% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

A VÁSZONKÉP, MINT LAKÁSDEKORÁCIÓ

A VÁSZONKÉP, MINT LAKÁSDEKORÁCIÓ

 

Az otthon ott van, ahol jól érezzük magunkat – tartja egy mondás, melyet biztosan sokan hallottunk már. Éppen ezért bárhol is élünk, egyvalami mindnyájunkban közös: lakókörnyezetünket amennyire lehet, szeretnénk otthonosabbá, barátságosabbá varázsolni.
Erre természetesen rengeteg lehetőségünk van. Egyedileg gyártott, kézzel készített dekoráció, vagy boltban vásárolt, kész díszek garmada áll rendelkezésünkre.
Ebben a rövid bejegyzésben azonban megmutatjuk. hogy miért érdemes annyi dolog közül mégis az egyedi vászonkép készítése mellett dönteni!

 

Páratlan megoldás, felfordulás nélkül

Otthonunk díszítése bonyolult feladat. Főként azért, mert a célra rengeteg féle érdekes dekoráció közül választhatunk. A legtöbb azonban ezek közül előre gyártott dísz, melyeket egyáltalán nem tudunk személyre szabni, vagy csak nehezen van lehetőségünk erre.
Azonban, ha valami igazán különlegessel szeretnénk feldobni a környezetünket, érdemes a kirakatok böngészése mellett kissé jobban körülnéznünk. Az előre gyártott díszek mellett ugyanis már több olyan lehetőségből is választhatunk, melyek segítségével teljesen egyedi, személyre szabott lakásdekorációt készíthetünk.
Az egyik leginkább stílusos és elegáns megoldást az egyedi vászonkép készítése jelenti.
Nem, nem egy klasszikus értelemben vett festményről beszélünk. Habár a vászonkép sok szempontból hasonló. Ehhez a megoldáshoz azonban sem ecsetre, sem művészi vénára, sem pedig felesleges szabadidőre sincs szükség.
Elég egy jó ötlet, egy szép fotó, na meg néhány kattintás, és köszönhetően az egyedi fejlesztésű interaktív vászonkép tervező modulunknak, máris kész a tökéletes lakásdekoráció!

De mi is az a vászonkép?

Nem szükséges nagy fantázia ahhoz, hogy megfejtsük a vászonkép fogalmát, hiszen a név önmagáért beszél.
A vászonkép olyan, művészi hatást keltő, festővászonra készült nyomat, mely egy egyszerű fotó használatával is képes megidézni egy valódi festmény hangulatát, páratlan légkört kölcsönözve ezzel otthonunknak.
Mindezt egyetlen ecsetvonás és festékfoltok nélkül. És hogy hogyan? Nincs a dologban semmiféle varázslat!
Az egyedi vászonképek megvalósításához elég egy jó minőségű, digitális fotó vagy grafika. A munka során ezek kerülnek egy speciális nyomtató segítségével környezetbarát vászonanyagra, így gyorsan és egyszerűen, szinte pillanatok alatt készül el az exkluzív, egyedi lakásdekor.

 

Miért jobb, mint a papír?

A lakásdekorációkkal foglalkozó üzletekben már rengeteg féle nyomat és poszter vásárolható. Ezeket sokan szeretik, hiszen legtöbbjükhöz olcsón hozzájuthatunk, és keretezés után jól mutatnak a nappaliban vagy a hálószobában. Népszerűségük ellenére azonban megvan a maguk hátránya is.
A papírból készült nyomatok kifejezetten sérülékenyek és kevésbé ellenállóak a környezeti hatásokkal szemben. A jó minőségű papír is könnyen szakad, gyűrődik, ezen felül a nedvesség is tönkreteheti, a fotók vagy grafikák színét könnyen megfakíthatja az állandó napsütés.
Arról nem is beszélve, hogy az egyszerű plakátok felülete kevésbé látványos, a prémium minőségű, matt nyomatok sem feltétlenül nyújtanak olyan exkluzív érzetet, mint egy vászonra készült, prémium dekoráció. A vászon sajátos textúrája ugyanis nagyon nehezen reprodukálható vagy pótolható.
A legjobb minőségű papírnál is tartósabb, és minden egyéb anyagnál különlegesebb megjelenést kölcsönöz képeinknek. Segítségével a legegyszerűbb fotó is könnyedén alakítható valódi műalkotássá, mely könnyen válhat lakásunk, vagy akár munkahelyünk méltó díszévé is, melynek barátaink, szomszédaink is csodájára járnak.

 

Hogyan készíthetek egyedi vászonképet?

Ha szeretnéd feldobni otthonodat valami igazán egyedi és stílusos dekorral, nincs más dolgod, mint benézni hozzánk. Weboldalunk képfeltöltő funkciója segítségével pillanatok alatt tervezheted meg az elképzeléseidnek megfelelő, egyedi méretű és megjelenésű vászonképet. Mi pedig a rendelés leadását követően pár nap alatt, folyamatos kapcsolattartás mellett segítünk annak megvalósításában.
Kedvenc képeidet így hamarosan a megérdemelt helyükön, művészi vászonra nyomtatott formában láthatod viszont otthonod ékességeként.

2023. már. 06.