLOG, AMI GARANTÁLJA, HOGY AZ EGYEDI VÁSZONKÉP TÖKÉLETES LEGYEN

3+1 DOLOG, AMI GARANTÁLJA, HOGY AZ EGYEDI VÁSZONKÉP TÖKÉLETES LEGYEN

 

Egy vászonkép elkészítése egyszerű feladatnak tűnhet. Fogunk egy darab vászonanyagot, kinyomtatunk rá egy képet, majd ezt egy egyszerű fakeretre feszítjük, és már kész is a tökéletes ajándék vagy lakásdekoráció. Az igazság azonban az, hogy a folyamat ennél némileg bonyolultabb, jóval több odafigyelést és munkát igényel.
A tökéletes vászonképek elkészítéséhez nem csak speciális gépparkra és tapasztalatra van ugyanis szükség, de prémium minőségű alapanyagokra, valamint nem utolsó sorban a megfelelő odaadásra is.

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a négy legalapvetőbb dolgot, ami nélkül tökéletes, egyedi vászonkép nem létezhet.

 

Jó minőségű fotó

A tökéletes vászonképhez vezető első lépcsőfokot a jó minőségű fotó kiválasztása és feltöltése jelenti.
Fontos, hogy mindig a lehető legnagyobb felbontású képet használjuk, hiszen a túlzottan apró méretezés rossz minőségű nyomatot eredményezne. Ha csak kisebb méretű fotóval rendelkezünk, érdemesebb kisméretű vászonképet készíttetni annak érdekében, hogy a végeredmény minden szempontból tökéletes legyen.
Online vászonkép tervező alkalmazásunkkal pillanatok alatt megtervezheted álmaid dekorációját, és a sablonok mellett teljesen egyedi méretű és kialakítású megjelenést is választhatsz saját vászonképednek.
A méret mellett persze érdemes arra is odafigyelni, hogy az általad készített kép ne legyen elmosódott és megfelelően kontrasztos legyen, hiszen egy alapvetően rossz minőségű képpel sajnos nem lehet csodákat művelni.
A végeredmény miatt azonban akkor sem kell aggódnod, ha a minőséget nem tudod ellenőrizni. Mi ugyanis a kivitelezés előtt minden esetben átnézzük a feltöltött képeket, és ha azok nem megfelelőek a nyomtatáshoz, egyeztetünk veled a lehetséges megoldásokról.

 

Minőségi vászon

A tökéletes vászonkép legfontosabb alapanyaga egyértelműen a minőségi vászon, melynek tulajdonságai meghatározzák azt, milyen szép, és mennyire tartós lesz a végeredmény.
A folyamat során rengeteget számít az, hogy a vászonanyag hogyan reagál a festékre, mennyire intenzíven jelennek meg rajta a színek, és milyen tartósan tudja azokat „magába szívni”. Ezen felül sokat nyom a latba a vászon rugalmassága, és az is, milyen anyagokkal kezelhető a felülete.
Nálunk a vászonkép nem csak kifogástalan minőségű, prémium festővászonra készül, de alapanyagaink környezetbarát megoldások is egyben. Korszerű gépparkunknak és tapasztalatunknak köszönhetően pedig a prémium minőségű munkáért nem kell többet fizetned, mintha egy gyengébb alapanyagokkal dolgozó, konkurens céget választanál.

 

Profi nyomtatás

Ha nem csak esztétikus, de maradandó vászonképet szeretnénk készíteni, az sem mindegy, milyen technológiával és eszközökkel dolgozunk. Manapság többféle megoldás is létezik a piacon, amivel vászonképet készíthetünk, azonban ezek között akadnak olyanok, melyek kevésbé tartós, gyorsabban fakuló nyomatot eredményeznek.
Mi a prémium alapanyagok mellett a legmodernebb gépparkkal dolgozunk, ami egyszerre garantálja az esztétikus, valamint tartós végeredményt.
Az általunk készített nyomatok színe nem csak a friss vászonkép esetében idézik az eredeti fotó minőségét, de a megfelelő körülmények mellett évek múlva is kiemelkedő díszei lesznek a lakásnak, vagy az irodának.

 

Ha kérdésed van, segítünk!

A jó minőségű fotó, a megfelelő alapanyag, valamint a szaktudás mellett akad még egy dolog, ami rendkívül fontos a tökéletes vászonkép elkészítéséhez. Ez nem más, mint az az odaadás, mellyel a munka iránt viseltetünk.
Számunkra fontos, hogy olyan minőségű vászonképet vehess a kezedbe, mely minden igényednek megfelel, lakásod kiemelkedő dísze lehet, és büszkén mutathasd meg azt barátaidnak, ismerőseidnek is.
Ennek érdekében az egész folyamat során melletted állunk, minden kérdésedre, kérésedre készségesen válaszolunk. A tervezéstől egészen addig, míg kézbe nem veheted egyedi tervezésű, tökéletes vászonképedet.

2023. már. 06.