% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

Megújult a weblapunk!

Megújult a weblapunk, fedezd fel az újdonságokat!

 

A célunk nemcsak az, hogy a legjobb minőségű és megfizethető árú vászonképeket nyújtsuk a megrendelőink számára, hanem az is, hogy a weboldalunkon egyszerűen és könnyen lehessen a képek megrendelését bonyolítani. Ennek érdekében megújult a weblapunk - fiatalosak, rugalmasak vagyunk, és számunkra a megrendelő az első!

 

Élmény a falon és a weboldalon egyaránt

Több mint 10 éve működő családi vállalkozásunk számára az ügyfél kiemelt jelentőséggel bír. Nálunk nem futószalagszerűen mennek a megrendelések, hanem odafigyelünk a megrendelő igényeire, kívánságára. Azért, hogy a kívánt vászonkép olyan legyen, amilyennek megálmodta a kedves ügyfél, megteszünk mindent. Bármilyen méretű képet elkészítünk, számunkra nincs lehetetlen.
A megújult weboldalunkon elérhető interaktív 3D vászonképtervező alkalmazásunkkal rögtön meg lehet nézni, hogyan fog majd mutatni a nyomtatott vászonkép. Mi nem zsákbamacskát árulunk, és nem érhet kellemetlen meglepetés senkit sem. Segítséget is nyújtunk, mert videón megmutatjuk, hogyan működik a 3D-s alkalmazásunk. Nálunk már a nyomtatandó vászonkép tervezése is egy élmény.

 

Megújult weblapunkon számos új ötletet találsz!

A Vaszonkepem.hu weboldalon nemcsak a kinyomtatandó kép látványtervét tudod megnézni, illetve megrendelni tetszőleges méretben a vászonképet, hanem rengeteg ötletet is adunk a folyamathoz.
Számos témában találsz a blogbejegyzéseinkben tippeket, ötleteket. Akár a fotózás témakörében olvasnál szívesen javaslatokat, vagy a képek elhelyezésében, nálunk megtalálsz mindent, ami a vászonképekkel és a fotózással kapcsolatos.
Sőt, még arra is van javaslatunk, hogy mivel üsd el az időt, ha borongós, szürke az idő, és semmihez sincs éppen kedved. Természetesen fotózással, amihez adunk témajavaslatokat is - az eredményt pedig rövid időn belül a nappali falán csodálhatod.
Különböző ünnepi alkalmakra is van ajándék ötletünk, ha nem akarsz sablonos meglepetéssel készülni a szeretteidnek, akkor egy egyedi és szívhez szóló vászonkép mindig tuti befutó. Nálunk mindig olvashatsz friss, új, naprakész javaslatokat akkor is, ha épp nem jutsz dűlőre egy meglepetésnek szánt ajándék kapcsán.

 

Csak előnyökkel jár, ha tőlünk rendelsz!

A legnagyobb szakmai igényességgel és odafigyeléssel, kézzel készítjük a képeket a saját műhelyünkben. Számunkra nincs lehetetlen kívánság, bármit megvalósítunk, amit a megrendelő szeretne, akár lakásdekorációról van szó, akár marketingcélra szánt vászonképről.
Ha elakadtál, és nem vagy biztos benne, hogy kivitelezhető-e az elképzelésed, akkor keress bennünket az elérhetőségeinket, szívesen segítünk! A tőlünk rendelt vászonképben hosszú évekig gyönyörködhetsz anélkül, hogy megfakulnának az élénk színek, vagy elmosódnának az éles részletek, mert kizárólag prémiumminőségű alapanyagokat, festéket és művészi vásznat használunk.
Ha fontos számodra, hogy minőségi magyar terméket válassz, magyar vállalkozástól, akkor jó helyen jársz, mert mi saját magunk készítjük el a képeket. Otthonod kényelméből bonyolíthatod a rendelést, a kész képet pedig házhoz szállítjuk. Te csak elképzeled azt, amit szeretnél viszontlátni vászonkép formájában a faladon, mi pedig megvalósítjuk!

2023. jan. 16.