% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

Blog
Inspirációk, ötletek, hírek

Vászonkép saját fotóból? Természetesen, amit csak szeretnél!
A legszebb élményeidet megörökített pillanat egy másodperc alatt életre kelhet vászonkép formájában. Válaszd ki a kedvenceidet, és rendelj vászonképet a saját fotóidból prémiumminőségű, művészi festővászonra nyomtatva bármilyen méretben!
Tovább olvasom
Egyedi vászonkép témaötletek hotelekbe, szállodákba és vendégházakba - folytatás
Egyedi vászonkép témaötletek szállodák, hotelek és egyéb szálláshelyek falaira, az esztétikus és vendégcsalogató látvány kedvéért.
Tovább olvasom
Nagyméretű vászonkép
Ha szeretnél egy igazán ütős és egyedi dekorációt az otthonodba, akkor készítess a kedvenc fotódból nagy méretű vászonképet! Mutatós, időtálló és minőségi dekoráció lesz, meglátod. A méretes vászonkép kerülhet a nappaliba, a hálószobába, a gyerekszobába, de az iroda falán is remekül mutat majd.
Tovább olvasom
Megújult a weblapunk!
Megújult a weblapunk, fedezd fel az újdonságokat! A célunk nemcsak az, hogy a legjobb minőségű és megfizethető árú vászonképeket nyújtsuk a megrendelőink számára, hanem az is, hogy a weboldalunkon egyszerűen és könnyen lehessen a képek megrendelését bonyolítani. Ennek érdekében megújult a weblapunk - fiatalosak, rugalmasak vagyunk, és számunkra a megrendelő az első!
Tovább olvasom
Egyedi dekoráció saját fotóval? Nem csak profi géppel lehet jó képet csinálni!
Mutatunk néhány hatékony trükköt, melyek segítségével akár mobilunk segítségével is minőségi képeket készíthetünk saját vászonképünkhöz vagy egyéb, egyedi ajándéktárgyainkhoz.
Tovább olvasom
A tökéletes ajándék állatbarát szeretteinknek: kiskedvencek vászonképen
Ugye te is voltál már bajban azzal, hogy mit is adj ajándékba szeretteidnek egy-egy jeles alkalomra? Pedig abban az esetben, ha szeretik az állatokat és akár még saját házikedvenccel is rendelkeznek, sosem lehet nagyon mellélőni. Rengeteg lehetőség van ugyanis arra, hogy igazán egyedi, emlékezetes ajándékkal lepjük meg őket, mely valamilyen módon kapcsolódik az állatok iránti szeretetükhöz és rajongásukhoz. Ilyen lehet például a kiskedvencek képével ellátott vászonkép, mely egész biztos, hogy minden állatbarát ismerősünk, barátunk és családtagunk szívét képes megdobogtatni, és nem csak különleges, de maradandó emlék is egyben. Most megmutatjuk azt, miért tökéletes ajándék az egyedi vászonkép, legyen szó akár névnapról, akár születésnapról, akár bármilyen egyéb, jeles alkalomról!
Tovább olvasom
VÁSZONKÉP A GYEREKSZOBÁBA: KIVÁLÓ AJÁNDÉK ÉS DEKORÁCIÓ
A gyerekszoba általában otthonunk egyik legvidámabb és legkreatívabb pontja. Az a hely, ahol sosem lehet elég sok a szellemes kiegészítő és jópofa dekoráció. Az itt található dekorációnak azonban mindig meg kell felelnie egy fontos kritériumnak: mindig tökéletesen kell illeszkedniük a lakók, azaz a gyerekek ízléséhez, sajátos kis világához. Ha szeretnénk olyan ajándékot választani gyermekeinknek, mely a gyerekszoba tökéletes dísze lehet, érdemes valami igazán egyedi dolgot választani, melyet egész biztos, hogy a gyerekek imádni fognak. Most megmutatjuk azt, miért a vászonkép a legjobb a megoldás, ha tökéletes gyerekszobai dekorációt keresünk!
Tovább olvasom
EGY REMEK ÖTLET: CSALÁDFA VÁSZONKÉP
Ha számodra is fontos a család, akkor bizonyára szeretnéd megőrizni a lehető legtöbb módon az emlékeketés kifejezni ragaszkodásod. A családfakutatás napjainkban egyre divatosabb és keresettebb tevékenység.Ma már tényként kezeljük, hogy gyökereink ismerete képes olyan tartást biztosítani, ami lelkileg jó hatást gyakorolhat ránk és mindennapjainkra. Miért ne őriznéd meg családod emlékét és fejlődését időtálló és gyönyörű vászonképeken?
Tovább olvasom
Pár szó az otthonfelújításról: itt az idő!
Otthonunk a legfontosabb hely az életünkben, ami a feltöltődés és élmények meleg fészkét jelenti. Éppen ezért jó, ha környezetünk pont olyan, amilyet megálmodtunk és ahol jól érezzük magunkat. A lakásfelújítás fantasztikus új energiákat szabadíthat fel és itt a legjobb idő, hogy hozzá láss.
Tovább olvasom
Színpszichológia vászonképekkel
A színek drámai módon befolyásolják hangulatunkat, ezért nagyon jó eszköz lehet otthonunk megváltoztatására. Cikkünkben kicsit mélyebben belemegyünk a színek pszichológiájába, hiszen vászonképek segítségével te is könnyedén megváltoztathatod a hangulatod, amennyiben tudod, milyen színekkel érdemes körül venned magad.
Tovább olvasom
A boldogság vászonképeken - esküvői kiadás
Itt a nyár, ami az esküvőszezon kezdetét is jelenti egyben. Életünk legszebb pillanatait felejthetetlenné szeretnénk tenni, emellett örök emlékként akarjuk megőrizni a nagy nap minden percét. Erre tökéletes választás, ha vászonképeket is bevonunk a tervezésbe, hiszen időtálló, maradandó emlékeink maradhatnak életünk legszebb napjáról. Az emlékek megőrzése
Tovább olvasom