% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

A LEGJOBB TIPPEK ÉS FALDEKORÁCIÓK LAKÁSFELÚJÍTÁS UTÁN

A LEGJOBB TIPPEK ÉS FALDEKORÁCIÓK LAKÁSFELÚJÍTÁS UTÁN

 

Sokan most kezdenek hozzá a lakásfelújításhoz. A lakásfelújítás (de lehet "csak" fürdőszoba vagy nappali felújítás) mind anyagilag, mind időben komoly befektetést igényel. A házfelújítás része a dekoráció megtervezése és elkészítése felújítás után, amivel sokan talán túl keveset foglalkoznak. Bejegyzésünkben összeszedtük a legszebb lakásdekorációs elemeket és néhány hasznos tippet azokra a pillanatokra, amik a lakásfelújítás után következnek.

Használd ki az alkalmat és kezd el megtervezni a helyiséget már felújítás közben! Szép lesz a ház, ideje megkoronázni az új lakást olyan faldekorációval, ami illik hozzá.

Itt fogod leélni az életed, így érdemes átgondolni, hogy milyen tartalommal szeretnéd kitölteni a helyiségeket és milyen színek domináljanak. Kezdetnek adunk néhány tippet, amelyeket érdemes átgondolnod a felújítás vége felé.

 

Kezdj tiszta lappal!

Valószínűleg mostmég azt sem tudod, hogy hol áll a fejed és csak elképzelésed van arról, hogy ebből a por és koszhalomból hogyan lesz majd az, amit Te elterveztél. Erre az időre a legjobban az tudja elvenni a figyelmed, ha tudatosan elkezdesz tervezni. Az új lakásod gyönyörű lesz! Ez a legjobb alkalom arra, hogy átgondold, milyen lakásdekorációra van szükséged ahhoz, hogy jól érezd magad az otthonodban. Minimalista vagy? Szereted a színeset? A kerek vagy a szögletes formák tetszenek inkább?

Képzeld el, hogy ez egy lehetőség arra, hogy a régi, megunt, "jó lesz még valamire" holmikat eltüntesd. Ideje a lomtalanításnak! Ha már úgyis minden össze-vissza van, a bepakoláskor gondold át, hogy a cuccaidra valóban szükséged van-e a hátfelújítás után vagy sem?

Tipp: Ha egy holmit az elmúlt 2 évben nem használtál, azt tedd ki. A "jó lesz még valamire" és az "ajándékba kaptam" most nem kifogás a tartogatásra, hálás leszel magadnak, ha betartod ezt a szabályt és a végén csodálkozol majd, hogy mennyire sok helyed maradt.

 

Tervezd meg a bútorok elrendezését!

Biztos, hogy az asztal jó helyen volt eddig? Biztosan szeretnéd a szekrény az ablak mellé tenni? Gondold át a mindennapjaidat és azt, hogy bizonyos bútorok hol szolgálják a legjobban a kényelmedet.

Tipp: A gyakran használatos szekrényeket (és azok tartalmát) érdemes azokra az útvonalakra tenni, ahol egyébként közlekedsz, így nem kell minden alkalommal külön elmenned valamiért. Tudom, hogy ez apróság, de sok kicsi sokra megy!

 

Tarts ki!

Tudom, hogy éppen a lakásfelújítás közepén tartasz. Tudom, a fürdőszoba felújítás késik és sírhatnékod van, néha azt kívánod, hogy minden maradt volna inkább a régiben és legyen nyugalom. Kitartás! Megéri várni.

Tipp: Menj el otthonról, hallgass megnyugtató zenét, egyél valami finomat és gondolj arra, hogy a végén milyen jó lesz hazamenni a szép, új otthonodba.

 

Faldekoráció felújítás után

Ha már látod a reményt, fogy a törmelék, egyre több a szín és a forma, akkor ideje foglalkozni egy kicsit a felújítás utáni állapotokkal, amivel a legtöbben nem szoktak. Mire gondolok?

Kívül-belül hőszigetelést kap a ház, új ajtók, új ablakok, boltívek, új járólap, új csaptelepek. Minden csilli-villi. Gyönyörű színekben pompázik a lakás...a régi, kopott díszek viszont a helyükre kerülnek vissza. Egy felújítás megkoronázása, ha a falat új díszekkel teszed trendivé.

Tudom, hogy most költöttél el egy csomó pénzt téglára és mindenféle "munkadíjra", ezért olcsó és prémium minőségű lakásdekorációs eszközöket gyűjtöttünk most össze Neked.

 

1, Egyedi tapétakészítés

Felejtsd el a rózsás, virágmintás tapétákat, amiket bármelyik üzletben beszerezhetsz! Ma már az egyedi tapétakészítés nem ritka. Ma már teljesen egyedi tapétákat is készítenek, amikre te választod ki a mintát.

Faltapéta dekoráció

 

2, Egyedi falmatrica

A falmatrica abban különbözik a hagyományos falfestéstől, hogy kevésbé munkaigényes és olcsóbb, mint a tapéta. Ráadásul bármilyen mintát el lehet így készíteni.

A falmatrica felhelyezése néhány percet vesz igénybe.

Kattints ide falmatrica árajánlatkérésért partneroldalunkon.

Cicát ábrázoló falmatrica a konyhában

 

3, Tükrök és faliórák

Ide tartoznak azok a termékek, amelyeket már évszázadok vagy évezredek óta használunk. Tükrök, családi fotók, faliórák. Ezek választéka olyan hatalmas, hogy külön-külön bejegyzést kellene írnom mindegyikről. A lényeg, hogy mindig a lakáshoz megfelelő stílusú, színű és formájú lakásdekorációt válassz, ami tükrözi az egyéniséged és évek múlva is jó érzéssel tölt el a látványa. Itt nincs helye a gagyi dolgoknak.

Modern tükör a falon

 

4, 3D falidoboz

Falikép helyett látványos dekoráció a falra helyezett fadoboz, amelybe látványos belső teret készíthetünk. A személyes emléktárgyak, gyűjtemények megfelelő helye.

3d falipolc

 

5, Térképek, képletek és táblázatok

Ez elég ritka a háztartásokban, éppen ezért arat sikert. Mind a tudásunkat, mind a környezetet feldobja az új vászonra nyomtatott, régies térkép vagy a periódusos rendszer a gyerekszobában, esetleg az ABC betűi a kicsi szobájában.

Kattints ide falmatrica árajánlatkérésért partneroldalunkon.

ABC faldekoráció gyerekszobába

 

6, Vászonkép készítés

A vászonkép lakásdekoráció felhasználása széleskörű. Rendeltek már tőlünk nappaliba, hálószobába, konyhába, sőt adtak már le vászonkép rendelést étterembe, nyitott irodába, üzlethelyiségbe, igazgatói irodába és fodrászszalonba is.

Vászonkép referencia képek

2023. már. 06.