% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

ILYEN BALLAGÁSI TABLÓ MÉG TUTI EGY OSZTÁLYNAK SINCS A SULIDBAN!

ILYEN BALLAGÁSI TABLÓ MÉG TUTI EGY OSZTÁLYNAK SINCS A SULIDBAN!

 

Egyedi tabló készítése

A vászonkép készítés egy olyan munka, ahol fontos a kreativitás, azonban bármilyen kreatívnak tartjuk magunkat, a legjobb vászonkép ötletek vásárlóinktól jönnek.

Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Szakgimnáziumának 12/C osztályos végzős tanulói azzal kerestek meg minket, hogy vászonképet szeretnének. Nem akármilyen vászonképet, ugyanis ők szerettek volna valami egyedi, különleges ballagási tablót. Úgy gondolták, hogy a vászonkép lesz a tökéletes választás erre a célra (nem tévedtek), ezért felvették velünk a kapcsolatot és a megfelelő egyeztetés után elkészítettük az érettségi tablót vászonkép formában.

 

Egyedi vászonképes tablókészítés

 

Miért jobb a vászonkép tabló, mint a hagyományos?

 

Tartós

A ballagási tablót mindenki úgy szeretné elkészíttetni, hogy egy meteorbecsapódás esetén is megőrizze sértetlenségét és az elmúlt évek felejthetetlen emlékeit. A ballagási tabló egyik jelentése, hogy mindenki emlékezzen rá: "Itt voltunk, itt tanultunk, barátokat és barátnőket szereztünk, szórakoztunk és élményeket szereztünk." Habár meteorbecsapódás ellen a vászonkép sem feltétlenül véd, azonban az általunk használt, legjobb minőségű vászonanyag és festék garantálja, hogy a kép hibátlanul megőrizze alakját, színét és tartását még akkor is, amikor egy normál digitális fénykép már fakulni kezd.

Egyedi

Ilyen tablója biztosan nincs akárkinek! Mindenki olyan tablót szeretne, amire a következő generációk is elismerően tekintenek. Ha a tablód vászonképként készül, akkor egyrészt bármilyen elrendezést, méretet és hátteret választhatsz a képeknek, másrészt a vakrámára feszített kép 3D hatást kölcsönöz a tablónak. Ez a 2 tulajdonság már önmagában is kiemeli a tablótokat a többiek egyszerű, üvegezett, keretezett tablói közül, amelyet a festményhatás még jobban fokoz.

Művészi hatás

A vászonra "festett" tabló kifinomult stílust kölcsönöz a képnek, hiszen a vászonanyagra nyomtatott kép művészi hatásával kiemelkedik a hagyományos tablóképek közül.

(Újra)keretezhető, (Újra)üvegezhető

Ugyanúgy, ahogy a hagyományos tablókészítés során keretezik és üvegezik a képet, ezt vászonkép esetén is meg lehet tenni, ezzel védve a külső hatások ellen. Így a tabló sokkal tartósabb lesz, mint parlagon hagyva.

Ha a kerettel bármi történik, nyugodtan szétszedhető, a mögötte található vászonkép nem fog elhajlani, sárgulni, ahogy a hagyományos vászonképpel történhet sok-sok év után.

 

ballagási tabló

 

Foglaljuk össze röviden, hogy miért jobban a vászonkép tabló, mint a hagyományos?

- Egyedi
- Tartós
- Kedvező árú
- Testreszabhatóbb
- Valószínűleg még senkinek nincs ilyen a sulitokban.

 

Hogyan rendelhetek egyedi vászonkép tablót?

Ha megtetszett ez a változat, akkor írj nekünk az email címünkre. Írd meg elképzelésed és mi ingyenes árajánlatot és látványtervet készítünk neked.

 

Meg is tervezitek a tablónkat?

Előzetes egyeztetés esetén grafikus kollégáink látványtervet készítenek és elküldik nektek egyeztetésre.

Keretezést és üvegezést is vállaltok?

Szükség esetén helyben, saját műhelyünkben a vászonképet a nektek megfelelő keretbe tesszük és üvegezzük. Ezen a területen is sok éves tapasztalattal rendelkezünk, amelyet hagyományos tablókészítéssel és keretezésével szereztünk. Keress minket bátran!

Mi van ha én olyan tablót szeretnék, ahol minden fotó külön, kicsi vászonképre kerülne és ez kerülne az üveglap mögé felszerelve?

Minden igény megvalósításában szívesen segítünk, ennek sincs semmi akadálya. Egyedi méretek, egyedi elrendezés? Nekünk egyik sem okoz gondot!

 

érettségi tablókészítés

2023. már. 06.