A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

Blog
Inspirációk, ötletek, hírek

A fali vászonkép a legegyedibb lakásdekoráció
A tavasz nemcsak a természetnek ad új lendületet, hanem nekünk is. Ilyenkor sokkal nagyobb energiával vágunk bele egy-egy új projektbe, ami lehet egy lakásfelújítás vagy az otthonunk átrendezése. Évszakváltáskor nem csupán a ruhatárunkat cseréljük le, hanem a környezetünket is előszeretettel változtatjuk meg. A legegyszerűbb módja a fali dekoráció frissítésének az egyedi fali vászonképek megrendelése.
Tovább olvasom
HÁROM EGYEDI VÁSZONKÉP ÖTLET
A nyomtatott vászonképek ideális ajándékot jelentenek a barátok és a családtagok részére abban az esetben is, ha kifejezetten nehéz szeretteidet megfelelő egyedi ajándékkal meglepni. A vászonképek bármilyen méretben és egy tucatnyi különböző elrendezésben készülhetnek a te igényeid alapján. Legyen szó szereteted kimutatásáról vagy köszönetnyilvánításról – biztos lehetsz abban, hogy a vászonkép a megfelelő eszköz szándékaid kifejezésére. A vászonképek bármilyen témában készülhetnek. Legyen itt néhány téma, ha inspirációra van szükséged.
Tovább olvasom
FRISSÍTSD FEL A RÉGI HELYISÉGET ÚJ VÁSZONKÉPPEL!
Itt a tavasz, amely a hideg, fagyos telet váltja. Éled a természet, megtelnek az utcák, az erdők és a mezők élettel. Minden arra emlékeztet bennünket, hogy ez a változás nagyon jó dolog! A tavaszi nagytakarítás annak a szimbóluma is, hogy felfrissítsük a régi dolgokat valami újjal. Takarítás közben a régi, már nem használt dolgainkat kicseréljük és új, szemet gyönyörködtető dolgokkal díszítjük a lakást.
Tovább olvasom
HOGYAN KÉSZÍTHETEK EGYEDI VÁSZONKÉP MONTÁZST?
Gondolkodj el azon, hogy hányszor akartál már a barátaidnak ajándékot venni és jutottál zsákutcába mert már mindent vettél nekik? Rendben, vannak olyan dolgok amik elfogynak mint egy parfüm vagy egy csokoládé. De légy őszinte magadhoz. Unalmas feltölteni a parfümkészletét a barátaidnak. Miért nem leped meg őket inkább egyedi vászonkép montázzsal? Az egyedi vászonkép montázs ideális ajándék szülinapokra, esküvői ajándéknak, évfordulókra, ballagásra, karácsonyra vagy Valentin napra, anyák napjára…gyakorlatilag bármilyen alkalomra.
Tovább olvasom
6 + 1 TIPP, HOGY JÓ FÉNYKÉPET CSINÁLJ AZ OKOSTELEFONODDAL
A legtöbb jó fotó egyetlen, érdekes dologra koncentrál. Amikor egy képet csinálsz, tölts egy kis időt azzal, hogy beállítod a képet. A jó fotó titka, hogy a fotó tárgya ne töltse ki teljesen a képet, a kép legalább felének üres térnek kell lennie. Légy biztos benne, hogy amikor ráböksz a fényképezőgép ikonra a telefonon, akkor a megfelelő helyre fókuszáljon a telefonod. Ha még ennél is jobban fel szeretnéd dobni a képed, akkor használj szűrőket, állítsd be megfelelően a kontrasztot és a fényerőt is.
Tovább olvasom
TÖBBEN KÉRTÉTEK, MI MEGCSINÁLTUK!
Mától kezdve van lehetőség több kép együttes feltöltésére, ugyanis a vaszonkepem.hu – a ti kérésetekre – Kosárral bővült. A kosaradat az oldal bármelyik részéről el tudod érni a menü jobb felső részén található bevásárlókocsi ikonra kattintva, így akár vászonkép rendelése közben is böngészhetsz az oldalon.
Tovább olvasom
VÁSZONKÉP ÖTLETEK VALENTIN NAPRA.
Hamarosan jön a Valentin nap, a szerelmesek ünnepe. Legyünk őszinték, az utóbbi években ez az ünnep is inkább az anyagiakról szólt, mint a szerelemről. Elveszett az egyediség és az érzéseink kifejezése a csoki-virág-estivacsora háromszögében. Te viszont valami olyan ajándékra vágysz, amellyel kifejezheted, hogy Ő egyedi és megismételhetetlen. Egyedi ajándékkal akarod meglepni Őt. Szerencsére rengeteg egyedi Valentin napi ajándékkal lepheted meg a párodat. Ide tartoznak az egyedi szerelmes vászonképek is, amelyek közül összeszedtünk néhány igazán megnyerő, romantikus Valentin napi ötletet, hogy megkönnyítsük a dolgod.
