A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

SZÍVHEZ SZÓLÓ AJÁNDÉK ÖTLET ÓVODAI VAGY ISKOLAI ÉVZÁRÓRA

SZÍVHEZ SZÓLÓ AJÁNDÉK ÖTLET ÓVODAI VAGY ISKOLAI ÉVZÁRÓRA

 

Közeleg az iskolai vagy óvodai évzáró, végzős csoportként pedig valami igazán klassz ajándékkal kellene a csapatnak kirukkolnia? A cikkben lépésről lépésre mutatjuk meg a szívhez szóló ajándék tökéletes receptjét.

 

Ha valamikor, most különösen érzékeny lesz az iskolai és óvodai évzáró

Javában benne járunk már a júniusban, ilyenkor már rendszerint minden iskolai táblán ott szokott virítani a méltán közkedvelt „VAKÁCIÓ” felirat. De a mostani évben borult minden, osztálytársak, tanárok, óvodai csoporttársak és óvónők pedig legfeljebb interneten keresztül látták csak egymást.
Különösen azok a nebulók és nevelők érzik magukon a mostani helyzet hátrányait, akik végzősnek számítanak a korcsoportjuk alapján. Tőlük a járvány bizony elvett két teljes hónapot, ezért nem feltétlenül tudtak egymástól méltóképpen búcsúzni.

 

Egy nem szokványos búcsúhoz különleges ajándék dukál

Hogyha sikerül megtenni a szükséges higiéniai intézkedéseket, akkor a legtöbb oktatási intézményben sor fog kerülni a szokásos júniusi évzáróra. A végzős osztályokban és csoportokban ilyenkor rendre ajándékot szokás adni a pedagógusoknak és óvónőknek.
Ahogy fentebb is utaltunk már rá, a mostani szituáció pikantériája, hogy minden érintettben lesz némi hiányérzet. Ha teljes kárpótlásul nem is szolgál majd, némi gyógyírt azért jelenthet egy az osztály és a csoport részéről közösen átadott meglepetés.

 

A legszebb pillanatokat különleges formátumban is reprodukálhatjátok

Bármennyi időt is töltött együtt az osztály vagy a csoport, emlékezetes pillanatokból, közösen átélt felejthetetlen élményekből minden bizonnyal zsákszámmal akad. Ezek az emlékek az idő múlásával kissé megfakulnak, ugyanakkor tehettek azért, hogy ez ne történjen meg olyan gyorsan.
Merthogy a digitális fotóknak, illetve a modern technológiáknak köszönhetően esztétikus, időtálló és szemre igencsak tetszetős formában eleveníthetitek meg a csodás pillanatok emlékét őrző fotókat.
Méghozzá egy igényes fali kép segítségével, amely tetszés szerint helyet kaphat az óvoda vagy iskola falán, esetleg a pedagógus otthonában. Ráadásul a vászonképként megalkotott fali képek még inkább bírni fogják az idő próbáját.

 

Hozzatok közösen döntést a designról

Amikor vagy osztályok, vagy óvodai csoportok részéről felmerül az igény a fali képek nyomtatásáról, akkor rendre többféle variáció lehetősége is megnyílik. Mire gondolunk itt pontosan?
Egyrészt a vászonra kerülhet egyetlen darab fotó is. Mondjuk egy profi fotós által készített osztálykép, a tavalyi kirándulás alkalmával lőtt csoportkép, vagy akár a farsangi jelmezes napon megörökített felejthetetlen fotó a csapatról?
A másik opció szerint viszont egyetlen fotó helyett tucatnyi képet is választhattok, amiből aztán igényes montázs készül. Így senki sem mondhatja majd azt, hogy ő alig látszik a csoportképen, vagy pont nem az előnyös oldalát mutatja.
Hogy számotokra melyik a szimpatikus opció? Erről hozzatok döntést közösen, mondjuk egy online szavazással. Hogyha megszületett a döntés, akkor léphettek tovább a folyamatban.

 

Így készülhet el a speciális ajándék az évzáróra

A csapat következő feladata lesz kiválasztani a legjobb fotót, vagy fotókat. Ha itt is nehezen juttok dűlőre, mehet egy újabb szavazás. Amikor sikerült választani, az alábbi felületre feltöltve intézhetitek a montázs, vagy egyedi vászonkép megrendelését. Amikor ezzel kész vagytok, nemsokára kapni fogtok egy visszaigazoló emailt, benne a majdani látványtervekkel.
Amikor erre mondtatok egy „okét”, akkor pár napon belül el is készül maga az ajándék.
Így tehát az évzáró időpontjára minden feltétel adott lesz, hogy látványos búcsú ajándékkal köszönjétek meg a több éven át tartó gondoskodást.

2023. feb. 21.