% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

FRISSÍTSD FEL A RÉGI HELYISÉGET ÚJ VÁSZONKÉPPEL!

FRISSÍTSD FEL A RÉGI HELYISÉGET ÚJ VÁSZONKÉPPEL!

Itt a tavasz, amely a hideg, fagyos telet váltja. Éled a természet, megtelnek az utcák, az erdők és a mezők élettel. Minden arra emlékeztet bennünket, hogy ez a változás nagyon jó dolog! A tavaszi nagytakarítás annak a szimbóluma is, hogy felfrissítsük a régi dolgokat valami újjal. Takarítás közben a régi, már nem használt dolgainkat kicseréljük és új, szemet gyönyörködtető dolgokkal díszítjük a lakást.

A vászonkép egyszerű és stílusos módja annak, hogy káprázatossá tedd a helyiséget. Egy nagyméretű, többrészes vászonkép, amely a falat fedi az egész szoba hangulatát és kinézetét megváltoztatja. Nagy vászonképek a természetről, virágokról, állatokról mind jól mutatnak egy óriási faliképen. A többrészes képekkel megtörhetjük a mintát, ami még erősebben vonzza a szemet a képre és készteti elménket arra, hogy odafigyeljünk rá.

Amikor a vászonképtervezőt használod a vaszonkepem.hu oldalán, néhány perc alatt teljesen egyedi méretű és olcsó vászonképeket tervezhetsz, melyet hozzáértő munkatársaink gondos munkával fognak elkészíteni számodra. Töltsd fel a képet, válassz méretet, elrendezést, majd a következő oldalon add meg a rendeléshez szükséges adatokat. Néhány nap múlva gyönyörködhetsz a képben, amely a faladat díszíti és megtölti a helyiséget az újdonság erejével.

Van egy jó ötleted? Vágj bele most!

Szeretnék nagyméretű vászonképet készíteni saját fotómmal.

2023. már. 06.