% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

EGYEDI VÁSZONKÉP VARIÁCIÓK, AMIKET A VENDÉGEK SZÍVESEN LÁTNAK VISZONT EGY SZÁLLODA FALAIN

EGYEDI VÁSZONKÉP VARIÁCIÓK, AMIKET A VENDÉGEK SZÍVESEN LÁTNAK VISZONT EGY SZÁLLODA FALAIN

 

Nemrég írtunk róla, hogy az újbóli nyitásra készülő szállodák mennyit profitálhatnak az egyedi vászonképek alkalmazásán keresztül. A mai cikkünkben pedig azzal kapcsolatban is adunk néhány ötletet, hogy milyen téma kerülhet ezekre az egyedi vászonképekre.

 

A szálloda történetének fontosabb mérföldkövei

Mondhatni az egyik tuti befutó egyedi vászonkép ötlet, hogyha célzottan egy szálloda falaira szánjuk az elkészített produktumot. Természetesen a kivitelezéshez nem árt, ha akad kéznél néhány felhasználható fénykép.
Még jobb, ha ezek között archív felvételek is akadnak. Tegyük fel a hotel építésének az első mozzanatairól, akár a rekonstrukciók komolyabb mérföldköveiről, beleértve az építkezés változatos munka fázisait.
Mindig izgalmas dolog vendégként meg-megállni néhány perc erejéig, és megcsodálni a szálloda fejlődéstörténetét. Pláne egyedi vászonképeken keresztül.

 

A település nevezetességei, sajátosságai és tájképei

A szállodában tartózkodás az esetek döntő többségében szorosan összefügg egyrészt a hamisítatlan wellness élménnyel, másrészt az utazás és kirándulás izgalmával. A legtöbben szeretnek újabb és újabb helyeket felfedezni.
Ennélfogva minden egyes szállodában praktikus ötletnek számít olyan témájú egyedi vászonképeket elhelyezni a falakon, amelyek az adott település látványosságait szemléltetik. Persze ha magán a településen viszonylag kevés ilyen akad, akkor nyugodtan kibővíthető ez a kör.
Természetesen olyan formában is, hogy a recepció és a folyosó mellett a szobákban is helyet kap egy-egy minőségi formában kivitelezett egyedi vászonkép.

 

A hotel filozófiájával harmonizáló képi elemek

Külön hangulatuk és varázsuk van azoknak a szálláshelyeknek, amelyek egy adott stílus, hangulat és élmény köré alakítják a vendégek számára kínált szolgáltatás minőségét és gyakorlatát.
Természetesen ezeken a helyeken központi része a filozófiának, hogy lehetőség szerint minden egyes dekorációs megoldás ezt a motívumot képviselje. Úgyhogy ennek jegyében szinte magától értetődő lehet, hogy a szálloda falaira illesztett vászonképek is ezt a szellemiséget tükrözzék.
Hogy aztán maga a stílus miként nyilvánul meg, az már egyedi preferencia és döntés kérdése. A vendégek számára úgyis a szinergia lesz az, ami egyértelműen összhangot és komfortos érzetet jelent majd az ott tartózkodás ideje alatt.

 

Fotók egy-egy ott járt ismert személyiséggel

Vétek volna kihagyni annak a lehetőségét, hogyha egy-egy köztiszteletnek örvendő ismertebb személy is a szálloda vendégei között tölt el akár egyetlen éjszakát is. Természetesen ilyenkor célszerű kérni a hozzájárulást az egyedi vászonképen történő viszont szereplésre.
A tapasztalatok szerint a hírességek szívesen állnak kötélnek egy ilyen jellegű kérésnek. Ha pedig a jelenlétük egyértelműen hozzáadott értékkel bírhat a későbbiekre nézve, akkor tökéletes ötlet lehet őket választani az egyedi vászonképek témájaként.
Még inkább nyerő választás lehet, ha a fotón egyedi felirattal néhány mondatnyi idézet, megemlékezés vagy anekdota is helyet kap az ott tartózkodás emlékeiről. Elképesztően hatásos lehet.

 

Nyugalmat árasztó és kikapcsolódást segítő fotók változatos témákkal

Minden bizonnyal láttunk már sok-sok remekbe szabott megoldást akár a hazai, akár a külföldi szálláshelyeken tartózkodva. Merthogy variációkból bőségesen akad, kezdve a városok, tengerek, tájképek vagy természeti csodák ábrázolásától, egészen a művészeti alkotásokig.
Ha pedig végképp nem jutunk dűlőre a témát illetően, egyszerűen csak kérdezzük meg a korábban nálunk járt vendégeket. Az ő visszajelzésüknél egész egyszerűen nem is kell hatásosabb ötlet.

2023. feb. 20.