A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

INSPIRÁLÓ KÖRNYEZET, MAXIMÁLIS MOTIVÁCIÓ

INSPIRÁLÓ KÖRNYEZET, MAXIMÁLIS MOTIVÁCIÓ

 

A hétköznapi cselekedeteinket mindig különböző motivációk hatására visszük végbe. Ezek lehetnek nagyon alap mozzanatok, mint például a létezésünkhöz nélkülözhetetlen szükségletek kielégítése, de mutathatnak jóval távolabb is, mint a személyes vágyaink elérésének igénye. A motiváció nem más, mint olyan tényezők összessége, ami ösztönzi a belső energiáinkat, hogy az érdeklődésünk fennmaradjon és elkötelezettek maradjunk a munkánk vagy más tevékenységünk iránt.
Most, hogy sokan az otthonunk falai közé kényszerülünk, fontos, hogy ott valóban otthonosan érezzük magunkat és megfelelő legyen mint alkalmi munkahely is. Ezért a leggyorsabb megoldás, hogy egy kis ház irodát rendezzünk be magunknak, ha a kiválasztott helység falait vászonképekkel dekoráljuk.

 

Azt akarom, hogy örökké tartson

Ahhoz, hogy az érdeklődésünket és motivációnkat mindig fenn tudjuk tartani, több szempontnak is tudatosan meg kell felelnünk. Ezek lehetnek belső kérdések, amikkel mindig ellenőrizhetjük magunkat és azt, mennyit haladtunk előre. De ugyanilyen fontos, hogy a megfelelő környezet is a rendelkezésünkre álljon. Az inspiráló környezet jelentheti azt, hogy milyen emberekkel vesszük körbe magunkat, de vonatkozhat arra a helyre is, ahol szívesen dolgozunk. A home office idejére sokat leszünk egyedül. Bár szerencsés esetben családtagjaink ott vannak körülöttünk, a munka idejére azért valószínűleg magunkra fogjuk csukni az ajtót. De azért akkor is jó, ha ott vannak velünk, így hát kitehetünk az otthoni irodánk falára a családtagjainkról, háziállatunkról készült vászonképeket. Itt nem kell annyira tartani a hivatali rendet, mint a hagyományos munkahelyünkön. Ráadásul ebben a házi irodában valószínűleg csak mi és a családtagjaink leszünk jelen.

 

Mindenkit más hajt, mert nem vagyunk egyformák

Minden embernek mást hely jelenti az inspiráló környezetet. Valaki zárt, kicsi, kényelmes kuckóba szeret elvonultan belefeledkezni a munkába. Mások tágas terekbe szeretnek kényelmesen helyet foglalni, mondván, hogy nekik így tud szárnyalni a fantáziájuk. Megint mások pedig folyamatosan változtatni szeretik a helyzetüket, és hol egy kávézó zsibongásában érzik kényelmesen magukat, hol az iroda kanapéján találják meg egy rövid időre az inspiráció forrását.
A lényeg, hogy ha olyan helyen dolgozunk, amelyet a saját ízlésünkre tudunk alakítani, hát tegyük meg! Érdemes elgondolkisozni a fal megfelelő színén, és az is fontos szempont, hogy milyen bútorokkal rendezzük be a munkára szánt helyiséget. A különböző színek más-más hatást gyakorolnak ránk pszichológiailag, de ha nem akarunk nagy átalakításba kezdeni, akkor tökéletes, ha a fal fehér marad. Viszont az egyhangúság is sívárrá tudja tenni a leginspiráltabb lelket , ezért nem árt, ha a rezzenéstelen falakat megtörjük néhány képpel.

 

Amitől nem csillapodik a kreativitás

Egy vászonkép tökéletes megoldás, ha nem akarjuk átfesteni az adott helyiséget, és a dekoráción kívül a kép tartalma is nyújthat újabb lendületet számunkra. Ez bármi lehet, ami a szemünknek, lelkünnek kellemes. A cél, ha dolgozni szeretnénk, nem az, hogy elmerengjünk a kép értelmén, hanem hogy egyszerűen mentálisan jól érezzük magunkat. Egy falon függő vászonkép lehet vidám, elegáns, természetközeli és sorolhatnánk még.

 

Te csak válaszd ki, hogy milyen vászonképet szeretnél magad mellé, hogy mi az a motívum, ami téged a legjobban inspirál, és mi gyorsan elkészítjük neked.
Álmodd meg a képszerkesztőnk használatával a teljes képet és nemsokára már ki is teheted az irodád, vagy otthoni munkahelyed falára.

2023. már. 06.