% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

EGYEDI VÁSZONKÉP ÖTLETEK 2021-RE, AVAGY MILYEN TÉMA KERÜLJÖN A VÁSZONKÉPRE AZ ÚJÉVBEN?

EGYEDI VÁSZONKÉP ÖTLETEK 2021-RE, AVAGY MILYEN TÉMA KERÜLJÖN A VÁSZONKÉPRE AZ ÚJÉVBEN?

 

Egyedi vászonkép ötletek, kifejezetten az újévi célokhoz és vágyakhoz igazítva. Nincs más dolgod, mint egyszerűen végigolvasni az ötleteket, választani közülük, majd pedig pár kattintással megvalósítani a legizgalmasabbat. Jó szórakozást mindehhez!

 

Egyedileg készített kollázs a személyes bakancslistádról

Neked van saját bakancslistád? Azokra a tettekre, élményekre és felejthetetlen pillanatokra gondolj, amiket legalább egyszer az életben szeretnél átélni. Még jobb, ha ezeket egytől egyig meg tudod majd lépni a 2021-es naptári évben.
Magát a folyamatot nagyban meg tudod támogatni, ha ennek jegyében tervezel saját magadnak egyedi vászonképet. Maga az ötlet egyébként borzasztó egyszerűen kivitelezhető. Minden egyes tételhez a bakancslistádon rendelsz egy szemléletes fotót.
Az online vászonkép szerkesztővel ezeket kollázsba fűzöd, és már nyomhatsz is a rendelés gombra.

 

A régóta tervezett úti cél, ahová mindenképp el akarsz jutni 2021-ben

Legyünk őszinték, a 2020-as év bizony nem kedvezett túlzottan a szenvedélyes utazóknak. Így könnyen lehet, hogy neked is halasztanod kellett egy régóta dédelgetett álom, jobban mondva úti cél megvalósítását.
Ami viszont késik, az nem múlik. Könnyedén tarthatod fenn a motivációd, hogyha a kitűzött célra napi szinten emlékezteted magad. Ehhez pedig keresve sem igazán találhatnál hatékonyabb eszközt az egyedi vászonképnél.
Kikerülhet a nappali, a szoba vagy a konyha egy-egy jól látható pontjára, naponta emlékeztetve a céljaidra.

 

2021-es egyedi vászonkép arról, miről is kell szólnia az új esztendőnek

Mi jelenti mostanság a prioritást az életedben? A karriered építése, vagy a vállalkozásod elindítása van most az első helyen? A családodnak szeretnél több időt szentelni? Netán a sport és az egészséges életmód élvez most előnyöket?
Ha szeretnéd folyamatos jelleggel memorizálni az életed főbb aspektusait, akkor ehhez a megfontoláshoz is remekül passzolhat az egyedi vászonkép. Annál is inkább, mivel a fentebb taglalt kollázs jellegű kivitelezés ebben a megoldásban is szuperül működhet.

 

Akik a legközelebb állnak hozzád

A párod, a gyermekeid, a szüleid, vagy a családod jelenti számodra a legtöbbet az életedben? Netán egy-egy közeli jóbarát vagy országos cimbora képviseli azokat az értékeket, amiket egyszerűen a legtöbbre becsülsz?
Mit szólnál hozzá, hogyha egyedi vászonképen keresztül is emlékeztetnéd magad arra, milyen sokat jelentenek neked? Ennél nemesebb gesztust azért nehéz volna elképzelni. Elvégre nem túl sokan élnek ezzel a nemes gesztussal.
Maga a kivitelezés még egyszerűbb lehet, hogyha voltatok már közös fotózáson, esetleg akad egy-két igencsak jól sikerült közös fotó rólatok. Ha akarod, egyébként őket is bevonhatod a fotók kiválasztásának a mókás folyamatába.
Amikor pedig megvan a választás, akkor jöhet az online szerkesztés. Itt ugyanis szabadon dönthetsz majd a design és formavilág kérdésében, hogy a rendelést követően mindössze néhány napon belül át is tudd venni a kész alkotást.

 

Az álom otthon, ahová 2021-ben szeretnél beköltözni

Az ötödik tippünk bizony a költözésre, úgymond az álomként meghatározott otthonod elérésére szolgál. A vizualizáció ugyanis ezen a téren is remekül működhet, többek között egyedi vászonkép segítségével is.
Ha már akad néhány minőségi fotó a kiszemelt otthonról vagy nyaralóról, akkor még könnyebb lehet a dolgod. Ha akarod, a kollázs segítségével akár az egyes helyiségek látványterve is rákerülhet a vászonképre, még inkább segítve a motivációd fenntartását.

2023. feb. 21.