% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

EGYEDI VÁSZONKÉPES INSPIRÁCIÓK SPORT-, SOROZAT- VAGY FILMRAJONGÓKNAK

EGYEDI VÁSZONKÉPES INSPIRÁCIÓK SPORT-, SOROZAT- VAGY FILMRAJONGÓKNAK

 

Ebben a cikkben kifejezetten a film, sorozat vagy sport témájú egyedi vászonkép készítéséhez igyekszünk kreatív, illetve könnyen megvalósítható ötleteket adni. Részletek a kattintást követően.

 

Az egyedi vászonkép lehet a poszter szofisztikált alternatívája

A legfiatalabbak kivételével talán mindenki emlékszik még arra a korszakra, amikor az otthoni szobák egy jelentős hányada különféle témájú poszterekkel volt kidekorálva. Sportolók, sportcsapatok, zenekarok és filmek ikonikus alakjai díszítették a falakat akkoriban.
A poszter korszak kétségtelenül a múlté már. Viszont létezik modernebb, esztétikusabb és nem utolsó sorban időtállóbb alternatívája is. A legjobb, hogy az egyedi vászonképekre még könnyebb is szert tenni.

 

Egy vérbeli sportrajongó szíves-örömest látja viszont a falon a kedvenceket

Kezdjük az inspirációs hullámokat a sport világában. Elvégre már csak a statisztikák szerint is legalább minden második háztartásban kell, hogy legyen egy vérbeli foci, kézilabda, kosárlabda, vagy bármilyen más sportág fanatikusa.
Természetes persze az is, hogy szurkolni nem sok értelme van kedvencek nélkül. Úgyhogy miért ne lehetne egyedi vászonképet kreálni a kedvenc gólvágók, nagyra becsült legendák, és persze a felejthetetlenül nagy győzelmek emlékeivel.
A legjobb, hogy ezekhez a kreatív alkotásokhoz tényleg nem lesz szükség másra néhány minőségi fotót kivéve.

 

Manapság egyre több kultikus sorozat ihleti meg a vászonkép rajongókat

Akár úgy is fogalmazhatunk, hogy a sorozat műfaj az igazi reneszánszát éli. Még egy-két évtizeddel korábban egy kézen is könnyű volt megszámolni a kedvenceket, mostanság az ember alig győzi kapkodni a fejét az újabb és újabb ígéretes premierek láttán.
Agymenők, Trónok harca, A hivatal, vagy az elképesztő tárházzal büszkélkedő Marvel sorozatok. Nem akarjuk természetesen végig sorolni az összes népszerű sorozatot, mert ennek a blognak a terjedelme ahhoz igencsak szűkös volna.
A lényeg úgyis az, hogy egyedi vászonkép formájában szinte korlátlanok a lehetőségek. Vagyis tetszés szerint bármelyik alkotás imádott jelenetei visszaköszönhetnek akár kollázs, akár egy-egy kép formájában.

 

A sorozatok mellett egy-egy filmklasszikus is lehet a vászonkép múzsája

Ha már a sorozatokat említettük, akkor a mozifilmeket sem volna elegáns szó nélkül hagyni. Pláne annak fényében, hogy az egyedi vászonkép elkészültéhez szintén remek alapot teremthetnek.
A kulcskérdés úgyis az, hogy a célként meghatározott otthon, nappali vagy konkrét szoba lakói alapvetően melyik film vagy filmek iránt ápolnak mélyebb érzelmeket. Fantasy, vígjáték vagy az akció vonal jön be igazán?
A hazai, vagy pedig a nemzetközi filmipar egy-egy neves alkotása az örök kedvenc? Netán a rendezők, a színésznők vagy színészek munkássága jelenti az imádat konkrét tárgyát? Már a puszta felsorolás is egyértelműen rámutat, mennyire széles az a bizonyos merítés, ha egyedi vászonképről van szó.

 

A sportos, filmes vagy sorozatos egyedi vászonkép készítés menete

Mutatjuk magát a metódust, ami egyébként roppant kényelmesen megoldható. Elsőként a kiszemelt sport, film vagy sorozat témájú egyedi vászonkép fotóit kell összegyűjteni. Ehhez elég lehet szétnézni az okostelefon, illetve a laptop vagy tablet memóriájában.
Ha megvan az alap, akkor irány az egyedi vászonkép online szerkesztői felülete. Itt mindössze néhány kattintással tetszés szerint ki tudjuk alakítani, hogyan is nézzen majd ki az alkotás a végleges formájában.
A teljes folyamat az egyedi vászonkép tényleges megrendeléséig nem több pár percnél. No és persze legfeljebb pár napot kell csak várni, és már kézhez is kapjuk magát az alkotást.

2023. feb. 21.