A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

Modern dekoráció ötletek a lakás minden helyiségébe

Modern dekoráció ötletek a lakás minden helyiségébe

 

Amennyiben egyedi és kreatív dekoráció ötleteket keresel, akkor válaszd a vászonképeket, mert segítségükkel egy pillanat alatt megváltoztathatod az enteriőr hangulatát! Nem szükséges mélyen a pénztárcába nyúlni, és nem jár semmiféle felfordulással, rumlival a kivitelezés, a hatás mégis szembetűnő lesz.

 

Dekoráció ötletek vászonképre hangolva

Az otthonod hangulatának megváltoztatására a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás a fali dekoráció cseréje. Ha eddig hagyományos keretbe foglalt képek díszítették a falakat, akkor ideje, hogy válts a stílusosabb és időtállóbb vászonképekre! Meglátod, sokkal hatásosabb és látványosabb lesz, mint egy szimpla keretezett kép!

Az üveglap mögött lapuló fotók egy idő után kifakulnak, valamint ha rásüt a nap vagy lámpával megvilágítod, akkor zavaróan tükröződik az üvegen a fény, ami szintén veszít a kép élvezeti értékéből. Szerencsére ezek a kellemetlenségek könnyedén kiküszöbölhetőek, ha művészi festővászonra nyomtatott képek kerülnek elhelyezésre a falakra. Az otthonod minden helyiségében jól mutatnak a vászonképek, a nappalitól kezdve a gyerekszobáig.

 

Mi legyen a kép témája?

Ha személyes és emlékeket idéző képeket szeretnél viszontlátni a falakon, akkor mindenképpen érdemes szemezgetni a saját készítésű fotókból. Tájkép, vagy a legutóbbi nyaraláson készült jól sikerült fotók is kerülhetnek a falra.

Gyerekszobába jó ötlet, ha a gyermek rajzát vagy festményét fotózod le, és az kerül a vászonra. Akár egy kisebb galéria is kialakítható a szoba egyik falán.

A babavárás, a gyermek első születésnapja vagy a közös családi élményekből kiragadott pillanatokat megörökített képek a legszemélyesebbek. Ennél egyedibb dekorációt nehezen fogsz találni. A kedvenc és emlékezetes pillanatokat egy nagyméretű fali vászonképen pedig igazán lenyűgöző hatást keltenek.

A lehetőségeid végtelenek, akár egy nagyobb méretű kép mellett döntesz, akár a kedvenc fotókból összeállított galéria mellett, mindenképpen egyedi lesz a dekoráció!

 

Hogyan lehet a saját fotóidból egyedi dekoráció?

Nagyon egyszerűen! Neked nincs más dolgod, csupán ki kell találnod, hogy mekkora méretű vászonképet szeretnél a falra tenni. Ha meghatároztad a méretet, akkor válaszd ki a kedvenc fotódat, a megvalósítás pedig a mi dolgunk! 

Garantáljuk, hogy kiváló minőségű vászonképet fogsz kapni, mert kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Művészi festővásznat és magas minőségű csepp- és UV-álló festékeket használunk. A vakráma - melyre a vásznat makulátlanul kifeszítjük - egyszínű és görcsmentes fából készül. A prémiumminőségű alapanyagok mellett a modern gépparkunk a garancia a tökéletes végeredményhez.

 

Szívesen néznél dekorációs ötleteket?

Bizony nem mindig egyszerű a döntés, hogy mi kerüljön a falra, és ha több képet szeretnél, akkor azok milyen elrendezésben jelenjenek meg. Ha nem vagy biztos benne, hogy jól választottál, akkor nézd át a korábbi blog bejegyzéseinket, mert számos ötletet és inspirációt láthatsz, mely segít a döntésben!

Nem is biztos, hogy le kell mondani egy-egy kedvenc fotóról, mert több darabból álló kompozíció is kivitelezhető. Ha igazán hatásvadász dekorációt szeretnél, akkor egyszerűen válassz óriás méretű vászonképet!

Amennyiben segítségre vagy tanácsra van szükséged, mert nem vagy biztos benne, hogy jól fog mutatni a kiválasztott fotó a kívánt méretben, akkor keress bennünket az elérhetőségeinken és szívesen segítünk, hiszen a cél az, hogy elégedett legyél a végeredménnyel és sokáig leld benne örömöd!

 

 

2023. ápr. 21.