% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

HOGYAN KÉSZÍTS MINŐSÉGI ÖSSZEÁLLÍTÁST A LEGEMLÉKEZETESEBB FUTÓVERSENYEKRŐL?

HOGYAN KÉSZÍTS MINŐSÉGI ÖSSZEÁLLÍTÁST A LEGEMLÉKEZETESEBB FUTÓVERSENYEKRŐL?

 

A futóversenyek és egyéb sportesemények izgalmaira, kihívásaira és különleges hangulatára mindig kellemes érzés visszaemlékezni. A cikkben azt mutatjuk meg, miként valósítható meg mindez minőségi fotókkal.

 

Ha nincs róla fotó, olyan mintha le sem futottad volna

Na jó, ez a mondat tartalmaz némi sarkítást, de mindjárt megmagyarázzuk. A sport, illetve azon belül is a futás elképesztőn klassz elfoglaltság. Futás közben a „flow” állapotába kerülhetsz, miközben az egészséged szempontjából is hasznos elfoglaltságot végzel.
Az általad teljesített futóversenyeknél pedig a részvétel mellett legalább annyira király dolog időnként vissza-visszaemlékezni a kihívásra, a leküzdött nehézségekre és a teljesítményedre.
Ezért szuper ötlet minden egyes futásról vagy versenyről fotókat is lőni, hogy hónapokkal vagy évekkel később felidézhesd a kedves emlékeket.

 

Hogyan készülhetnek rólad minőségi fotók verseny közben?

A szervezett futóversenyek egyik sajátossága, hogy néhány ponton a szervezpk fizetett profi fotósokat állítanak ki. Nekik az a feladatuk, hogy lehetőség szerint minden arra elhaladóról készítsenek egy-egy jól eltalált képet.
Hogyha a lehetőségek adottak rá, akkor célszerű előzetesen megnézned, hol is lesznek majd a fotósok. Így előre készülhetsz és helyezkedhetsz, hogy rólad is szülessen néhány klassz pillanatban elkapott felvétel.
Mivel ezek a képek később rendszerint elérhetővé válnak, ezért néhány felejthetetlen kép alanyaként is büszkélkedhetsz majd.

 

Így lőhetnek rólad igazán tuti képeket a nagy versenyek után

Teljesítetted a kitűzött távot, és a díszes emlékéremmel a nyakadban már fogadhatod is a gratulációt a családtagoktól, barátoktól, és persze a párodtól. Ilyenkor szinte elmaradhatatlan, hogy egy-egy pöpec fotó is készüljön rólad.
A minőségi darabokhoz mindenképp gondoskodj róla, hogy a kép háttere megfelelő legyen. Lehetőség szerint vonuljatok félre kicsit a tömegtől, hogy egyetlen arra járó se lógjon bele a képbe.
Természetesen ezeknél a fotóknál is kiemelt szerepük van a fényviszonyoknak. Kerüljétek a túlzottan árnyékos, vagy az erőteljesen napsütötte helyeket is, hiszen itt kevesebb esély lesz a legjobb fotókra.
Ami pedig a legfontosabb, hogy ne felejts el mosolyogni, hiszen a legklasszabb fotóknak mindig ez jelenti az alapját.

 

Mi legyen a futóversenyeken készített sok-sok minőségi fotóval?

Megvan egy teljes naptári évnyi termés, vagy akár egy hosszabb periódust illetően is akad bőven olyan futással kapcsolatos fotód, amiket felhasználnál. Most jön a kérdés, hogy mihez kezdj velük?
A legtutibb ötlet, ha a lakás egy pontján kialakítasz egyfajta „büszkeség” falat. Ide szép sorban felakaszthatod a versenyeken szerzett emlékérmeket, kiegészítve a már említett fotókkal. Hogy még inkább esztétikus legyen az összkép, célszerű ehhez egyedi vászonkép formátumot alkalmaznod.
Kattints az alábbi felületre, töltsd fel néhány könnyed mozdulattal a kiválasztott képeket, és egyszerűen csak válaszd ki a vászonkép majdani kinézetét. Miután leadtad a rendelésed, néhány napon belül már kézhez is kaphatod a neked szóló egyedi vászonképet.

 

Természetesen nem csak a futás jöhet szóba lehetséges témaként

A cikk eddigi részében egyrészt túlzottan leragadtunk nálad, másrészt csakis a futás témakörére szorítkoztunk. Szóval, fontos leszögezni, hogy tetszés szerint mások is rajta lehetnek a fotókon, és például a pároddal is kialakíthattok közös futós egyedi vászonképet.
De ha hozzátok sokkal inkább a kerékpározás, a triatlon, vagy egy teljesen más sportág áll közelebb, akkor is szabad a pálya. A legfontosabb, hogy a fotók tökéletesen visszaadják a sportteljesítmények leírhatatlan hangulatát.

2023. feb. 21.