A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

Fénykép nyomtatása művészi festővászonra

Fénykép nyomtatása művészi festővászonra

Ha az otthonunkba vagy az irodánkba szeretnénk fali dekorációt elhelyezni, akkor nagyon sok lehetőség közül választhatunk. Magas minőségben nyomtatott képek, poszterek keretezve vagy akár keret nélkül. Da ha valóban esztétikus és tartós megoldásban gondolkodunk, akkor válasszuk a vászonképet! A fénykép nyomtatása egy festővászonra sokkal egyedibb végeredményt nyújt. A vászon struktúrájának, a vakráma vastagságának köszönhetően szép és időtálló lesz a dekoráció.

Fotózz, de a nyomtatást bízd a profikra!

Mire van szükséged egy tökéletes vászonképhez? Először is egy jó minőségű fotóra, amit te is elkészíthetsz. Az sem akadály, ha nem rendelkezel márkás fényképezőgéppel, mert a mobiltelefonoddal is fotózhatsz. 

Ha elkészült a kép, akkor a szép végeredmény érdekében felejtsd el az otthoni nyomtatót és a papírt is, mert sokkal szebb és tartósabb lesz, ha vászonra történik a nyomtatás! Ha ránk bízod, akkor biztos lehetsz benne, hogy azt a minőséget kapod, amit szeretnél, mert környezetbarát, csepp- és UV-álló festéket használunk. A képeket kiváló minőségű pamutvászonra nyomtatjuk, mely az évek során is ugyanolyan feszes marad a vakrámán, mint amikor elkészült.

A fénykép nyomtatása a mi dolgunk!

Egy kép akármilyen művészi, ha egyszerű papírra van nyomtatva, soha nem fogja azt a “luxust” adni, mint egy vászonnyomat. A papírképek egy idő után kifakulnak, könnyen gyűrődnek, magyarán amortizálódnak. A vászonképek esetében ez nem fordulhat elő. Amennyiben tartós és esztétikus képekkel szeretnéd dekorálni a falakat, akkor ne habozz, döntsd a vászonra történő fénykép nyomtatása mellett!

Te döntöd el, hogy milyen képet választasz, és az is, hogy milyen méretben szeretnéd. Ha kiválasztottad a kívánt fotót, akkor kattints az egyedi vászonkép készítésre, töltsd fel a fotót, határozd meg a kép méreteit! Ha ezzel elkészültél, akkor helyezd a kosárba és rendeld meg a terméket!

A fotó témája

A téma kiválasztása hálás feladat, akárcsak a kép elkészítése. Személyes lesz a fali dekoráció, ha érzelmeket megmutató boldog pillanatok kerülnek rá, például esküvő, babavárás, születésnap, nyaralás, utazás, családi körben eltöltött ünnepek, vagy bármi, ami boldogsággal tölt el amikor rápillantasz. Ha azonban tanácstalan vagy a témát illetően, akkor az oldalunkon érdemes átnézni a korábbi blogbejegyzéseinket is, mert számos inspirációt és ötletet találsz.

Profi vászonkép saját fotóból nyomtatva? Igen, miért is ne!

Ami a legfontosabb, hogy pozitív hangulatot sugározzon a kép. Ezért nem elegendő csupán a technikai beállításokra helyezni a fókuszpontot, de természetesen azon is sok múlik, hogyan állítod be a fényeket és magát a kompozíciót. 

Nem a mértani pontossággal beállított képeken van a hangsúly. Talán nem mindig sikerül elsőre a kép, ezért készíts több felvételt, hogy lehessen választani a végén!

Vászonra nyomtatott minőségi képek

Ha a téma megkívánja, akkor több darabból álló kompozíció is készülhet. Egy óriás méretű kép pedig rendkívül impozáns látványt nyújt. Bármilyen megoldást is választasz, biztos lehetsz benne, hogy sokáig örömödet leled a saját magad fotózott képben, mert a vászonnyomat elkészítéséhez kizárólag csepp- és UV-álló festéket és minőségi művészi vásznat használunk. 

Ezért hosszú évek után sem fog veszíteni semmit a minőségéből. Mivel matt kivitelben készülnek a képek, ezért az erős napsütésnek kitett helyiségben is jól érvényesülnek. A festővászon textúrája pedig még életszerűbbé varázsolja a megörökített emléket.

 

Ha nem vagy biztos benne, hogy jól fog-e mutatni a kiválasztott fotó a vásznon, akkor keress bennünket az elérhetőségeinken és mi szívesen segítünk!

2023. ápr. 17.