% % %  KARÁCSONYIG 10% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE, MÉRETTŐL FÜGGETLENÜL!    % % %  

% % %  KARÁCSONYIG 10% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE, MÉRETTŐL FÜGGETLENÜL!    % % %  

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

AZ EMBER LEGJOBB BARÁTJA A KÉPEKEN IS ŐRZI AZ OTTHON MELEGÉT

AZ EMBER LEGJOBB BARÁTJA A KÉPEKEN IS ŐRZI AZ OTTHON MELEGÉT

 

Az emberek az idők kezdete óta festettek vagy tettek ki állatokat ábrázoló képeket otthonuk falaira, vagy jelenítették meg őket valamilyen módon a környezetükben. Erre a legismertebb bizonyítékok az ősemberek barlangrajzai voltak. Akkor még jóval több misztikus tartalommal ruháztak fel egy állatról készült rajzot, mint manapság, mert ettől remélték azt is, hogy egy vadászat folyamán képesek lesznek elejteni a vadat, és bőséges zsákmánnyal térhetnek haza a törzsükhöz. Azonban az állatokhoz tartozó érzelmi társítások manapság sincsenek kiveszve a köztudatból, bár lényegesen kevesebb szó esik róluk.
Jó hír, hogy már nem Neked kell a képeket otthonod falára rajzolni, ha egy kis hangulatra vágysz. Elég csak felkeresned honlapunkat, a vaszonkepem.hu-t, és hamarosan a tökéletes kutyás képeiddel díszítheted falaidat.

 

Régóta velünk vannak

A kutyák mindig is fontos szerepet kaptak az emberiség történetében. Az őskorban a róluk készült barlangrajzok már úgy ábrázolják őket, mint az ember társai, akik segítenek a vadászatban és a nyáj őrzésében. Később, az ókorban, a görögöknél jelennek meg, mint a hűség szimbólumai. De ugyanebben az antik kultúrában kaptak sajnos több negatív jelzőt is, amelyek az igénytelenséget és a szemérmetlenséget hangsúlyozták ki. Nem mintha akkoriban egyébként az emberek jóval tisztábbak és igényesebbek lettek volna. Azonban szegény kutyákon ezek a negatív jelzők azóta is rajtuk maradtak. Később a lovagi kultúrában a pozitívumok listája tovább bővült, mint a nemesi, a körültekintés és a figyelem jelképe. Ekkor már gyakran jelennek meg főurakat és családjaikat ábrázoló festmények vásznain.
Később még a Domonkos szerzetesrend is egy fekete fehér foltos kutyát választott jelképének, és a teológiában a hűség attribútumaként vonultak be.
A 18. századtól a szimbolikus jelentések mellett újra kezdik visszanyerni szerepüket az ábrázolásban, mint az ember társa. Megjelennek a csak kutyákról készült portrék, és a folyamatosan bontakozó különböző festészeti irányzatoknak bőséggel nyújtottak témákat a vászonképekre.

 

Jó hatással vannak ránk

A kutyákról kialakult kép a mai társadalomban rengeteget változtak. Ma már a család tagjaként tekintenek rájuk a leggyakrabban és nem egyszerű őrző-védőként. A kutyák pillanatnak élése ráadásul rengeteg vidámságot okoz gazdáiknak és környezetüknek egyaránt. De még azok számára is mókás perceket okoznak, akik csak interneten néznek megy egy mókás képet vagy egy vidám videót róluk Kötődésükről és hűségükről számtalan film készült és könyv íródott, amelyek szinte hihetetlennek hathatnak azok számára, akinek még nem volt kis kedvencük.

 

Továbbadják, ami bennük van

Ha kutyáról szeretnél nyomtatni vászonképet, akkor számtalan pozitív tulajdonságot költöztetsz be a lakásod atmoszférájába, ami ettől még otthonosabbá válik. A kicsi, szőrős négylábúak kíváncsi tekintete és csillapíthatatlan érdeklődése a világ iránt nyitottságot és bizalmat sugároz kifelé, amit egy vászonkép mérhetetlen eleganciával egészít ki.
Az állatos képek közül a kutya mindig tökéletes választás, főleg, ha saját kiskedvencünkről készült képet kívánjuk vászonra nyomtatni. Ha szeretnéd egy kis pezsgéssel feldobni az otthonodat, akkor a honlapunkon egyből el is kezdheted.
A mobilos fotók nem mindig elegendőek a látvány és az érzés teljes visszaadásához, mert kevésbé kézzel foghatók. A vászonképek már textúrájukból fakadóan sokkal életszerűbb érzetet keltenek, ezért a szíveket leginkább megragadó cukiság hibátlan nyomtatásához keress fel minket.

2023. már. 06.