A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

Blog
Inspirációk, ötletek, hírek

Milyen lehetőségeket tartogat a nagyméretű képnyomtatás?
Számos esetben kacérkodunk a gondolattal, hogy kellene valami dekoráció a falra. Akár az otthonunk, akár az irodánk barátságosabbá tétele a cél. Minden esetben jó választás lehet egy nagyméretű képnyomtatás ötlete. Még akkor is lehet erről szó, ha egy kiállításon szeretnénk megjelenni a művünkkkel.
Tovább olvasom
Dekorációs ötletek: melyik helyiségbe milyen vászonképet helyezz?
Ha szeretnéd feldobni otthonodat, de nem tudod, hogy hogyan, dekorációs ötletek tömegét találod az interneten. De mi lehet stílusosabb és egyedibb, mint egy személyesen megtervezett vászonkép a falon, ami készülhet családi fotóból, egy szép tájképből, vagy bármiből, ami neked tetszik, vagy számodra fontos?
Tovább olvasom
Tippek a gyönyörű kollázs készítéséhez
A kollázs készítése ma már gyerekjáték lehet a megfelelő eszközökkel. Mielőtt azonban belekezdenénk a munkába, olvassuk el ezt a cikket, hogy sikeres legyen az alkotás.
Tovább olvasom
Miért fontosak a művész szempontjából a festővászon méretek?
A festővászon méretek nem csupán praktikus választásnak bizonyulnak, hanem hozzájárulnak a művészi önkifejezéshez is. Így aztán nem mindegy, mekkorát választ az ember a hobbiboltban.
Tovább olvasom
Motoros vászonkép: tökéletes dísz a szenvedélyednek
A motorozás nem csupán hobbi, hanem életforma. Ha Te is a sebesség szerelmese vagy és büszkén vallod magad motorosnak, netán egyik ismerősödről tudod ezt, miért ne díszítenéd a saját vagy az ő otthonát egy lenyűgöző motoros vászonképpel?
Tovább olvasom
A legjobb nappali képek: ötletek, ha az otthon centrumát rendezed épp be
Ha nappali képek ötletekre vágysz, jó helyen jársz! A nappali ugyanis fontos helyet foglal el az életünkben, az önkifejezés része is lehet, hogy jól választjuk meg a berendezési tárgyakat - na és a fali dekort! Ötleteljünk együtt!
Tovább olvasom
A vászon keretezés nem is olyan nehéz mint gondolnánk
Talán még sosem gondolkoztál azon, hogy egyszer vászon keretezésre adod a fejed, viszont ha épp közeleg valamilyen ünnep, és te kreatív ajándékot szeretnél adni szeretteidnek, bizony jobb, ha tovább olvasol.
Tovább olvasom
A képek elhelyezése a falon felér egy művészettel
Nem sokan szoktunk gondolkozni azon, hogy mit jelent a képek elhelyezése a falon az egyes helyiségekben, pedig tulajdoníthatnánk neki nagyobb jelentőséget is. Egy üres fal olyan, mint egy új vászon, megannyi lehetőség az alkotásra.
Tovább olvasom
A képek étkezőben való felhelyezése felér egy művészettel
Nemcsak a nappalit vagy a hálót díszíthetjük fotókkal, vászonképekkel, hanem képek az étkezőbe is kerülhetnek! A képek étkezőbe történő felhelyezése ugyanolyan figyelmet igényel, mint bármelyik másik helyiség dekorálása.
Tovább olvasom
Tippek fényképmontázs készítéséhez
Egy kreatív és egyedi megoldás a fényképmontázs készítése, különösen akkor, ha nem tudjuk eldönteni, hogy milyen fotóval is dekoráljuk ki a szobánk vagy irodánk falát. Igazából nincs is vele nehéz dolgunk, a tervezési fázis a legfontosabb, hogy a végeredmény a lehető legszebb legyen.
