A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

Ezért szervezz időközönként céges fotózást a munkahelyedre

Ezért szervezz időközönként céges fotózást a munkahelyedre

 

Bár nem mindenkinek jut eszébe elsőre, de a céges fotózásnak igenis helye kell, hogy legyen a vállalkozás éves naptárában, mert rengeteg előnnyel jár időről időre megörökíteni a kollégákat és a mindennapokat. Elmondjuk, hogy miért!

 

Az esztétikus, professzionális fényképek nem csupán dokumentálják a pillanatot, hanem mélyebb értelmet és hozzáadott értéket is képviselhetnek a vállalkozások számára. Ne arra gondoljunk, hogy megjelenik egy fotós, aki elkattint pár képet, amit majd felfüggeszthetünk később a falra! A céges fotózásnak a dekorációs lehetőségeken túl stratégiai céljai is vannak, ebben a cikkben ezeket fedezzük fel.

 

Miért fontos a céges fotózás?

 

  • Márkaépítés - a professzionális fotók segítenek kialakítani és erősíteni a vállalkozás márkáját. Az egyedi, jól megtervezett képek hozzájárulnak az üzleti imázs kialakításához, hiszen ha szeretnénk ismertek lenni, a cég dizájnjához passzoló hangulatú, színvilágú fotók tovább erősíthetik a márka ismertségét. A blogbejegyzéseink között rengeteg ötlet található!

 

  • Webes jelenlét - a vizuális tartalom elengedhetetlen az online térben. A céges fotózás keretein belül jó minőségű képeket készíttethetünk többek között az üzletről, a termékekről és a dolgozókról is, melyeket felhasználhatunk a weboldalunkon, a közösségi média platformokon és egyéb csatornákon.

 

  • Történetmesélés - a fotók lehetőséget adnak arra, hogy elmeséljük üzleti történetünket. Jelenítsük meg az alkalmazottakat, dokumentáljuk a céges eseményeket, és osszunk meg néha egy-egy kulisszatitkot is!

 

  • Szolgáltatás, termék bemutatása - ha nemcsak a dolgozókat, hanem az általuk létrehozott termékeket, szolgáltatásokat is megörökítjük, akkor a potenciális ügyfelek jobban megismerik majd a cég kínálatát, portfólióját, és nagyobb eséllyel teszik le a voksukat mellettünk.

 

  • Dekorációs célok - a céges fotózás képei nemcsak a nagyvilág számára bírnak jelentőséggel, hanem azoknak is, akik rajtuk szerepelnek. Az iroda falain elhelyezett nagyméretű képek nosztalgiát, az összetartozás érzését kelthetik, erősíthetik a közösséget. És mégiscsak jobb saját élményeket nézni a falon, mintsem idegenekről készült stock fotókat.

 

  • A dolgozók egyéni márkájának erősítése - ha a munkavállalók kézhez kapnak jó minőségű portrékat, és ezeken látszik a cég már fentebb említett stílusa, dizájnja, az még több előnnyel jár a csapat és a vállalat számára.

 

Milyen fotók készüljenek?

 

Céges fotózásnál általában érdemes letudni első körben a beállított fotókat, készüljön minden munkavállalóról egy egyéni, hivatalos portré, amit önéletrajzba és LinkedIn-re, valamint a cég honlapjára fel lehet tölteni. 

 

Nem árt, ha az osztályokról is készülnek közös fotók, de ennél kicsivel fontosabbak a spontán irodai életképek, melyekkel lehet később prezentációkat, kiadványokat illusztrálni. A rendezvények - például konferenciák, csapatépítők, összejövetelek - dokumentálása is fontos, a szigorúbb eseménytől a lazább bulikig mindenhol jó, ha van egy fotós, aki megörökíti a pillanatot. De mit tegyünk aztán az elkészült alkotásokkal?

 

Hogyan tegyük közszemlére az elkészült képeket? 

 

A fenti fejezetekben már nagyjából mindent érintettük ezzel kapcsolatban, de álljon itt összefoglalva. Érdemes céges fotózást szervezni a honlapunk és közösségi média felületeink tartalom gyártásához, a dolgozók egyéni márkájának erősítéséhez, a reklámkampányokhoz és a cég láthatóságának növeléséhez. Ezentúl pedig az iroda helységeinek falain remekül mutatnak vászonkép formájában a csapatok közös fotói, vagy a karácsonyi buli emlékei is.

 

Ha utóbbit szeretnéd megrendelni, keress fel minket elérhetőségeinken, ahol mindent megtudhatsz a vászonkép készítéséről.

2023. nov. 15.