% % %  KARÁCSONYIG 10% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE, MÉRETTŐL FÜGGETLENÜL!    % % %  

% % %  KARÁCSONYIG 10% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE, MÉRETTŐL FÜGGETLENÜL!    % % %  

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

Fotómontázs - a legszebb és legszemélyesebb ajándék, amit adhatsz

Fotómontázs - a legszebb és legszemélyesebb ajándék, amit adhatsz

 

Az ember lassan kifogy az ötletekből, ha a szerettei, barátai megajándékozásáról van szó, hiszen aki régóta az életünk része, annak jóformán mindenféle tárgyat vettünk már. Mit szólnál egy tematikus fotómontázshoz?

 

Egy kép nem kép! Sokszor nem tudunk választani a nyaralás vagy családi ünnep során készült fotókból - a fotómontázzsal nem is kell. Személyre szabott, igazán kifejező ajándékot keresel a legközelebbi ünnepre? Ne keress tovább, próbáld ki a vászonkép formájában nyomtatott fotómontázst, hogy igazán boldoggá tehesd a másikat!

 

Miért pont a fotómontázs?

 

  • Ezer százalék, hogy nincs belőle másik, teljesen egyedi.

  • Kreatív módon örökítheted meg vele az emlékeket.

  • Az online szolgáltatások lehetővé teszik, hogy otthonod kényelméből, a neked megfelelő időpontban tervezd meg a montázst.

  • Művészi önkifejezésként is tekinthetünk rá, ha kacérkodsz a fotós karrierrel.

 

Hogyan tervezd meg?

 

Első lépés: kiválasztani a képeket, amikből az alkotás készül majd - fontos, hogy nagy felbontású képekben gondolkozz, másként pixeles lesz a végeredmény! 

 

Második lépésként az alakzatot döntsd el - szív forma, négyzetes, téglalap alakú elrendezés, vagy bár más is szóba jöhet, ami jól mutat. Azt is gondold át, hogy egy- vagy többdarabos faliképre vágysz, lesz-e rajta plusz felirat, motívum, vagy csak a képeitek. Nem árt tudni, hogy a megajándékozott hova fogja helyezni a lakásában, ez persze függ a mérettől is.

 

Végül keress egy vállalkozást, amely magas minőségben el tudja készíteni az általad megálmodott fotómontázst. A vászonképekkel foglalkozó cégeknél online formában is elkészítheted a tervet, de ha nincs ilyen alkalmazásuk, csak küldj nekik egy e-mailt az összes fontos adattal (méret, képek száma, alakzat).

 

Ha felvettétek a kapcsolatot, valószínűleg kapni fogsz egy látványtervet és árajánlatot, amit ha elfogadtál, napokon belül már érkezhet is a végső mű.

 

Ötletek, hogy mit ábrázolj rajta

 

  • Tizennyolcadik születésnapra nagyon édes ajándék egy olyan fotómontázs, melyen az ünnepelt minden évéből származó képek találhatóak. De ugyanilyen témájú ajándékot adhatunk anyák napjára is az édesanyánknak, nagymamánknak.

 

  • Összegyűjtheted a megajándékozott motivációit, vágyait, álmait egy frappáns képben, hogy sose felejtse, miért is küzd. A kép másik fele viszont tartalmazza azokat a dolgokat, amiket már elért, hiszen mégiscsak ez a legmotiválóbb.

 

  • Legjobb barátunk születésnapjára szép ajándék egy, a barátságunk fontos, vagy épp vicces pillanataiból készített összeállítás, melyen elérzékenyülhet, de jót is nevethet. 

 

  • Karácsonyi montázst is készíthetsz a legkedvesebb ünnepi pillanatok összeállításából, és persze sokan választják szerelmük megajándékozásához a fotómontázsokat, melyeken a meghitt emlékektől kezdve a vicces eseményekig mindenfélét feltüntetnek.

 

  • A hobbival kapcsolatos fotómontázsok is igen népszerűek manapság, például egy zenerajongó koncertélményeit, egy futást kedvelő sporteredményeit, egy horgász legjobb fogásait is nagyon jól lehet szemlélteni egy tematikus vászonképen.

 

  • Ha nem személyes élményeket ábrázolnál rajta, hanem tudod, hogy hiányzik egy dekoráció az ünnepelt nappalijából vagy hálójából, nagyszerű meglepetés egy odaillő montázs elkészítése - ez állhat filmes jelenetekből, természetfotókból, vagy akár nonfiguratív ábrákból is.

 

Ha kérdésed van a montázskészítéssel kapcsolatban, várjuk megkeresésed elérhetőségeinken!

2023. okt. 19.