Tovább olvasom
Vászonképek nappaliba történő kihelyezése - segítünk a választásban!
Mind olyan otthonba szeretünk hazatérni, mely hívogat, és amely tükrözi egyéniségünket. A vászonképek nappaliba való választásakor csak a fantáziánk szab határt annak, mivel is dekoráljuk, díszítsük ki otthonunk központi helyét.
Tovább olvasom
Kép a falra - mire figyeljünk és mit válasszunk?
A falak dekorálása egy kreatív lehetőség, melyben a képeknek kiemelt szerep jut. Hiszen egy jól megválasztott kép a falra egyedivé és személyessé teheti otthonunkat, vagány vagy épp klasszikus kiegészítőként szolgálhat bármilyen térben.
Tovább olvasom
Ezért szervezz időközönként céges fotózást a munkahelyedre
Bár nem mindenkinek jut eszébe elsőre, de a céges fotózásnak igenis helye kell, hogy legyen a vállalkozás éves naptárában, mert rengeteg előnnyel jár időről időre megörökíteni a kollégákat és a mindennapokat. Elmondjuk, hogy miért!
Tovább olvasom
Családi fotóötletek - miről, hogyan, hova?
Ajándékot keresel egy családtagodnak? Nagyon nőttek a gyerekek, és szeretnél egy professzionális fotót a falra? Az alábbi családi fotóötletek garantáltan segítenek abban, hogy jól sikerüljön a fénykép, és évekig öröm legyen ránézni a nappaliban vagy épp az albumban.
Tovább olvasom
Fotómontázs - a legszebb és legszemélyesebb ajándék, amit adhatsz
Az ember lassan kifogy az ötletekből, ha a szerettei, barátai megajándékozásáról van szó, hiszen aki régóta az életünk része, annak jóformán mindenféle tárgyat vettünk már. Mit szólnál egy tematikus fotómontázshoz?
Tovább olvasom
Fali dekoráció képekkel: hozzuk hangulatba otthonunkat művészi csodákkal!
Ha otthonunkba művészi csodákat szeretnénk becsempészni, nincs is jobb módja ennek, mint egy fali dekoráció képekkel való összeállítása. Ebben a cikkben azt fedezzük fel, hogyan tehetjük egyedivé és kifejezővé lakásunkat vagy épp irodánkat a megfelelő vászonképek kiválasztásával és elhelyezésével. Az otthonunk egy olyan hely, ahol személyiségünket és stílusunkat tökéletesen kifejezésre juttathatjuk, a legkönnyebben pedig ezt a dekorációs elemek használatával tehetjük meg. Akár a filmek világát csempésznénk a nappaliba, akár egy távoli ország hangulatát, vagy épp családi pillanatokkal dobnánk fel az üres falat, megtehetjük mindezt minőségi vászonképek kiválasztásával.
Tovább olvasom
Nagyméretű fotónyomtatással örökre megőrizheted az emlékeidet
A digitális világban, amikor fényképeinket gyakran csak a képernyőn nézzük meg, el is felejtjük, milyen jó érzés a kezünkbe fogni egy fizikai fotót vagy egy képet nézegetni a falon. A nagyméretű fotónyomtatás magában hordozhatja az emlékek, az érzelmek és a művészet erejét is. Cikkünkben erről lesz most szó. Adhatjuk ajándékba vagy beszerezhetjük az otthonunk, irodánk díszítésére - a nagyméretű fotónyomtatással elővarázsolt képek bárhol megállják a helyüket, csak tudjunk jól dönteni arról, mi is szerepeljen rajtuk. Küldjünk saját fotót vagy válasszunk a saját galériában megtalálható képek közül!
