Bezár (X)

Vaszonkepem.hu - Általános Szerződési Feltételek

ADATVÉDELEM

Az érvényes megrendeléshez az űrlap adatok hiánytalan kitöltése szükséges. Megrendelőinknek meg kell adniuk személyes adataikat a rendelés során. Adataikat kizárólag a rendelés teljesítése és az esetleges kapcsolatfelvétel céljából kérjük el. Vásárláskor beérkező adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk ki. A vászonképek postázását követően a feltöltött képeket adatbázisunkból töröljük.

ELÁLLÁS JOGA:

Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával: Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl. egyedi fényképes ajándéktárgyak, vászonkép), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó. Az internetes rendelés a Ptk. szabályai szerinti vásárlásnak minősül. Mielőtt a Megrendelő véglegesítené megrendelését fontolja meg vásárlását, épp úgy, mint ahogyan azt egy hagyományos boltban tenné.

A http://www.vaszonkepem.hu/ oldalain megjelenő összes kép, szöveg és grafikai elem, valamint azok struktúrája az http://www.vaszonkepem.hu szellemi terméke. Bármilyen formában történő felhasználásuk kizárólag a szerzői jogok tulajdonosainak írásos engedélyével történhet meg. Egyedi termékeket nem készítünk el olyan feliratokkal, képekkel amelyek:
- szerzői jog védelme alatt állnak
- bárki személyiségi jogait sértenék
- tiltott önkényuralmi jelképeket ábrázolnak

A http://www.vaszonkepem.hu semmilyen felelősséget nem vállal a feltöltött képekkel kapcsolatban keletkező esetleges jogvitákban, az említett esetekben minden felelősség a megrendelőt terheli. A weboldalunkon esetleges elírásokért, pontatlanságokért, és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett félreértésekért nem vállalunk felelősséget. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk felmerülése esetén az Eladó részéről minden kártérítési felelősség ki van zárva. A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadóak.

Bármely egyéb a webáruház működésével, a megrendeléssel vagy a szállítással kapcsolatos kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunkat!

Figyelmeztetés:

Felhívjuk kedves megrendelőink figyelmét, hogy a rendeléskor a Megrendelő által használt megjelenítő színprofilja eltérhet a vászonra nyomtatott kép színeitől. Az ezzel kapcsolatos eltérésekért - mely nem hibás teljesítésből fakad - nem tudunk felelősséget vállalni.

Eladó adatai:

Pál Lajos egyéni vállalkozó
Székhely: 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u. 20/a
Nyilvántartási szám: 5751184
Nyilvántartásba vételi hatóság: Füzesgyarmat Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
KSH szám: 44727086-7420-231-04
Adószám: 44727086-2-24
Bankszámlaszám (Szeghalom és Vidéke Tksz.): 54000052-10002034-00000000


Tárhelyszolgáltató: EVOLUTIONET Kft. 7342 Mágocs, Széchenyi utca 75. Telefonon: +36 30 503 19 29 E-mail: info@domain-tarhely.net

Kiszállítás az ország egész területére

Ne jelentsen gondot, hogy telephelyünk Füzesgyarmaton van!
Az ország egész területére néhány napos átfutással küldjük a vászonképeket.