A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

MI KERÜLJÖN AZ EGYEDI VÁSZONKÉPRE - MUTATJUK A LEGNÉPSZERŰBB MEGOLDÁSOKAT

MI KERÜLJÖN AZ EGYEDI VÁSZONKÉPRE - MUTATJUK A LEGNÉPSZERŰBB MEGOLDÁSOKAT

 

Szemezgetsz már egy ideje az egyedi vászonképekkel? El tudnál képzelni egy személyre szabott darabot az otthonodban is? Viszont tanácstalan vagy a vászonkép témáját illetően? Olvasd el a bejegyzést, és többé nem szenvedsz majd hiányt inspirációban.

 

A legfontosabb pillanataid, amikre mindig jó érzés visszagondolni

Mindenki életében akadnak olyan momentumok, amik simán felférnének a felejthetetlen élmények toplistájára. Viszont az idő múlásával akaratlanul is megfakulnak ezek az emlékek, és egyre kevésbé tudod őket felidézni.
Ezért is lehet szuper választás, ha az esküvői fotód, a gyerkőcöd első mosolya, a diplomaosztód, vagy az egyik legnagyobb sikered emléke igényes vászonképről köszön vissza rád minden egyes nap.

 

Amikor nem akarsz megelégedni egyetlen fotóval

Szerencsére ma már nem túl bonyolult összedobni egy esztétikus fotó kollázst, amit akár vászonkép formájában is viszont láthatsz. A kollázsban az a legjobb, hogy tetszés szerint három, öt, kilenc, vagy még több különféle fényképet is megszerkeszthetsz rajta.
Ennek köszönhetően a majdan elkészülő egyedi vászonkép még több pozitív energiát, életerőt és jókedvet sugározhat. Ez az erőteljes hatás pedig rád is jótékony hatást gyakorol majd, amikor csak rápillantasz a nagy gonddal összeállított alkotásra.

 

Portré az életed különféle szakaszairól

Persze nem muszáj, hogy a kreatívan összeállított portré csakis rólad szóljon. Alkothattok például közös portrét a pároddal, az első randi emlékétől kezdve akár egészen a legfrissebb közös fotók felhasználásával.
Aztán ott vannak ugyebár a gyerkőcök is, akik mindig mosolyt csalnak az ember arcára. Képzeld csak el, mennyire klasszul néz majd ki az a kollázs, ami az első kisbaba fényképektől kezdve végigkíséri a csemete fejlődését. Naná, hogy az egyik legkirályabb téma egyedi vászonképhez.

 

Motiváció cunami, hogy mindig meglegyen a célokhoz szükséges kraft

Egy inspiráló idézet, kiegészítve egy számodra igencsak sokat jelentő fotóval. Ezt az online szerkesztő segítségével pikk-pakk olyan formára tudod alakítani, hogy a lehető legjobban nézzen ki egy motivációs céllal készült vászonképen.
Reggelente elég lesz egyszerűen csak ránézned, és máris emlékezni fogsz a legfontosabb céljaidra. Tökéletes ösztönző.

 

Panoráma sorozat a kedvenc helyedről

A nappali kedvenc helyének számító kanapé, vagy akár a hálószobában helyet kapó ágy felett ennél jobb összeállítás nem is kell a falra. Nincs más teendőd, mint kiválasztani a kedvenc helyed igényesen megjelenítő fotót.
Aztán irány az egyedi vászonkép online szerkesztője, és a többrészes opciót kiválasztva már meg is lehet a kifogástalan minőségű végeredmény. Már csak fel kell illeszteni a falra, és lehet is benne gyönyörködni.

 

Az egyedi vászonkép a falon kívül kerülhet máshová is

Hogyha a falon már nem sok hely akad, vagy nem szívesen bajlódnál falfúrással és szegeléssel, akkor létezik más alternatíva is. Merthogy az egyedi vászonkép univerzális dekorációs elem, vagyis számtalan helyen mutat jól.
Például a polcon, a szekrény egyik üresen álló szegletén, vagy a dolgozószoba asztalán is. Határtalanok a lehetőségek, úgyhogy nyugodtan szabadjára engedheted a kreativitásod.

 

A következő úticélod, vagy a kedvenc nyaralási fotód

Ha nehezen bírod már külföldre utazás nélkül, akkor segíthet áthidalni az otthon töltött időt egy motiváló egyedi vászonkép. Mi kerüljön rá? Akár az idei nyaralásod legszebb emléke, vagy egy célként meghatározott következő úti cél.
Egy bakancslistás hely, ahová ha törik, ha szakad, el akarsz jutni. Hogyha a falról visszaköszönve rendszeresen emlékeztet, könnyebben össze fog jönni.

2023. feb. 21.