Tovább olvasom
85 LENYŰGÖZŐ VÁSZONKÉP ÖTLET NAPPALIBA, GYEREKSZOBÁBA, ESKÜVŐRE, IRODÁBA...
A vászonkép a legnépszerűbb lakásdekoráció.Nem csak az otthonok, hanem irodák, előterek, éttermek, recepciók és a más helyiségek dekorálására is széles körben elterjedt. A kreatív vászonkép ötletek annyira változatosak, mint amilyen sok helyen használják őket. Ezzel a hozzáállással állítottuk össze a legnagyobb vászonkép ötletgyűjteményt, hogy könnyebben ihletet meríts a saját képes vászonkép készítés elkezdéséhez. Azok a vászonképek, amelyek nincsenek benne ebben a posztban, mind megtalálhatóak az vaszonkepem.hu Instagram oldalán és a Facebook oldalunkon. Mielőtt még elmerülnénk a vászonképek világában, itt van egy rövid összefoglaló, amelyben bemutatjuk, hogy mi az a vászonkép és milyen lehetőségeid vannak vászonkép nyomtatásra és vászonkép megrendelésre.
Tovább olvasom
HOGYAN KELL GYÖNYÖRŰ TÁJKÉPEKET KÉSZÍTENI?
Itt a tavasz, irány a természet! A zord és szürke téli hónapok után végre lehet túrázni, több időt tölteni a szabadban. Ilyenkor előkerülnek a fényképezőgépek és mindenki igyekszik megörökíteni a természet ébredését. Ez a cikkünk a tájfotózás alapjairól szól.
Tovább olvasom
RENDELD POSTAPONTRA A VÁSZONKÉPED!
Több megrendelőnk is hiányolta a Postapontra rendelés lehetőségét, ezért összeültünk és úgy döntöttünk, hogy felvesszük a lehetőségeink közé. mostantól minden vászonkép rendelésnél elérhetővé vált a Postapontra rendelés.
Tovább olvasom
NÉHÁNY TIPP A LEGJOBB VÁSZONKÉP ELKÉSZÍTÉSÉHEZ
Az emlékek tárolásának legolcsóbb módja jelenleg a számítógépen tárolás. Úgy tárolhatsz rengeteg fényképet a számítógépeden, hogy ehhez nem kell egy hatalmas lyukat égetned a bankszámládra. A fényképek manapság már egy mobiltelefon memóriájában is tárolhatóak ezerszámra anélkül, hogy ez különösebb gondot jelentene. A LED kijelzők az életünk részeivé váltak. Megnézheted a saját fotóidat a számítógépeden, a telefonon vagy akár a TV készüléked kijelzőjén.
Tovább olvasom
ÍGY KERÜL EGY VÁSZONKÉP A CÉGES SZÜLETÉSNAPRA!
A vászonkép, mint kreativ lakásdekoráció sokszor és sok helyen előkerül. Ennek az egyik fő oka a vászonanyag sokoldalúsága. A művészi festővászonra digitális technológiával visszük fel a képet, a vásznat azonban eredeti rendeltetése szerint is használhatjuk, azaz festhetünk rá ecsettel.
Tovább olvasom
ÓRIÁS VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉSE AZ AMNESIA DIVATMÁRKA ÚJ KAMPÁNYÁNAK STÚDIÓFOTÓZÁSÁHOZ.
ÓRIÁS VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉSE AZ AMNESIA DIVATMÁRKA ÚJ KAMPÁNYÁNAK STÚDIÓFOTÓZÁSÁHOZ.
Tovább olvasom
HIBÁZTUNK! ÍGY OLDOTTUK MEG A HELYZETET:
HIBÁZTUNK! ÍGY OLDOTTUK MEG A HELYZETET:
Tovább olvasom
KREATÍV VALENTIN NAPI ÖTLETEK
Hamarosan újra itt a Február és benne a Valentin nap. Ha szeretsz valakit, ez a nap tökéletes arra, hogy kifejezd az érzéseidet iránta. Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy a virágot, a csokit vagy az új fényszórókat az autójához hagyd meg az év bármely más napjára? Lepd meg valami olyan ajándékkal, amire nem számít, de mégis a szerelmedet mutatja ki iránta!
