% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

KREATÍV VENDÉGCSALOGATÓ ÖTLETEK AZ ÚJFENT NYITÁSRA KÉSZÜLŐ SZÁLLODÁK ÜZEMELTETŐINEK

KREATÍV VENDÉGCSALOGATÓ ÖTLETEK AZ ÚJFENT NYITÁSRA KÉSZÜLŐ SZÁLLODÁK ÜZEMELTETŐINEK

 

Végre közeleg a szállodák nyitása, amit a legtöbbünk már tűkön ülve várt! Ennek szellemében szeretnénk abban segíteni, hogy az érkező lelkes vendégsereg megújult környezettel találkozzon.

Több ötletet is megmutatunk, a cikk végén pedig a megvalósításhoz is adunk néhány javaslatot.

 

Kétségtelen, hogy az elmúlt néhány hónap nem volt könnyű a szállodák életében

Egy hasonlattal élve a Covid-19 járványhelyzet olyan hatást keltett, mint egy váratlanul érkező meteor becsapódása. Kétségtelenül a turizmus és vendéglátás ágazata volt az a terület, ami a „robbanáshoz” a legközelebb állt.

Miközben a vendégek szívesen mentek volna pihenni és üdülni, az üzleti célú utazásokat leszámítva nem volt lehetőség a szobák, illetve a wellness részleg kiadására és biztosítására. Mit is lehet ilyenkor tenni? Az épület környezeténen a fejlesztése jelentheti értelemszerűen a leginkább kézenfekvő megoldást.

 

Most még maradt idő a hotel helyiségeinek a csinosítására

Vagyis könnyen meglehet a kapacitás rendbe tenni, korszerűsíteni vagy dekorálni a szálloda területeinek azon részeit, amelyekre a csúcsszezonban egész egyszerűen esélytelen kapacitást találni.

Nyilván azok a teendők jelenthetnek most prioritást, amelyek relatíve alacsony bekerülési költséggel járnak, ugyanakkor annál több hasznot hozhatnak a konyhára. A megkereséseinkből kiindulva az egyedi vászonképek beszerzése és alkalmazása egyértelműen ebbe a kategóriába sorolható.

Merthogy a vászonkép esztétikai szempontból remekül fest, ráadásul könnyű a neki szánt helyre illeszteni. Nem kényes, nem fog úgymond veszíteni a látványának értékéből rövid idő alatt. Persze a legfontosabb tényező mégis az, hogy tetszés szerint személyre szabható.

Magyarul design, látványelemek és a vászonkép alapjául szolgáló fotók tekintetében is könnyen a szálloda stílusához és hangulatához igazítható.

 

A szállodai helyiségek korszerű dekorálása egyáltalán nem újkeletű dolog

Vagyis már a pandémiás helyzet kialakulását megelőzően is többen fordultak hozzánk ilyen jellegű igényekkel. Sok szállodaüzemeltető rendelt például tőlünk egyedi vászonképeket, amelyek aztán a szállodai szobák falain, vagy a recepción kaptak helyet.

Hogy csak néhány referenciát említsünk, az elmúlt hónapok során készítettünk vászonképeket többek között

a Hunguest Hotel Sóstó;

a Thermal Hotel Gara;

a Hotel Visegrád;

az Origo Szálláshely;

vagy az Anantara New York Palace Budapest Hotel kérésére.

Minden felül az elmúlt évek során a szallas.hu partnereként többszáz hotellel dolgoztunk együtt és szolgáltuk ki az ilyen jellegű igényeket.

 

További kreatív ötletek a szálloda megújult szellemiségének hangsúlyozásához

Hatásos koncepció lehet, hogyha néhány évvel vagy évtizeddel korábbi képekkerülnek rá magára az egyedi vászonképre, amelyek a szálloda korábbi stílusát, mérföldköveit és látványelemeit örökítik meg.

Ezen archív fotók egyedi vászonképen ábrázolva aztán változatos formátumban kerülhetnek fel a szobák falaira, ezáltal is színesítve magát az összhatást.

Persze speciális igények esetén akár a magas minőséget képviselő, szemre is tetszetős látványt nyújtó tapéta, vagy pedig a szintén egyedi molinó kialakításában is szívesen nyújtunk segítséget. Mindjárt kitérünk ennek a menetére is.

Hogy segíthetünk újjá varázsolni a szálloda hangulatát?

Mivel jó eséllyel több egyedi vászonképre, tapétára és molinóra lehet szükség egy komplex szálloda esetében, ehhez mérten egyedileg segítünk a felmerülő igények kiszolgálásában. A folyamat első lépése mindig az igények feltérképezése, hogy pontosan látni tudjuk a kivitelezendő célokat.

Az alábbi elérhetőségeken szívesen állunk rendelkezésre. Beszéljük meg, milyen formában segíthetünk felkészíteni a szállodát az újbóli nyitásra.

2023. feb. 20.