% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

HOGYAN KÉSZÍTHETEK EGYEDI VÁSZONKÉP MONTÁZST?

Gondolkodj el azon, hogy hányszor akartál már a barátaidnak ajándékot venni és jutottál zsákutcába mert már mindent vettél nekik? Rendben, vannak olyan dolgok amik elfogynak mint egy parfüm vagy egy csokoládé. De légy őszinte magadhoz. Unalmas feltölteni a parfümkészletét a barátaidnak. Miért nem leped meg őket inkább egyedi vászonkép montázzsal?

Az egyedi vászonkép montázs ideális ajándék szülinapokra, esküvői ajándéknak, évfordulókra, ballagásra, karácsonyra vagy Valentin napra, anyák napjára…gyakorlatilag bármilyen alkalomra.

Vászonkép szívecskékkel

A vászonkép montázs nagyon személyes ajándék, hiszen rengeteg kép van rajta a közös pillanatokról és 100% garantált, hogy a világon nincs még egy másik belőle.

A képek különböző elrendezésben, méretekben és többféle effekttel készülnek kifejezetten olyan formában, ahogy a legjobban tetszik a megajándékozottnak. Készülhet bármilyen méretben, álló vagy fekvő formában vagy a vászonkép tervezőnkben is megtalálható elrendezések bármelyikeként.

Esküvői vászonkép szívecskékkel

Például az elmúlt 3 év képei jól néznek ki három darab, fekvő vászonképen. Ha egy „köszönöm!” helyett szeretnél egy „Hűha, ez nagyon jó, köszönöm!” reakciót kapni, akkor az egyedi vászonkép montázs ajándék kitűnő választás.

Esküvői vászonkép szívecskékkel

Ha szeretnél egyedi vászonkép montázst készíteni, akkor mindössze annyit kell tenned, hogy... Írj nekünk az info@vaszonkepem.hu címre, ahová elküldheted az összes képet, írd meg a méretet és az elképzelésedet (fekvő vagy álló vászonkép, egy vagy többdarabos, egyedi szöveg vagy felirat stb...a lehetőségek határtalanok), mi pedig küldünk egy árajánlatot látványtervvel kiegészítve! Ha tetszik a látványterv akkor elkészítjük az egyedi vászonképet neked.

vaszonkepem.hu – Ahol az egyedi vászonképek születnek.

2023. már. 06.