% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

Pár szó az otthonfelújításról: itt az idő!

A lépték sem mindegy

 

Való igaz, hogy egy nagyobb volumenű lakásfelújítás általában komolyabb anyagi befektetéseket igényel, bár erre most a Magyar Államkincstár egy remek lehetőséget teremtett.
Ha komolyan elgondolkoztál a felújítás megkezdésén, akkor érdemes tájékozódnod az új, otthonfelújítási pályázatról, melynek határideje a 2022 decemberében jár le. A támogatásról itt minden információt megtalálsz, viszont, ha kisebb volumenben gondolkozol, akkor is akad pár jó ötletünk.

 

Az újdonság varázsa

Ahogy életed és te magad is változol, azt ideális, ha a környezeted is visszatükrözi.
Szerintünk a felújítás, a berendezés variálása, a design újragondolása olyan új környezetet teremthet, mely hozzád igazodik. Nem véletlen, az oly népszerű Fengshui elvei egyre szélesebb körben váltak népszerűvé, hiszen ma már bizonyított, hogy a környezeted hatással van rád.
A cél az, hogy olyan lakóhelyet alakíts ki magadnak és családodnak, mely valóban titeket tükröz és a legszebb emlékeket is őrzi. A megfelelő berendezés és kiegészítők használata szebbé teszik a mindennapokat és lakásod a valódi paradicsommá válik. A jó hír az, hogy ehhez gyakran nagy pénzösszeg befektetése sem szükséges, hiszen számos DIY ötlet segítségével változtathatsz otthonod megjelenésén.

 

Hogyan kezdd el?

A legelső teendő, hogy meghatározd, milyen volumenű felújítást szeretnél eszközölni. Mi most a könnyebben finanszírozható megoldásokra fókuszálunk. A második lépés, hogy meghatározod az új koncepciót, mely valóban tetszik neked. Gondold át, milyen színeket szeretsz, milyen formák tetszenek és milyen struktúrákkal találkozol szívesen otthonodban nap mint nap. Lehet, hogy manapság a pasztellszíneket részesíted előnybenés azok megjelenése a lakásodban örömmel töltenének el. Itt az ideje a tervezésnek.
Lehet, hogy éppen a virágos mintákért rajongsz, vagy esetleg a geometriai formák tetszenek. Ezekmind egyszerűen beilleszthetőek a lakóteredbe, hiszen csak egy kis kreativitás és egyedi vászonképek szükségesek hozzá.

 

A dzsungel design példája

Példának okáért, ha neked is megtetszett a manapság oly divatosdzsungel design és szeretnéd otthonodba varázsolni a vad hangulatot. Az első lépés, hogy weboldalunkon megrendeled a megfelelő vászonképeket, melyek ugyanezt a stílust képviselik.
A legjobb az egészben, hogy a lehetőségek tárháza szinte végtelen, hiszen bármilyen képet megrendelhetsz tőlünk, bármilyen kivitelben és szinte bármilyen méretben, ami otthonod központi dísze lesz. A falakon elhelyezkedő vászonképek tökéletesen képesek visszatükrözni a stílusod, hiszen a képen szereplő minta vagy forma teljes mértékben a te döntésed.

 

Minden esetben jó döntés

Ha kiválasztottad a megfelelő vászonképet és felkerült a falra, elkezdheted a hozzá tartozó kiegészítőkbeszerzését is. A példánál maradva egy zöld színű szőnyeg, pár zöld és barna színben pompázó díszpárna és egy új szobanövény tökéletes összhangot teremt a falon lévő vászonképpel.
Hidd el, az összehang lehengerlő lesz, ha a stílusodnak megfelelő vászonkép mellé még hozzá illő kiegészítőket is beszerzed. Ezek valóban nem túl drága megoldások, viszont az egész lakás hangulatát képesek megváltoztatni.
Arra bíztatunk, hogy ülj össze a családdal, vitassátok meg, kinek mi tetszik és rendeljétek meg a ház központi szereplőjét, a vászonképet. Ezután akár családi kikapcsolódás is lehet a hozzá tartozó kiegészítők vadászata, ami nemcsak új életteret jelent, hanem jó közös szórakozás is.

2022. jún. 24.