Tovább olvasom
INGYENESEN LETÖLTHETŐ, GYÖNYÖRŰ STOCK FOTÓK VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉSHEZ
A fotózás a dizájn fontos részét képezi. Profi képek a legjobb minőségű vászonképen hihetetlenül fel tudják dobni a helyiséget. Olyan esetben is hasznosak, ha a kedvenc hobbink, állatunk, szenvedélyünk témakörében profi képeket szeretnénk használni. Nagyon nehéz eljutni egy megfelelő helyszínre és olyan képeket készíteni, amelyek nagyméretben is úgy festenek, ahogy azt mi elvárjuk. A többségünk az élményért megy és a képeket emlékekért készíti. Amikor a kedvenc hobbinkat űzzük, akkor nem a fotózás lesz a legfontosabb - kivéve, ha a fotózás a kedvenc hobbink. :)
Tovább olvasom
ILYEN BALLAGÁSI TABLÓ MÉG TUTI EGY OSZTÁLYNAK SINCS A SULIDBAN!
A vászonkép készítés egy olyan munka, ahol fontos a kreativitás, azonban bármilyen kreatívnak tartjuk magunkat, a legjobb vászonkép ötletek vásárlóinktól jönnek. Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Szakgimnáziumának 12/C osztályos végzős tanulói azzal kerestek meg minket, hogy vászonképet szeretnének. Nem akármilyen vászonképet, ugyanis ők szerettek volna valami egyedi, különleges ballagási tablót. Úgy gondolták, hogy a vászonkép lesz a tökéletes választás erre a célra (nem tévedtek), ezért felvették velünk a kapcsolatot és a megfelelő egyeztetés után elkészítettük az érettségi tablót vászonkép formában.
Tovább olvasom
A LEGJOBB TIPPEK ÉS FALDEKORÁCIÓK LAKÁSFELÚJÍTÁS UTÁN
Sokan most kezdenek hozzá a lakásfelújításhoz. A lakásfelújítás (de lehet "csak" fürdőszoba vagy nappali felújítás) mind anyagilag, mind időben komoly befektetést igényel. A házfelújítás része a dekoráció megtervezése és elkészítése felújítás után, amivel sokan talán túl keveset foglalkoznak. Bejegyzésünkben összeszedtük a legszebb lakásdekorációs elemeket és néhány hasznos tippet azokra a pillanatokra, amik a lakásfelújítás után következnek. Használd ki az alkalmat és kezd el megtervezni a helyiséget már felújítás közben! Szép lesz a ház, ideje megkoronázni az új lakást olyan faldekorációval, ami illik hozzá. Itt fogod leélni az életed, így érdemes átgondolni, hogy milyen tartalommal szeretnéd kitölteni a helyiségeket és milyen színek domináljanak. Kezdetnek adunk néhány tippet, amelyeket érdemes átgondolnod a felújítás vége felé.
Tovább olvasom
MIÉRT AZ EGYEDI VÁSZONKÉP A LEGJOBB SZEMÉLYES AJÁNDÉK?
Nyakunkon az ünnep, a homokóra pedig megállíthatatlanul pereg. Egyre kevesebb az ajándékvásárlásra felhasználható idő, és habár a boltok polcai roskadásig vannak tömve a tömeggyártott termékekkel, sokan mégsem tudják, mit is vásároljanak a fenyőfa alá családtagjaiknak, barátaiknak. Ez érthető, hiszen a legtöbben szeretnénk valami igazán egyedi, maradandó dologgal meglepni szeretteinket. Sokakat azonban megakadályoz ebben az idő, illetve a kézügyesség hiánya, így lemondanak a személyre szabott meglepetések elkészítéséről. Pedig igazán exkluzív, szívhez szóló ajándékot nem csak saját kezűleg készíthetünk. Az egyedi vászonkép tökéletes meglepetés lehet, legyen szó akár karácsonyról, akár születésnapról, vagy bármi egyéb, fontos eseményről. Ebben a bejegyzésben azt is megmutatjuk, miért ez a legjobb megoldás, ha szeretnénk valami igazán különleges dologgal megörvendeztetni szeretteinket!
Tovább olvasom
A VÁSZONKÉP, MINT LAKÁSDEKORÁCIÓ
Az otthon ott van, ahol jól érezzük magunkat – tartja egy mondás, melyet biztosan sokan hallottunk már. Éppen ezért bárhol is élünk, egyvalami mindnyájunkban közös: lakókörnyezetünket amennyire lehet, szeretnénk otthonosabbá, barátságosabbá varázsolni. Erre természetesen rengeteg lehetőségünk van. Egyedileg gyártott, kézzel készített dekoráció, vagy boltban vásárolt, kész díszek garmada áll rendelkezésünkre. Ebben a rövid bejegyzésben azonban megmutatjuk. hogy miért érdemes annyi dolog közül mégis az egyedi vászonkép készítése mellett dönteni!