Tovább olvasom
A fényképes vászonképek varázsa
Életünk tele van emlékekkel, pillanatokkal és érzelmekkel. A legkedvesebb pillanatainkat gyakran próbáljuk megőrizni, hogy örökké emlékezzünk rájuk. És mi lehet jobb módja ennek, mint egy fénykép? A fényképek nemcsak egyszerű papírképek, hanem a történetek, az élmények és az érzelmek hordozói. A modern technológia lehetővé teszi, hogy ezeket a pillanatokat ne csak egy albumban, de a falaidon is megőrizd, természetesen méltó módon prezentálva, fényképes vászonkép formájában.
Tovább olvasom
Dekor képek, melyekkel egyedülálló hangulatot teremthetünk
Otthonunk falai lehetőséget nyújtanak arra, hogy kifejezzük személyiségünket és stílusunkat. Azonban a megfelelő dekoráció kiválasztása nem mindig egyszerű feladat. Ha valami igazán különlegesre és személyesre vágysz, akkor érdemes elgondolkodni a dekor képek vászonkép formájában történő felhasználásán. Ezek a gyönyörű alkotások nemcsak otthonunk szépítéséhez járulnak hozzá, hanem egyedi stílust és hangulatot is teremtenek.
Tovább olvasom
A montázs képek művészi festővásznon érvényesülnek igazán!
Ebben a blogbejegyzésünkben bemutatjuk, hogyan készíts montázs képeket, amelyek különleges pillanatokat és emlékeket örökítenek meg, több fotó kombinálásával. Ezeket a remek alkotásokat pedig egyszerűen megrendelheted vászonkép formájában a weboldalunkon. Legyen szó, családi fotókról, utazásokról, emlékezetes pillanatokról vagy különleges alkalmakról, a montázs kép fantasztikus módja annak, hogy egyedi és lenyűgöző dekorációt készítsünk otthonunk falaira.
Tovább olvasom
Miért érdemes a jól sikerült tájképfotókat vászonkép formájában elkészíttetni?
A természet csodálatos látványa mindig is vonzotta az embereket. A tájképfotók azokat a pillanatokat örökítik meg, amikor a természet varázslatos szépsége életre kel. Azonban a képek megjelenítése és az anyagválasztása kulcsfontosságú lehet annak érdekében, hogy a fotók valóban lenyűgöző hatást keltsenek.
Tovább olvasom
A fali vászonkép maradandó ajándék lehet
Az ajándékozás mindig örömöt és boldogságot hoz az emberek életébe. Azonban az igazán különleges és emlékezetes ajándékok között vannak olyanok, amelyek nemcsak az adott pillanatban nyújtanak örömet, hanem évek múlva is örök emlékként őrzik a pillanatot. A vászonkép egy ilyen maradandó ajándék, amely időtlen szépségével és minőségével garantáltan örömet szerez mindazoknak, akik megkapják.
Tovább olvasom
Ha személyre szabott családi ajándék ötleteket keresel, válassz vászonképet!
Az évfordulók, ünnepek és különleges alkalmak mindig kihívást jelentenek, amikor ajándékot kell választanunk szeretteink számára. Sokszor szeretnénk valami egyedit, személyeset adni, amely kifejezi az érzéseinket, és emlékezetessé teszi az alkalomról való megemlékezést. Ha családi ajándék ötletekkel kapcsolatban nincs ötleted, olvass tovább! Ebben a blog bejegyzésünkben szeretnék egy olyan tippet mutatni, amely garantáltan mosolyt csal mindenkinek az arcára!
Tovább olvasom
Vászonposzter, mint stílusos fali dekoráció
A vászonposzter egy olyan művészeti reprodukció, amelyet művészi festővászonra nyomtatnak. A vászonposzterek egyre népszerűbbé váltak a lakberendezésben. Az előnyeik közé tartozik a kedvező ár, a könnyű kezelhetőség valamint a változatos dizájn lehetőségek. Ebben a blogbejegyzésben megismerheted az előnyeit és azokat az információkat, amelyeket érdemes figyelembe venni mielőtt leadod a rendelésed.
