A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

ÍGY TERVEZHETED MEG A TÖKÉLETES MONTÁZST EGYEDI VÁSZONKÉPEDHEZ

ÍGY TERVEZHETED MEG A TÖKÉLETES MONTÁZST EGYEDI VÁSZONKÉPEDHEZ

 

Sokan akadnak, akik nem feltétlenül tudnak a számukra kedves fotók vagy grafikák közül egyetlen darabot kiválasztani, ha vászonkép készítésére kerül a sor. Ebben az estben két megoldás lehetséges.
Készíthetünk több, különálló képből álló összeállítást, vagy egy egyetlen vászonképen is megjeleníthetünk több fotót, montázs vagy kollázs formájában.
Az utóbbi megoldást sokan csak azért kerülik, mert nem értenek a különböző képszerkesztők és grafikai programok használatához. Számukra azonban van egy remek hírünk: a fotómontázsok készítéséhez ma már nem feltétlenül van szükségünk bonyolult szoftverek használatára!
Egyszerűen használható, ingyenes applikációk és weboldalak segítségével is készíthetünk látványos összeállításokat pár perc alatt, melyekből utána vászonkép tervező alkalmazásunk segítségével pillanatok alatt elkészíthető a tökéletes ajándék vagy dekoráció.

Most mutatunk néhány olyan megoldást, melyekkel a mutatós fotómontázsok készítése nem több, mint pillanatok alatt kivitelezhető gyerekjáték!

 

Adobe Spark

Az Adobe termékcsalád nevét nyilván jól ismerik azok, akik jártasak a digitális grafikában. A Photoshop mellett rengeteg egyéb, hasznos szoftvert készítettek már, többek között az online ingyenesen használható Spark-ot is, melynek segítségével tervezői ismeretek nélkül készíthetünk fotóinkból látványos kollázsokat.
Az Adobe Spark különböző sablonokat és kereteket is kínál, képeinket azonban tetszés szerint is elrendezhetjük. Sőt, különböző, extra effektekkel és szöveggel is kiegészíthetjük őket.
A Spark használata teljesen ingyenes, és a segítségével készült képekből pedig a letöltés után tökéletes vászonkép készíthető.

 

BeFunky

A BeFunky kollázstervezője szintén ingyenes alternatvát kínál arra, hogy elkészítsd saját fotóidból a tökéletes összeállítást. Ahogyan a Spark esetében, itt sincs más dolgod, mint feltölteni a kiválasztott fotókat, megtalálni a számodra megfelelő elrendezést, és tetszés szerint szöveget vagy különböző effekteket adni a kollázsodhoz!
A BeFunky segítségével alig néhány lépés, és kész is a tökéletes összeállítás, melyből később a hálószoba, a nappali, vagy az iroda látványos dísze lehet.

 

FotoJet

A FotoJet kollázskészítője szintén gyors és egyszerű megoldást biztosít a tökéletes fénykép-összeállítások elkészítésére. Külön érdemes megemlíteni, hogy az ingyenesen használható, online applikáció rengeteg olyan sablont tartalmaz, melyeket kifejezetten különböző alkalmakra terveztek a készítők.
Legyen szó születésnapról, esküvőről, vagy épp házassági évfordulóról, a FotoJet segítségével könnyedén és gyorsan készíthetjük el a szeretteink ajándékához szükséges, tökéletes montázsokat.

 

Fotor

Ha az egyszerű kollázsoknál valami viccesebbel és kreatívabbal szeretnénk előállni, akkor a Fotor online alkalmazása az, amit nekünk találtak ki. Segítségével néhány kattintás csupán, és akár olyan, szürreális montázsokat is készíthetünk, melyeket az egykor volt, dadaista művészek is megirigyelnének.
Ennek érdekében rengeteg, a programon belül elérhető fotót is alkalmazhatunk, de természetesen en saját képeinket is használhatjuk a tökéletes végeredmény érdekében.

 

Mindig figyelj a minőségre!

Ha elkészültél összeállításoddal, nincs más dolgod, mint letölteni azt, majd feltölteni az oldalunkon található, egyedi vászonkép tervező alkalmazásba. Itt a leendő kép méretét és formáját is te magad határozhatod meg.
Fontos azonban, hogy a kollázsok, montázsok elkészítése során figyelj arra, hogy minél jobb minőségben mentsd le az elkészült képet, ezzel is garantálva azt, hogy tökéletes vászonképet készíthessünk belőle.
Ha egyik megoldást sem találod megfelelőnek, akkor sem kell elkeseredned! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk neked abban, hogy több képből álló, egyedi koncepciód megvalósulhasson!

2023. már. 06.