% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

Nagyméretű fotónyomtatással örökre megőrizheted az emlékeidet

Nagyméretű fotónyomtatással örökre megőrizheted az emlékeidet

 

A digitális világban, amikor fényképeinket gyakran csak a képernyőn nézzük meg, el is felejtjük, milyen jó érzés a kezünkbe fogni egy fizikai fotót vagy egy képet nézegetni a falon. A nagyméretű fotónyomtatás magában hordozhatja az emlékek, az érzelmek és a művészet erejét is. Cikkünkben erről lesz most szó.

 

Adhatjuk ajándékba vagy beszerezhetjük az otthonunk, irodánk díszítésére - a nagyméretű fotónyomtatással elővarázsolt képek bárhol megállják a helyüket, csak tudjunk jól dönteni arról, mi is szerepeljen rajtuk. Küldjünk saját fotót vagy válasszunk a saját galériában megtalálható képek közül!

 

A nagyméretű fotónyomtatás előnyei

 

Miért is jó ötlet belevágni egy ilyen projektbe, miért mutatnak jól a képek nagyban a falon?

 

  • A részletek kiemelése - a nagyméretű fotónyomtatás lehetővé teszi a részletek jobb láthatóságát, azok kiemelését, így a kép maga sokkal hatásosabban jelenik meg.

  • Hangulat és atmoszféra - ezek a fényképek képesek átadni egy hely és esemény hangulatát és atmoszféráját, ami így az otthon vagy az iroda díszítését egyedivé teszi. Fontos, hogy passzoljon a helyiséghez, munkahelyekre például nagyon népszerű a városi látképek kihelyezése.

  • Az emlékek minőségi megőrzése - életünk fontos pillanatai és emlékei nagyméretben szerepelhetnek a falon, melyeket minden egyes nap örömmel nézhetünk.

  • Művészi önkifejezési lehetőség - lehet, hogy csak egy egyszerű, sebtében lőtt fényképről van szó, de nagyobb méretben, bekeretezve a falon rendkívüli látványt nyújthat.

 

Mi kell ahhoz, hogy jól sikerüljön?

 

A nagyméretű fotónyomtatáshoz szükség van bizonyos előkészületekre azért, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett lehessen.

 

Elsőként győződjünk meg arról, hogy a kiválasztott fotónk megfelelő felbontással rendelkezik. Minél nagyobb ugyanis ez, annál élesebb lesz a nyomtatott kép. Kisméretűvel nem érdemes próbálkozni, mert pixeles lesz a végeredmény.

 

A TIFF vagy a RAW formátumú képek általában jobbak a nagyméretű nyomtatáshoz, mint a JPEG, de ha nincs ilyenre lehetőség, akkor legyen PNG, vagy figyeljünk a fent említett felbontásra!

 

Ha ez megvan, döntsd el, mekkora méretben szeretnéd kérni a megvalósítást a cégtől! Ez attól is függ, hogy hova tervezed felakasztani a fotót, illetve hogy a gyártó milyen méreteket kínál.

 

Ha nem saját fényképet tervezel ilyen módon előhívatni, akkor pedig arra kell rászánni az időt, hogy átböngészd a gyártó saját kollekcióját, és abból válaszd ki a számodra legkedvesebbet, legvagányabbat.

 

Mire figyelj még?

 

Fontos, hogy professzionális szolgáltatót válassz, aki tapasztalattal rendelkezik a nagyméretű fotónyomtatás terén, és akiről elolvashatod a véleményeket a korábbi vásárlóktól. Ha van rá lehetőség, kérj mintanyomatot, vagy ellenőrizd más módon a nyomtatás minőséget annak érdekében, hogy ne a végeredménykor szembesülj azzal, ha nem vagy elégedett.

 

Érdeklődj utána, van-e lehetőség képkeretezésre, hiszen attól sokkal jobban mutat majd a kompozíció.

 

Mielőtt eldöntenéd, melyik képet kéred nagyméretű fotónyomtatásra, fontos, hogy átgondold, hol lesz majd a helye és milyen színeket, formákat tartalmazzon! Csak így fog passzolni a szoba vagy helyiség enteriőrjéhez, hangulatához. Ez azért lényeges, mert aztán évekig fogod csodálni - nem lehet hát rossz!

 

Segítségre van szükséged? Kollégáink várják szíves megkeresésed elérhetőségeink egyikén!

2023. szept. 14.