% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

INGYENESEN LETÖLTHETŐ, GYÖNYÖRŰ STOCK FOTÓK VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉSHEZ

INGYENESEN LETÖLTHETŐ, GYÖNYÖRŰ STOCK FOTÓK VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉSHEZ

 

Mire jók az ingyenes képek?

A fotózás a dizájn fontos részét képezi. Profi képek a legjobb minőségű vászonképen hihetetlenül fel tudják dobni a helyiséget.

Olyan esetben is hasznosak, ha a kedvenc hobbink, állatunk, szenvedélyünk témakörében profi képeket szeretnénk használni.

Nagyon nehéz eljutni egy megfelelő helyszínre és olyan képeket készíteni, amelyek nagyméretben is úgy festenek, ahogy azt mi elvárjuk. A többségünk az élményért megy és a képeket emlékekért készíti. Amikor a kedvenc hobbinkat űzzük, akkor nem a fotózás lesz a legfontosabb - kivéve, ha a fotózás a kedvenc hobbink. :)

Ilyen helyzetekben jönnek jól a képgyűjtemények. Azok a weboldalak, ahová fotósok a gyönyörűen beállított képeitek teszik elérhetővé ingyenesen mindenki számára. Szerencsére egyre több ilyen művész van, aki időt és energiát nem kímélve elkészít nagyon jó képeket és ezeket közzéteszi.

Az itt bemutatott oldalakon található képek kereskedelmi és magáncélre is szabadon felhasználhatóak. Ezek a képek a creative commons public domain licensz alá tartoznak.

Következzenek a weboldalak, ahonnan ingyenesen tudsz letölteni nagyfelbontású, jó minőségű képeket. Ezek a fotók biztosan jók lesznek vászonkép nyomtatáshoz.

Az alábbi gyűjteményekben található képek megfelelően nagy felbontásúak, hogy a valóságban, nagy felületen is tiszta, éles, színes kép legyen a végeredmény.

 

Unsplash

Az Unsplash hatalmas méretű, nagyfelbontású képgyűjteménnyel rendelkezik. A csapat kiválasztja a legjobb fotókat és a kezdőlapon megjeleníti őket.

 

Burst (Shopify)

Ingyen stock képek vállalkozóknak. A Burst azért indult, hogy segítsen a vállalkozóknak jobb marketingkampányokat és weboldalakat készíteni. A képek többségét a weboldal tulajdonosai készítették "házon belül". A képek kiváló minőségűek, jól használhatók online vagy nyomtatott formában egyaránt.

 

Pexels

A Pexels teljesen ingyenes stock fotókat tartalmaz. A képek kereshetőek, az oldal pedig könnyen kezelhető. Mindenki megtalálja a neki érdekes témát az oldalon.

 

FoodiesFeed

Ételfotó, italfotó, #mutimiteszel? Ez az oldal több ezer képet tartalmaz gyönyörű, ízlésesen fotózott, színes ételekről nagyfelbontásban. Kitűnő vászonkép készíthető belőlük. Ideális éttermekbe, konyhába, étkezőbe és természetesen blogokhoz.

 

Negative Space

Minden héten 20 új fotó? Ez a Negative Space. A képek sorba rendezhetőek név vagy szín szerint.

 

Picjumbo

Teljesen ingyenes képek személyes vagy üzleti felhasználásra! Minden nap új kép kerül fel az oldalra. A témák változatosak. Absztrakt, divat, természet, technológia és sok más téma.

 

Gratisography

Ingyenes stock fotók személyes és üzleti célú felhasználásra. Minden héten új kép kerül fel az oldalra, amely szabadon letölthető. Az összes képet Ryan McGuire készíti.

 

Kaboom Pics

Nagyfelbontású, jó minőségű fotók széles választékát nyújtja az oldal. Állatok, divat, étel, tájképek és ezer más téma... A fotók kereskedelmi célra használhatóak, de nem szabad őket eladni.

 

MMT STock

Az MMT Stock weboldalt Jeffrey Betts készíti. Ugyanannyira szeret számítógépeket és munkahelyeket fotózni, ahogy a virágokat és a természetet. Az összes fotó a CC0 licensz által védett.

 

New Old Stock

Retró vászonkép a vágyad? A New Old Stock oldalon vintage képek tölthetők le ingyenesen. Az oldal összegyűjti azokat a fotókat a nyilvános archívumokból, amelyek nem védettek szerzői jog által.

 

Picography

A Picography gyönyörű fotói szintén jól mutatnak vászonképként bármely helyiségben. Az összes fotó a CC0 licensz alatt fut, tehát szabadon felhasználhatóak akár kereskedelmi célokra is.

 

Pixabay

A Pixabay magyar, ingyenes stock fotók gyűjteménye, ahol nem csak fényképek, hanem illusztrációk és vektoros képek is ingyen letölthetők.

 

ShotStash

A ShotStash oldal rengeteg témában ajánl fotókat, amelyek mind szabadon módosíthatóak, ingyen letölhetőek.

 

SkitterPhoto

A Skitterphoto oldal képei is letölhető képek, amelyekből gyönyörű vászonkép készülhet. Az oldal képeit maguk a Skitterphoto tulajdonosai készítik.

 

StockSnap.io

A StockSnap hatalmas mennyiségű, gyönyörű, ingyenesen letölhető képgyűjteményében több ezer fotó található. Az oldalra naponta akár 100 új kép is felkerül.

 

StyledStock

A StyledStock a csajos képek helye. Ha beauty vagy nőies dizájn témában keresel képet, akkor ez a Te oldalad lesz. Kitűnő vászonkép készülhet belőlük kozmetikai szalonokba vagy egy lány szobájába.

 

Epicantus

Az Epicantus egy Tumblr oldal, amelyet Daria készít. Az itt található képek jól használhatók vászonképként, blogbejegyzéshez, lakásdekorációhoz.

 

Life of Pix

A Life of Pix oldalt a LEEROY kreatív ügynökség készíti. Nagyfelbontású fotókat tölthetsz le innen CC0 licensz alatt. Minden héten új kép kerül fel az oldalra.

 

Ezek voltak a legnépszerűbb képgyűjtemények. A bejegyzés célja az volt, hogy megmutasson Neked olyan oldalakat, amelyekről ingyen tölthetsz le nagyméretű, nagyfelbontású képet egyedi vászonkép nyomtatáshoz. Reméljük, hogy hasznos volt ez a bejegyzés és gyönyörű, inspiráló képeket találsz a segítségével.

2023. már. 06.