Tovább olvasom
MIRE FIGYELJ EGYEDI VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉSEKOR?
Egyedi vászonképed megtervezése olyan feladat, melyhez nincs szükség sem grafikai szoftverre, sem művészi vénára. Egyszerűen, néhány kattintással megoldható, köszönhetően 3D vászonkép-tervező alkalmazásunknak, melyben egyedülálló módon akár azt is azonnal ellenőrizheted, hogyan fog kinézni a legyártott vászon. Akad néhány olyan dolog azonban, amire a tökéletes eredmény érdekében érdemes odafigyelned. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk neked, mik ezek az apró részletek, és hogyan segítenek abban, hogy te is elkészíthesd tökéletes, utánozhatatlanul egyedi vászonképedet!
Tovább olvasom
A LEGJOBB ÖTLETEK EGYEDI VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉSÉHEZ
Azt már mindnyájan tudjuk, miért tökéletes ajándék az egyedi vászonkép. Arról azonban még nem igazán beszéltünk, hogy mennyi kreatív lehetőség rejlik saját vászonképünk megtervezésében. A saját fotó vagy grafika használata és az egyedi méretezés olyan fantáziadús lehetőségekre nyitnak kaput, melyeket egészen biztos, hogy nem csak te, de a vendégeid is imádni fognak! Ezek közül mutatunk most néhányat, remélve, hogy sikerül meghoznunk a kedved saját, egyedi vászonképed megtervezéséhez.
Tovább olvasom
3+1 DOLOG, AMI GARANTÁLJA, HOGY AZ EGYEDI VÁSZONKÉP TÖKÉLETES LEGYEN
Egy vászonkép elkészítése egyszerű feladatnak tűnhet. Fogunk egy darab vászonanyagot, kinyomtatunk rá egy képet, majd ezt egy egyszerű fakeretre feszítjük, és már kész is a tökéletes ajándék vagy lakásdekoráció. Az igazság azonban az, hogy a folyamat ennél némileg bonyolultabb, jóval több odafigyelést és munkát igényel. A tökéletes vászonképek elkészítéséhez nem csak speciális gépparkra és tapasztalatra van ugyanis szükség, de prémium minőségű alapanyagokra, valamint nem utolsó sorban a megfelelő odaadásra is. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a négy legalapvetőbb dolgot, ami nélkül tökéletes, egyedi vászonkép nem létezhet.
Tovább olvasom
VÁSZONKÉPET AJÁNDÉKBA! DE MILYET?
Közeleg a legjobb barátod diplomaosztója? Esetleg egy közeli rokon születésnapjára szeretnél valami igazán különleges ajándékkal kedveskedni? Az egyedi vászonkép mindig jó döntés, ha meglepetésről van szó, és akkor sem kell aggódnod, ha nem tudod, milyen mintának örülnének a legjobban szeretteid. Ebben a bejegyzésben mutatunk néhány inspiráló ötletet, melyek közt egészen biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot, legyen a szerencsés ajándékozott egy barát, barátnő, családtag, vagy épp egy kedves kolléga!
Tovább olvasom
NYOMTATOTT VAGY FESTETT VÁSZONKÉP - MELYIK A JOBB AJÁNDÉK?
Ha ajándékozásra kerül a sor, mindenki szeretné valami egyedi dologgal meglepni szeretteit. A vászonkép olyan megoldás, mellyel nem lehet mellényúlni. Akadnak azonban, akik idegenkednek a nyomtatott vászonképtől, és kizárólag a kézzel készült, valódi festményeket tartanák jó ötletnek. Ők azonban nem tudják, milyen szép is lehet egy nyomtatott vászonkép, valódi, prémium alapanyagokból, tapasztalt szakemberek által készül. És azt sem, mennyi időt, pénzt, és fejfájást spórolhatnak akkor, ha festmény helyett az egyedi tervezésű, nyomtatott vászonképet választják ajándékként.
