Bezár (X)

Vaszonkepem.hu - Általános Szerződési Feltételek

ADATVÉDELEM

Az érvényes megrendeléshez az űrlap adatok hiánytalan kitöltése szükséges. Megrendelőinknek meg kell adniuk személyes adataikat a rendelés során. Adataikat kizárólag a rendelés teljesítése és az esetleges kapcsolatfelvétel céljából kérjük el. Vásárláskor beérkező adatokat bizalmasan kezeljük, vászonkép készítéshez szükséges mértékben használjuk fel. A vászonképek postázását követően a feltöltött képeket adatbázisunkból töröljük.
Részletes Adatvédelmi Tájékoztatónkat ITT találja.

ELÁLLÁS JOGA:

Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával: Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl. egyedi fényképes ajándéktárgyak, egyedi vászonkép), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó. Az internetes rendelés a Ptk. szabályai szerinti vásárlásnak minősül. Mielőtt a Megrendelő véglegesítené megrendelését fontolja meg vásárlását, épp úgy, mint ahogyan azt egy hagyományos boltban tenné.
A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is Vevőt terhelik.
Vevő által megrendelt, majd át nem vett megrendelésének szállítási költségei illetve az Eladónak az ezzel okozott egyéb kárát Vevő köteles Eladónak megfizetni, legkésőbb az Eladó által a Vevőnek eljutatott fizetési felszólítás Vevő által megadott email címre történő megérkezésétől számított 48 órán belül.


A https://vaszonkepem.hu/ oldalain megjelenő összes kép, szöveg és grafikai elem, valamint azok struktúrája az http://www.vaszonkepem.hu szellemi terméke. Bármilyen formában történő felhasználásuk kizárólag a szerzői jogok tulajdonosainak írásos engedélyével történhet meg. Egyedi termékeket nem készítünk el olyan feliratokkal, képekkel amelyek:
- szerzői jog védelme alatt állnak
- bárki személyiségi jogait sértenék
- tiltott önkényuralmi jelképeket ábrázolnak


Bármely egyéb a webáruház működésével, a megrendeléssel vagy a szállítással kapcsolatos kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunkat!

Figyelmeztetés és egyéb kiegészítések:

Felhívjuk kedves megrendelőink figyelmét, hogy a rendeléskor a Megrendelő által használt megjelenítő színprofilja eltérhet a vászonra nyomtatott kép színeitől. Az ezzel kapcsolatos eltérésekért - mely nem hibás teljesítésből fakad - nem tudunk felelősséget vállalni.

Mivel a vászonanyag sérülékeny, ezért kérjük a vászonkép átvételekor haladéktalanul bizonyosodjon meg róla, hogy a vászonkép sértetlen. A gondos csomagolás ellenére előfordulhatnak balesetek a szállítás során, hiszen egy nagyon érzékeny anyagról beszélünk. A csomagolóanyagot legyen szíves megőrizni a szállítás során történő sérülés bizonyításához.
Szállítás során történt sérülés esetén reklamációt az átvételt követő 24 órán belül tudunk elfogadni. Köszönjük megértését!

Eladó adatai:

Pál Lajos egyéni vállalkozó
Székhely: 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u. 20/a
Nyilvántartási szám: 5751184
Nyilvántartásba vételi hatóság: Füzesgyarmat Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
KSH szám: 44727086-7420-231-04
Adószám: 44727086-2-24
Bankszámlaszám (Szeghalom és Vidéke Tksz.): 54000052-10002034-00000000


Tárhelyszolgáltatónk:
Név: Magyar Hosting Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Online elérhetőség: info@mhosting.hu

Kiszállítás az ország egész területére

Ne jelentsen gondot, hogy telephelyünk Füzesgyarmaton van!
Az ország egész területére néhány napos átfutással küldjük a vászonképeket.