Tovább olvasom
Látványos dekorációval dobnád fel az unalmas falakat? Van egy ötletünk: nagy képek a falra!
Ha nagy képeket teszel a falra, az garantáltan magára vonja a tekintetet, ezért ha hatásvadász dekoráción töröd a fejed, akkor nem is kell tovább gondolkoznod! A nagyméretű vászonképek az utóbbi években egyre népszerűbbek lettek a lakberendezés területén. Ezek a különleges műalkotásoknak is beillő nyomatok igazi élményt nyújtanak a lakásban, és nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy egyedi és stílusos enteriőrt teremtsünk. Azonban a nagyméretű vászonképek kiválasztása és elhelyezése komoly kihívásokat is jelenthet. Ezért ebben a blogbejegyzésünkben bemutatunk néhány tippet és ötletet a vászonképek megfelelő kiválasztásához és elhelyezéséhez.
Tovább olvasom
Modern dekoráció ötletek a lakás minden helyiségébe
Amennyiben egyedi és kreatív dekoráció ötleteket keresel, akkor válaszd a vászonképeket, mert segítségükkel egy pillanat alatt megváltoztathatod az enteriőr hangulatát! Nem szükséges mélyen a pénztárcába nyúlni, és nem jár semmiféle felfordulással, rumlival a kivitelezés, a hatás mégis szembetűnő lesz.
Tovább olvasom
Fénykép nyomtatása művészi festővászonra
Ha az otthonunkba vagy az irodánkba szeretnénk fali dekorációt elhelyezni, akkor nagyon sok lehetőség közül választhatunk. Magas minőségben nyomtatott képek, poszterek keretezve vagy akár keret nélkül. Da ha valóban esztétikus és tartós megoldásban gondolkodunk, akkor válasszuk a vászonképet! A fénykép nyomtatása egy festővászonra sokkal egyedibb végeredményt nyújt. A vászon struktúrájának, a vakráma vastagságának köszönhetően szép és időtálló lesz a dekoráció.
Tovább olvasom
A fali vászonkép a legegyedibb lakásdekoráció
A tavasz nemcsak a természetnek ad új lendületet, hanem nekünk is. Ilyenkor sokkal nagyobb energiával vágunk bele egy-egy új projektbe, ami lehet egy lakásfelújítás vagy az otthonunk átrendezése. Évszakváltáskor nem csupán a ruhatárunkat cseréljük le, hanem a környezetünket is előszeretettel változtatjuk meg. A legegyszerűbb módja a fali dekoráció frissítésének az egyedi fali vászonképek megrendelése.
Tovább olvasom
HÁROM EGYEDI VÁSZONKÉP ÖTLET
A nyomtatott vászonképek ideális ajándékot jelentenek a barátok és a családtagok részére abban az esetben is, ha kifejezetten nehéz szeretteidet megfelelő egyedi ajándékkal meglepni. A vászonképek bármilyen méretben és egy tucatnyi különböző elrendezésben készülhetnek a te igényeid alapján. Legyen szó szereteted kimutatásáról vagy köszönetnyilvánításról – biztos lehetsz abban, hogy a vászonkép a megfelelő eszköz szándékaid kifejezésére. A vászonképek bármilyen témában készülhetnek. Legyen itt néhány téma, ha inspirációra van szükséged.
Tovább olvasom
FRISSÍTSD FEL A RÉGI HELYISÉGET ÚJ VÁSZONKÉPPEL!
Itt a tavasz, amely a hideg, fagyos telet váltja. Éled a természet, megtelnek az utcák, az erdők és a mezők élettel. Minden arra emlékeztet bennünket, hogy ez a változás nagyon jó dolog! A tavaszi nagytakarítás annak a szimbóluma is, hogy felfrissítsük a régi dolgokat valami újjal. Takarítás közben a régi, már nem használt dolgainkat kicseréljük és új, szemet gyönyörködtető dolgokkal díszítjük a lakást.
Tovább olvasom