Tovább olvasom
ÍGY TERVEZHETED MEG A TÖKÉLETES MONTÁZST EGYEDI VÁSZONKÉPEDHEZ
Sokan akadnak, akik nem feltétlenül tudnak a számukra kedves fotók vagy grafikák közül egyetlen darabot kiválasztani, ha vászonkép készítésére kerül a sor. Ebben az estben két megoldás lehetséges. Készíthetünk több, különálló képből álló összeállítást, vagy egy egyetlen vászonképen is megjeleníthetünk több fotót, montázs vagy kollázs formájában. Az utóbbi megoldást sokan csak azért kerülik, mert nem értenek a különböző képszerkesztők és grafikai programok használatához. Számukra azonban van egy remek hírünk: a fotómontázsok készítéséhez ma már nem feltétlenül van szükségünk bonyolult szoftverek használatára! Egyszerűen használható, ingyenes applikációk és weboldalak segítségével is készíthetünk látványos összeállításokat pár perc alatt, melyekből utána vászonkép tervező alkalmazásunk segítségével pillanatok alatt elkészíthető a tökéletes ajándék vagy dekoráció. Most mutatunk néhány olyan megoldást, melyekkel a mutatós fotómontázsok készítése nem több, mint pillanatok alatt kivitelezhető gyerekjáték!
Tovább olvasom
2020 LAKÁSDEKORÁCIÓS TRENDJEI, MELYEKRE ÉRDEMES LESZ ODAFIGYELNED
Mindnyájan szeretnénk olyan lakásban élni, ahol otthon érezzük magunkat. Ehhez fontos, hogy otthonunkat saját elképzeléseink szerint, saját ízlésvilágunknak megfelelően alakíthassuk. A lakásdekoráció ugyanis az öltözködéshez hasonlóan az önkifejezés egy formája. Kommunikációs módszer mellyel megmutathatjuk, kik is vagyunk valójában, hogyan szeretünk élni. Az öltözködéshez hasonlóan azonban a lakberendezést is meghatározzák bizonyos divatirányzatok, melyek segítenek abban, hogy kiteljesedhessünk. Ebben a bejegyzésben bemutatunk néhányat az idei, felkapott trendek közül, azzal a céllal, hogy segítsünk neked otthonod divatos és ízléses berendezésében.
Tovább olvasom
FOTÓKÉSZÍTÉSI TIPPEK A TÖKÉLETES VÁSZONKÉP MEGALKOTÁSÁHOZ
Annak érdekében, hogy tökéletes lakásdíszt vagy irodai dekorációt készíthess, rendkívül fontos a megfelelő minőségű alapanyag. Nagy jelentősége van a vászon anyagának és prémium festéknek, itt azonban most nem csak ezekre gondolunk. Ami legalább ennyire fontos, annak képnek a minőségére, ami a vászonra kerül majd. Ahhoz, hogy a legszebb végeredményt kaphasd vászonképed megtervezése után, érdemes megfelelő felbontású, megvilágítású, optimálisan exponált, és nem utolsó sorban jól megkomponált fotót használnod. Ebben a bejegyzésben hoztunk neked néhány tippet, melyek segítségével a te vászonra tervezett képed is tökéletesen sikerülhet majd!
Tovább olvasom
VÁSZONKÉP VAGY PAPÍRNYOMAT – MELYIK A JOBB DEKORÁCIÓS MEGOLDÁS?
Ha lakás- vagy irodadekorációról van szó, ma már sok esztétikus megoldás közül választhatunk. Rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek például a keretezhető poszterek és magas minőségű printek, melyekhez aránylag sok helyen hozzájuthatunk. Ezek többsége valóban mutatós, azonban a legtöbben egyetértünk abban, hogy egy vászonképpel nehezen tudják felvennie a versenyt, akár egyediségről, akár minőségről van szó. Most megmutatjuk, miért az egyedi vászonkép a legjobb megoldás, ha valami igazán szép és tartós díszt szeretnénk, akár az irodádba, akár a saját nappalidba vagy hálószobádba.
Tovább olvasom
MIKOR LEHET JÓ AJÁNDÉK AZ EGYEDI VÁSZONKÉP
Minden évben adódnak olyan különleges alkalmak, amikor szeretteinket szeretnénk megajándékozni valami különleges, emlékezetes, és egyedi meglepetéssel. Sokszor azonban nehéz eldönteni, mi is legyen ez, és az egyszerűség kedvéért a készen kapható, sablonos ajándéktárgyaknál maradunk. Ha szeretnénk azonban valami igazán különleges dologgal meglepni családtagjainkat, barátainkat, hozzátartozóinkat, az egyedi vászonkép egy olyan megoldás, mely mindig mosolyt csal az arcokra. Most hoztunk néhány tippet, hogy mikor érdemes rákattintanod a tervezőalkalmazásunkra, és egy igazán egyedi, maradandó ajándékot készíteni szeretteidnek!
Tovább olvasom