% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

HOGY KERÜLJÖN AZ EGYEDI VÁSZONKÉP A SZÁLLODA FALAIRA A KIFOGÁSTALAN MINŐSÉGŰ LÁTVÁNY JEGYÉBEN?

HOGY KERÜLJÖN AZ EGYEDI VÁSZONKÉP A SZÁLLODA FALAIRA A KIFOGÁSTALAN MINŐSÉGŰ LÁTVÁNY JEGYÉBEN?

 

Milyen formában és technikai megoldásokkal kerülhet fel az egyedi vászonkép a szálloda falaira? A cikkben ezt a kérdést tárgyaljuk ki a leginkább kézenfekvő megoldások részletezésén keresztül.

 

Az összhatás szempontjából tényleg nem mindegy, hogy oldjuk meg a vászonkép rögzítését

Ideális esetben a szálloda falain elhelyezett egyedi vászonkép szép egyenletesen simul rá a fal felületére. Ezzel tudjuk ugyanis azt a kívánt hatást elérni, amit az esztétikum és a jó ízlés leginkább megkövetel.
Mondhatni azt is célként határozhatjuk meg, hogy az egyedi vászonkép gyakorlatilag bele simuljon a szálloda környezetébe. Így a külső szemlélő számára tényleg a leginkább természetes összhatás keltése válhat valóra.

 

Jó hír, hogy a vászonkép falra rögzítése minimál eszközkészlettel is megoldható

Magyarul nem kell attól tartani, hogy az egyedi vászonképek rögzítését megelőzően valóságos beszerző körútra kelljen indulni egy-egy közeli barkácsboltba vagy profi szaküzletbe. Gyakorlatilag egy normál háztartásban is rendelkezésre állnak azok az eszközök, amelyekre a kivitelezéshez szükség lehet.
Elvégre a standard méretű tipli minden bizonnyal könnyedén megtalálható, vagy adott esetben beszerezhető eszköznek számít bárki számára. Szintén joggal várhatjuk el azt is, hogy egy praktikus fúró rendelkezésre álljon a kezünk ügyében.
Innentől kezdve tényleg nem kell más, mint némi ráfordítható szabadidő, és persze fókuszált odafigyelés.

 

Az egyedi vászonkép falhoz rögzítésének leginkább kézenfekvő módja

Többféle mód is elképzelhető a kivitelezéshez, mi ezek közül a leginkább praktikus verziót fogjuk átbeszélni. Merthogy ennek köszönhetően tudjuk a lehető legnagyobb hatékonysággal elérni azt, hogy az egyedi vászonkép tényleg a fal felületéhez simuljon.
A megvalósítás első lépéseként nincs más dolgunk, mint egy tiplit rögzíteni a fal előre kijelölt pontján. Nyilván ez lesz majd az a pont, amibe egy megfelelő méretű és típusú csavar fog kerülni.
Hogyha ezen elemek rögzítését sikerül precízen megoldani, azzal mondhatni kellőképpen sikerült előkészíteni a terepet az egyedi vászonkép rögzítéséhez. Merthogy a pontosan rögzített csavarhoz a vakrámánál fogva már tetszőlegeseb fel tudjuk akasztani magát a falra szánt képet.
A megoldás lényege, hogy a fa direkt módon ráfekszik a csavarra. Vagyis nem áll el tőle, ezért tényleg esztétikus hatást kelt.

 

A szállodán belül pontosan hol mutat legjobban az egyedi vászonkép?

Amennyiben a fenti módon kerül sor a megvalósításra, akkor egész nyugodtan gondolkodhatunk az elhelyezést tekintve bárhol. Természetesen a szobák falán, a recepció egy-egy sokat látott helyén, vagy akár a folyosó, illetve az étkező falain szintén előnyös megoldást kínálhat az egyedi vászonkép alkalmazása.
Ráadásul az elhelyezés fentebb részletezett módját alkalmazva nemcsak szemre is tetszetős, de tartós is lehet a vászonkép rendelkezésre állása. Vagyis nem kell attól tartani, hogy bármilyen oknál fogva egyszerűen veszít a tartásából.

 

Mi kerüljön témaként a szálloda falaira szánt egyedi vászonképre?

Ideális esetben az egyedi vászonképhez vagy vászonképekhez választott témakör tökéletes szinergiában van a szálloda hangulatával, lokációjával, történelmével, vagy pedig az értékeivel.
Tehát úgy érdemes gondolkodni, hogy a szálloda legfontosabb sajátosságaihoz mérten igyekszünk kiválasztani az egyedi vászonképek témáit. Innentől kezdve pedig mondhatni szabad kezet kapunk, és egészen sok irányba terelődhet maga a megvalósítás.
Abban persze csak bízni tudunk, hogy a cikk elolvasását követően az egyedi vászonkép rögzítésének a feladata már semmiképp nem okozhat nehézségeket.

2023. feb. 17.