A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

Családi fotóötletek - miről, hogyan, hova?

Családi fotóötletek - miről, hogyan, hova?

 

Ajándékot keresel egy családtagodnak? Nagyon nőttek a gyerekek, és szeretnél egy professzionális fotót a falra? Az alábbi családi fotóötletek garantáltan segítenek abban, hogy jól sikerüljön a fénykép, és évekig öröm legyen ránézni a nappaliban vagy épp az albumban.

 

Babavárás, születésnap, ballagás vagy bármilyen jeles esemény közeledtével szeretjük megörökíteni a családtagjainkat. És bár jók az eseményeken vagy otthon lőtt spontán fotók, néha jó egy kicsit kiöltözni és megszervezni a fotózást. Az alábbiakban családi fotóötleteket osztunk meg veletek, mellyel feldobhatjátok a nappalit, vagy ajándékba is adhatjátok őket a következő karácsony alkalmával.

 

Családi fotóötletek és tippek

 

Hogy olyan kép készüljön, amit mindannyian szeretni fogtok, ami jó dekorációnak és ajándéknak is, érdemes megfogadni az alábbi tippeket:

 

  • Válassz olyan helyszínt, ami számotokra fontos - ne ragaszkodj a műtermi képekhez, de ha erre vágytok, természetesen nem tilos ellátogatni ide. De néha sokkal jobb egy olyan hely, ami a személyetekhez fűződik - egy közeli utca, tó, park.

 

  • Egységben az erő - a ruhaválasztás sem mindegy, jó, ha a családtagok öltözéke színben vagy árnyalatban és stílusban is passzol egymáshoz. Mindeközben azt se felejtsd, hogy tükrözze az egyéniségeteket, például egy ízig-vérig sportos személyt ne akarj tüllbe erőltetni.

 

  • Vedd figyelembe az időjárást és az évszakot, ne akarj nyári ruhás fotókat ősz végén!

 

  • Fő a spontaneitás - a legőszintébb és legszebb pillanatok spontán játékok és tevékenységek közben születnek. Vigyél kiegészítőket, például labdákat, buborékfújót, hogy a gyerekek és kisállatok is elszórakoztassák magukat.

 

  • Ne csak szemből fotózz - próbálj ki különböző szögeket, perspektívákat, és használd a természetes környezeti elemeket (ajtók, ablakok, faágak) keretként, viszonyítási pontként!

 

  • Használj kiegészítőket - a lufik, táblák, díszek nagyon fel tudják dobni a legegyszerűbb fotókat is!

 

  • Figyelj a fényre - ne világítson meg titeket közvetlenül hátulról a nap, és a napsütésnek megfelelően válassz időpontot is a fotózásra. A kora reggeli vagy késő délutáni órákban a legpuhábbak a fények.

 

Így mutat majd a legjobban a lakás falán

 

Ha az elkészült családi fotók közül kiválasztottátok, hogy melyik kerüljön a falra díszítésként, akkor érdemes vászonképes nyomtatásban gondolkozni. Ez a textúra és stílus miatt elegáns, menő hatást fog kelteni. 

 

Emellett érdemes először megtervezni, mekkora méretben is szeretnéd viszontlátni a kedves fényképet, vagy montázst a falon, annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan hangsúlyos a helyiségben. Figyelj a fal színére, a környező bútorok stílusára, és arra is, hogy megfelelőek legyenek a fényviszonyok. Nem érdemes egy sötét sarokba helyezni a számotokra kedves képet.

 

Sokan nem gondolnák, de nagy jelentősége van annak, hogy kerettel vagy keret nélkül kerül fel a falra a kép. Sőt, nem is muszáj leragadni egy képnél, készíts galériafalat több kisebb és közepes méretű alkotásból!

 

Ezekre is figyelj

 

Csak olyan szolgáltatóval dolgozz, akiben megbízol, akinek meg tudod nézni a korábbi munkáit, és aki saját ötletekkel is szolgál a vászonképkészítést illetően.

 

Az otthonod a tiéd, a legfontosabb, hogy te és családod jól érezzétek benne magatokat. A kép kiválasztásakor és elhelyezésekor a ti ízlésetek kell, hogy a főszerepet játssza. Vászonkép készítésével kapcsolatos kérdéseiddel és egyéb családi fotóötletekkel keress fel minket elérhetőségeinken!

2023. okt. 26.