% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

A fali vászonkép a legegyedibb lakásdekoráció

A fali vászonkép a legegyedibb lakásdekoráció

 

A tavasz nemcsak a természetnek ad új lendületet, hanem nekünk is. Ilyenkor sokkal nagyobb energiával vágunk bele egy-egy új projektbe, ami lehet egy lakásfelújítás vagy az otthonunk átrendezése. Évszakváltáskor nem csupán a ruhatárunkat cseréljük le, hanem a környezetünket is előszeretettel változtatjuk meg. A legegyszerűbb módja a fali dekoráció frissítésének az egyedi fali vászonképek megrendelése.

Eltesszük a vastag meleg takarókat, a pihe-puha szőrös párnahuzatokat, és bizony lecseréljük a képeket. A lakókörnyezetünk frissítése jó hatással lesz a kedvünkre és lelki állapotunkra is. Egy energiát adó enteriőr még a tavaszi fáradtságot is elűzi.

 

Minőségi alapanyagokból igényes fali vászonkép

Az otthonod hangulatának felfrissítésére a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás egy egyedi vászonkép készítése. A közös családi élményeket vagy egy izgalmas utazást megörökített kép személyes és egyedi. Nagyméretű fali vászonkép kerülhet a nappali, a hálószoba falára, de összeállíthatsz a kedvenc képekből egy galériát is. A lehetőségeid korlátlanok!

Neked csak annyi a dolgod, hogy kigondolod, mekkora méretű képet szeretnél a falra tenni, a kedvenc fotódat kiválasztod, a megvalósítást pedig ránk bízod. Biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőségű vászonképet fogsz kapni, ugyanis kizárólag minőségi anyagokkal dolgozunk.

A tökéletes minőségű vászonképhez először is szükség van egy jól sikerült, nagy felbontású fotóra. Az elkészítéséhez művészi festővásznat és kiváló minőségű csepp- és UV-álló festékeket használunk. A vakráma egyszínű és görcsmentes fából készül. A prémium alapanyagokon kívül a modern gépparkunk a garantálja a tökéletes végeredményt.

 

Egyedi lakásdekorációs elem

Sokszor nem könnyű dönteni több számunkra kedves emléket idéző kép közül. Nem feltétlenül kell lemondanunk egy-egy fotóról, hiszen több darabból álló kompozíciót is tervezhetsz. Ha igazán hatásos eredményt szeretnél, akkor válassz nagyméretű vászonképet! Garantáljuk, hogy sokáig gyönyörködhetsz a saját magad fotózott képben, hiszen kizárólag prémium alapanyagokat használunk.

Évek múltán is az eredeti élénk színek és kontúrok köszönnek vissza a képről, ráadásul a festővászon textúrája is még életszerűbbé és plasztikusabbá varázsolja a megörökített pillanatot. Nyugodtan helyezheted napsütötte falfelületre is a képet, hiszen a vászonra készült nyomat tökéletesen ellenáll az UV-sugárzásnak, tehát az évek múltán sem tesz benne kárt a napsütés.

Ha nincs még határozod elképzelésed a kép témáját, méretét illetően, akkor nézz szét a korábbi blogbejegyzéseink között, mert biztosan találsz inspiráló ötleteket!

 

Saját vászonkép pár kattintással

A kép megrendelése egyszerű és gyors. Először is kattints az egyedi vászonkép készítésére, és töltsd fel a kiválasztott fotót! Majd határozd meg a kép méreteit, a szélességét, a magasságát! Több kép esetében pedig válaszd ki az elrendezést! Ha szeretnél, szöveget is elhelyezhetsz a képen. Egy kattintással helyezd a kosárba, és rendeld meg, ilyen egyszerű!

Nem érhet csalódás, mert tőlünk azt kapod, amit látsz! A WYSIWYG (What You See Is What You Get) tervezőmodul segíti a tervezési folyamatot az elejétől a végéig. Többrészes és nagyméretű vászonképet is rendelhetsz tőlünk, neked csak a fotót kell kiválasztani hozzá. A weboldalunkon megtalálsz minden szükséges információt, valamint számos ötletet is olvashatsz.

2023. már. 16.