A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

A LEGJOBB ÖTLETEK EGYEDI VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉSÉHEZ

A LEGJOBB ÖTLETEK EGYEDI VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉSÉHEZ

 

Azt már mindnyájan tudjuk, miért tökéletes ajándék az egyedi vászonkép. Arról azonban még nem igazán beszéltünk, hogy mennyi kreatív lehetőség rejlik saját vászonképünk megtervezésében. A saját fotó vagy grafika használata és az egyedi méretezés olyan fantáziadús lehetőségekre nyitnak kaput, melyeket egészen biztos, hogy nem csak te, de a vendégeid is imádni fognak!

Ezek közül mutatunk most néhányat, remélve, hogy sikerül meghoznunk a kedved saját, egyedi vászonképed megtervezéséhez.

 

Több részből álló vászonkép

Az igazán jó dekoráció nem csak szép, de kreatív is. Ha szeretnéd vendégeidet igazán lenyűgözni, készíthetsz egy képből, mégis több darabból álló összeállítást, melyet egyedi elképzeléseid szerint valósítunk meg.
Egy saját fotót vagy grafikát tetszés szerit darabolhatsz több részre, az így kapott részleteket pedig több, azonos, vagy épp eltérő méretű vászonképen jelenítheted meg. Rendkívül modern és mutatós dekoráció lehet ez otthon a nappaliban, de akár egy irodát is képes exkluzív módon feldobni.
A képek elrendezése igényeid szerint lehet szimmetrikus, vagy teljesen rendezetlen is. Előbbi egy elegánsabb megoldás, míg utóbbi dinamikusabb, extrémebb, és fiatalosabb is egyben. Az eredmény azonban mindenféleképp egy igazán különleges, exkluzív szobadekor, amit te és vendégeid is imádni fognak!

 

Vászonkép fotófal

Ha valami igazán különleges, több képből álló dekorációt szeretnél a lakásodba, nem feltétlenül kell egy feldarabolt fotóban gondolkodnod. Több vászonkép készítésével akár komplett fotófalat is kialakíthatsz a számodra legfontosabb pillanatokból, vagy kedvenc képeidből.
A vászonképekből készült fotófalat időnként kedvedre frissítheted is. A kollekciót feldobhatod új képekkel, így biztos lehetsz abban, hogy otthonod sosem lesz többé unalmas.

 

Kép a képben

Ha nehezen tudsz dönteni, vagy valami igazán különlegeset szeretnél, készíthetsz mozaikhoz, montázshoz, vagy tablóhoz hasonló vászonképet is, mely egyszerre több fotót tartalmaz. Kiváló megoldás ez olyan események emlékeinek megőrzésére, mint egy esküvő, egy nyaralás, de a gyerekek hétköznapjait is megörökíthetjük általa.
A mozaikos képek esetében egy fotó sok, apró képből fog összeállni, míg a montázson és a tablós elrendezésen akár 2-3 kép is kerülhet a vászonra, rendezett, vagy teljesen egyedi formában. Minél több képet használsz azonban, a végeredmény annál izgalmasabb és annál mutatósabb lesz.

 

Régi fotók új köntösben

A legtöbb családban a nagyszülőkről készült, fekete-fehér képek, és a már felnőtt gyerekekről készült, kiskori fotók többsége csak kallódik a fiókban. Ha szeretnéd ezeket a felvételeket méltó módon megőrizni az utókornak, a legjobb megoldás, ha egyedi vászonképet készíttetsz belőlük.
Elég ezeket a fotókat jó minőségben szkennelni, és máris adott a lehetőség, hogy csodálatos minőségű, tartós készítsünk belőlük. Ilyen módon a felejthetetlen pillanatok sok év után is veled lehetnek a mindennapokban.

 

Vászonkép gyermekrajzból

Ha már az emlékeknél tartunk, ne feledkezzünk meg gyerkőceink alkotásairól sem. Sok háztartásban a legjobb gyerekrajzok napokig vagy hetekig ékesítik a hűtőszekrényt, majd idővel a fiókba kerülnek, és szépen, lassan megfeledkezünk róluk. Vászonra nyomva azonban valódi mesterműként díszíthetik a gyerekszoba vagy a nappali falát is.
Ráadásul, ha a vászonképet választjuk a rajzok megőrzésére, nem csak saját magunk számára készíthetünk maradandó emléket, de gyermekünket is további alkotásra, kreatív energiái felszabadítására inspirálhatjuk.
Ha bármelyik ötlet elnyerte a tetszésed, te is elkészítheted saját, egyedi vászonképedet online tervezőalkalmazásunk segítségével, melyben csupán csak néhány kattintás a páratlan, tökéletesen exkluzív dekorációk és ajándékok megtervezése.

2023. már. 06.