% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

Ha személyre szabott családi ajándék ötleteket keresel, válassz vászonképet!

Ha személyre szabott családi ajándék ötleteket keresel, válassz vászonképet!

Az évfordulók, ünnepek és különleges alkalmak mindig kihívást jelentenek, amikor ajándékot kell választanunk szeretteink számára. Sokszor szeretnénk valami egyedit, személyeset adni, amely kifejezi az érzéseinket, és emlékezetessé teszi az alkalomról való megemlékezést. Ha családi ajándék ötletekkel kapcsolatban nincs ötleted, olvass tovább!

Ebben a blog bejegyzésünkben szeretnék egy olyan tippet mutatni, amely garantáltan mosolyt csal mindenkinek az arcára!

A vászonkép varázsa

A vászonkép egy kiváló módja annak, hogy a legkedvesebb családi pillanatokat örökre megőrizzük és megünnepeljük. Ez a személyes ajándék nem egy egyszerű képkeretbe foglalt fotó, hanem egyedi és kreatív módja annak, hogy a családi emlékeket kiemeljük és fókuszba helyezzük. 

A különlegessége és szépsége abban rejlik, hogy nem csupán egy esztétikus dekoráció a falon, hanem egy érzelmekkel teli alkotás, amely az otthonunk részévé válik.

Közös emlékek, a családi ajándék ötletek alapja

Az első lépés a tökéletes vászonkép kiválasztásához az, hogy megtaláljuk a legkedvesebb családi élményt megörökített fotót. Lehet ez egy közös nyaralás, egy ünnepi alkalom, egy családi összejövetel, vagy akár egy jól elkapott pillanat a mindennapokból. 

Gondold át, hogy melyik az az emlék, mely az egész család számára különleges jelentőséggel bír! Fontos, hogy a kiválasztott kép jó minőségű legyen annak érdekében, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

Testre szabott képek

Egyedi vászonképek készítésekor számos lehetőség közül választhatunk. Először is gondold át, hogy mekkora méretű fotót szeretnél! A legnépszerűbb méretek közé tartoznak a kisebb (20x30 cm) és a nagyobb (60x90 cm) opciók, de természetesen szabadon választhatsz a két véglet között, vagy akár speciális méreteket is kérhetsz. Fontos figyelembe venni a vászonkép elhelyezésére rendelkezésre álló helyet, így a méret és az arány megfelelő lehet.

A képarány kiválasztása a kompozíció alapján történik. Ha például vízszintes panorámát szeretnél megörökíteni, akkor a 16:9 vagy 3:2 arány ideális lesz. Ha viszont portréképet vagy vertikális kompozíciót szeretnél, akkor érdemes inkább a négyzetes 1:1, vagy a hagyományosabb arányú 4:3 vagy 5:4 opciót választani.

A vászonkép testreszabása során gondolj a színekre és az effektekre is! Az alapvető lehetőségek közé tartozik a színes, fekete-fehér vagy szépia hatás. Az effektek, például az olajfesték vagy a vízfesték hatású stílusok is érdekesek lehetnek, hogy még különlegesebbé tegyék a végeredményt.

Tedd személyessé!

Ha szeretnél igazán személyes vonást adni a terméknek, akkor fontold meg egy szöveg vagy egy idézet hozzáadását! Ez lehet egy kedves üzenet, a család szlogenje vagy egy olyan idézet, amely fontos számodra és szeretteid számára. 

A szöveggel együtt a vászonkép még inkább személyre szabottá válik, és emlékezetessé teszi az ajándékot. Korábbi blogbejegyzéseinkben számos ötletet találsz erre vonatkozóan is a családi ajándék ötleteken túl.

Modern és letisztult megjelenés

 

A vakrámára feszített vászon minimalista megjelenést kölcsönöz a képnek. Ha bizonytalan vagy abban, hogy jól fog-e kinézni a végeredmény, vagy segítségre van szükséged, akkor keress bennünket az elérhetőségeinken és szívesen állunk rendelkezésedre!

2023. jún. 14.