% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

A tökéletes ajándék állatbarát szeretteinknek: kiskedvencek vászonképen

Miért jó ajándék az egyedi vászonkép?

 

Az egyedi vászonkép egyik legnagyobb előnye, hogy minden szempontból az elképzelésünkre szabható. Nem csak a vásznon megjelenő mintát, de akár a kép méretét és formáját is megválaszthatjuk. A sablon méretek mellett rengeteg egyedi megoldásra van lehetőség, így a vászonkép olyan ajándék, melyet képesek vagyunk tökéletesen a megajándékozott fél személyiségéhez alakítani.
Ezen felül olyan mutatós megoldás, mely minden otthonban jól mutat, így biztosak lehetünk benne, hogy egy egyedi tervezésű vászonképnek mindenki örül. A megajándékozott fél a nappalit, a hálót vagy akár az előszobát is díszítheti ajándékával, így a számára kedves, vászonkép formájában megőrzött pillanatok bármikor feldobhatják a napját.
És természetesen érdemes azt is megemlítenünk, hogy a vászonkép nem csak kreatív és egyedi, de tartós ajándék is egyben. Szemben egy doboz csokival vagy egy csokor virággal, melyek a kedves gesztus után csak ideig-óráig emlékeztetnek az ajándékozás pillanatára.
Egy egyedi vászonkép ezzel szemben évekig, évtizedekig is a lakás dísze lehet, tartós anyagának és a minőségi nyomatnak köszönhetően pedig a kopástól, fakulástól sem kell tartanunk.

 

Mire lesz szükséged a tökéletes állatos vászonkép megtervezéséhez?

Szóval mindent összegezve az egyedi, állatos vászonkép tökéletes ajándék egy olyan ismerős vagy közeli hozzátartozó számára, akiről tudod, hogy rajong az állatokért. De mire lesz szükséged ahhoz, hogy megtervezhesd számára az ideális meglepetést? Tulajdonképpen egy jó ötletre, egy jó minőségű fotóra, illetve online vászonkép tervező alkalmazásunkra, melyben rendkívül egyszerűen, akár pillanatok alatt dobhatod össze a tökéletes ajándékot!
Elég csupán a főoldalon látható „Képfeltöltés” opcióra kattintanod. Itt gyakorlatilag bármilyen képformátumot használhatsz, a legjobb döntés azonban egy jó minőségű jpeg vagy png kép.
Ha sikerült a feltöltés, ezután egyszerűen megadhatod az általad tervezett vászonkép méreteit, formáját és stílusát is, annak érdekében, hogy ajándékodat százszázalékosan személyre szabhasd. Ha szeretnéd, akár nem csak egy, de több darabból álló vászonképet is készíthetsz, ami egészen biztos, hogy különleges és kiemelt dísze lehet minden lakásnak.

 

Milyen képet válassz az igazán jó ajándékhoz?

Fontos, hogy ha tökéletes minőségű vászonképet szeretnél, jó minőségű fotót válassz. Abban az esetben, ha barátodnak, szerettednek, családtagodnak saját házi kedvence van, tökéletes megoldás lehet egy nagyméretű kép róla és kisállatáról, legyen az kutya, cica, hörcsög vagy épp leguán.
A lényeg, hogy törekedj az egyediségre és próbálj olyan fotót választani, mely egy igazán emlékezetes pillanatot örökít meg. Ilyen módon egészen biztos lehetsz abban, hogy megajándékozottad imádni fogja meglepetését, az általad tervezett vászonkép pedig sokáig otthona kiemelt dísze lehet majd, melyet nem csak ő nézeget majd szívesen, de a vendégeknek is büszkén fog megmutatni!

2022. szept. 21.