A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

CSALÁDI FOTÓZÁS & VÁSZONKÉP – TÖKÉLETES KARÁCSONYI AJÁNDÉK A NAGYSZÜLŐKNEK

CSALÁDI FOTÓZÁS & VÁSZONKÉP – TÖKÉLETES KARÁCSONYI AJÁNDÉK A NAGYSZÜLŐKNEK

 

A nagyszülőknek szánt szívhez szóló, optimális esetben unokákkal kapcsolatos karácsonyi ajándék ötletek egyik favoritja idén minden bizonnyal az egyedi vászonkép lehet.
A cikkben azzal kapcsolatban igyekszünk ötletet adni, hogy miként kombináljátok ezt a meglepetést egy családi fotózással, még nagyobb örömöt okozva így a nagyiéknak.

 

Mire vágyik egy nagyszülő igazán karácsonykor?

Kétségkívül értékes ajándéknak bizonyulhat egy-egy csillogó ruha, csillogó ékszer vagy modern elektromos eszköz, ugyanakkor egy nagyszülő leginkább a családra, no és persze az unokák társaságára vágyik az ünnepek alatt.
Ennek szellemében számára igazán szívhez szóló ajándékötlet lehet bármi, ami a szerettekhez köthető. Úgyhogy kifejezetten jó helyen keresgélsz, ha a lehetséges opciók kapcsán egy fotós ajándékon ötletelsz.
Különösen akkor, ha a fotós meglepetések kapcsán némi kreativitást csempészel a folyamatba, vagyis kombinálod az egyes ajándékötleteket.

 

Karácsony előtt igazán klassz móka lehet családi fotózásra menni

December tájékán nem nehéz olyan fotóst találni, aki az ünnepek előtt kimondottan családoknak kínálportré fotózást. Méghozzá igényes díszletek között, oldott hangulatban, pompás háttérrel és fényekkel.
Ha egy ilyen jellegű program ötlettel leped meg a komplett családot, annak több előnye is lesz. Egyrészt szereztek egy klassz élményt közösen, és persze a nagyszülőket is nyugodtan be lehet vonni.
Mindenki felöltözik csinosba, néhány perc után pedig minden bizonnyal komfortos hangulatban sikerülhet megcsinálni a családi fotózást. Ráadásul kapni fogtok egy szakajtónyi klassz fotót, amikből csúcsszuper karácsonyi ajándékot lehet kreálni.

 

A kézhez kapott szuper fotókból így hozhatod ki a legtöbbet

Amikor megvolt a családi fotózás, az elkészült fotókat pedig megkaptad digitális formában is, akkor jöhet a karácsonyi meglepetés elkészítésének következő fázisa. Vagyis elkezdhetsz azon dolgozni, hogy a minőségi és éles pillanatképekből kifogástalan dekor elemeket varázsolj.
Vagyis tetszés szerint felhasználhatod őket egyedi naptár, fotóalbum, vagy akár vászonkép készítéséhez is. Sőt, hogyha a felhasználható fotókból jó néhány példány akad, akkor tetszés szerint akár mindhárom opciót meg tudod játszani.
Képzeld csak el a nagymama vagy a nagypapa arcát, amint a feldíszített fenyőfa ünnepi fényénél izgatottan kicsomagolja a nevével ellátott csomagot. Lesz majd nagy meglepődés és meghatottság, amikor a fényes díszpapír alatt megpillantja a kimondottan neki készített vászonképet, rajta a kedvenc unokák imádnivaló mosolyával.
A legjobb pedig az, hogy a nagyszülőknek szánt karácsonyi meglepetés rendeléséhez akár ki sem kell mozdulnod otthonról. A következő pontban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan is néz ki a folyamat példának okáért az egyedi vászonképnél.

 

Ilyen egyszerű összehozni a karácsonyi ajándéknak szánt egyedi vászonképet

Ahogy arra fentebb is utaltunk már, az egyedi vászonkép rendelését akár otthonról, a legkényelmesebb fotelból is könnyedén megoldhatod. Az online szerkesztő segítségével ugyanis minden tényezőt be tudsz állítani, ami a majdani vászonkép látványát illeti.
Vagyis másodpercek alatt töltheted fel a képre szánt fotókat, variálhatod az elrendezést, illetve módosíthatod a design beállításokat. Ráadásul a dinamikusan változó felületen mindvégig ellenőrizheted, hogy a megálmodott koreográfia miként is fest majd nyomtatott formában.
Amikor pedig minden stimmel, már indíthatod is a rendelést. Amint a feltöltött fotók ellenőrzése sikeresen megtörtént, legfeljebb pár munkanap, és már kézhez is kaphatod a karácsonyi meglepetésnek szánt vászonképet.
Már csak gondosan be kell csomagolni, hogy december 24-én ügyesen a karácsonyfa alá csempészhesd a nagyszülők nevével címkézve.

2023. feb. 21.