A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

KREATÍV ÖTLETEK, HA NEM TUDOD, MI LEGYEN AZ EGYEDI VÁSZONKÉP TÉMÁJA

KREATÍV ÖTLETEK, HA NEM TUDOD, MI LEGYEN AZ EGYEDI VÁSZONKÉP TÉMÁJA

 

Fontolgatod már egy ideje, hogy egyedi vászonképpel dobd fel a nappali vagy a háló hangulatát, de tanácstalan vagy a megjelenített fotó kapcsán? A cikkben többféle kreatív ötletet is megmutatunk, hogy könnyebb legyen a választás.

 

Fotó egy felejthetetlen közös emlékről

A legjobb pillanatban megörökített családi fotó, a pároddal együtt eltöltött első közös nyaralás egyik legszebb pillanata, egy jól sikerült pillanat fotó, és még sorolhatnánk hosszan a különféle ötleteket.
Akár a nappaliba, a hálóba vagy a vendégszobába szeretnétek az egyedi vászonképet, a legszebb közös emlékek felidézése minden bizonnyal szuper elképzelésnek bizonyul majd téma gyanánt.

 

Igényesen kialakított kollázs több emlékezetes fotó felhasználásával

Az sem baj, ha a saját fotók feltöltése során egyszerűen nem tudsz dűlőre jutni a jobbnál jobb opciók között. A helyzet az, hogy nem is kell kiesőket találnod, tetszés szerint felhasználhatod az összes értékes fotót.
Mégpedig ízléses kollázs formájában, ami egy vászonképen megjelenítve egészen látványos végeredménnyel párosulhat, a lakás legújabb dekorációs elemeként funkcionálva.

 

A kedvenc városod, vagy a régóta dédelgetett álomutazás helyszíne

Valósággal rajongsz az egyik európai vagy világvárosért, szíved szerint talán oda is költöznél? Akkor idézd fel az emlékét minden egyes nap azáltal, hogy az összehasonlíthatatlan látképe köszön vissza rád a falról.
De ugyanúgy nagyszerű témája lehet az egyedi vászonképednek az a távoli bakancslistás úti cél, amit már egy ideje tervezel meglátogatni. Többek között Thaiföld festői homokos partja, Bali lenyűgöző természeti csodái, vagy Izland festői szépségű vidéke egytől egyig a fali vászonképek ideális témái között említhetők.
De ugyanúgy sorolhatnánk az olyan nagyvárosokat, mint New York, Róma, London, Tokió, Párizs, vagy Buenos Aires.

 

Az örök klasszikusnak számító látványos természetfotó

Ha előszeretettel gyönyörködsz a tenger türkizkék vízében, az erdők buja zöld színárnyalataiban, és valósággal rabul ejt Téged egy-egy festői szépségű, egészséges zöldség, gyümölcs vagy növény látványa, akkor meg is lehet a vászonképed újabb témája.
Persze ugyanez elmondható az állatvilág egyes fajairól is. Különösen a távoli óceánok, esőerdők és szavannák különleges egyedeiről, amelyeket mostantól nemcsak a filmeken csodálhatsz meg, hanem a lakás faláról is visszaköszönhetnek rád.

 

A mindenki által olyannyira szeretett kutyus, cica vagy egyéb házi kedvenc

Naná, hogy a házi kedvencből sosem elég. Akár kutyáról, macskáról vagy egy különleges egyedről van szó, minden bizonnyal ő az a családtag, akire senki nem tud még csak haragudni sem.
Egyértelmű, hogy a róla készült, és tökéletes pillanatban elkapott fotónál jobb téma nem is igazán kerülhetnek az egyedi vászonképre.

 

Egy nyugalmat és harmóniát árasztó kép

Különösen akkor ajánljuk számotokra ezt az ötletet, ha kedvelitek a távol-keleti kultúrákat, és előszeretettel foglalkoztok a meditáció, illetve a mindfulness területével. Persze akkor is szuper lehet egy nyugalmat árasztó vászonkép, ha pusztán kedveled az ilyesfajta vizuális elemeket a lakásban.
Témát szolgálhat a zen területe, a bambusz, a misztikus kövek, a Yin és Yang vonal, illetve a Buddha ábrázolásával egybeszőtt variációk.

 

Vicces mém, illetve klasszikusnak számító filmjelenet

Ha a lakás minden tagja előszeretettel emleget egy közös poént, mémet vagy felejthetetlen filmjelentet, akkor ennek a vizuális ábrázolása remekül passzolhat mindenki ízléséhez. A lehetséges variációk tekintetében tényleg csak a képzelet szab határt.
Mehettek akár a sorozatok, az örökzöld, vagy az újabb filmalkotások világába, de ugyanúgy nyúlhattok a manapság hatalmas népszerűségnek örvendő mémek felé is. A már-már sírásba hajló önfeledt nevetések minden bizonnyal nem fognak elmaradni.

2023. feb. 21.