% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

Vászonkép saját fotóból? Természetesen, amit csak szeretnél!

Vászonkép saját fotóból? Természetesen, amit csak szeretnél!

A legszebb élményeidet megörökített pillanat egy másodperc alatt életre kelhet vászonkép formájában. Válaszd ki a kedvenceidet, és rendelj vászonképet a saját fotóidból prémiumminőségű, művészi festővászonra nyomtatva bármilyen méretben!

 

Az igényesen elkészített vászonkép feldobja az otthonodat, és rögtön felhívja magára a figyelmet, hiszen kiemelkedik a fal síkjából. A saját fotóból készült vászonkép garantáltan egyedi dekoráció lesz, hiszen ilyen más embernek nincs. Az egyediségen kívül pedig érzelmi húrokat is megpendít, miközben feleleveníti a boldog pillanatokat. Sokkal különlegesebb és kreatívabb megoldás, mint egy lakberendezési üzletben vásárolt tucatkép, ami bárki otthonát díszítheti.

 

Válassz egyet a fotóid közül!

 

A tökéletes vászonképhez szükséged lesz egy jó minőségű fotóra a kedvenceid közül. Nem szükséges márkás fényképezőgéppel rendelkezni, hiszen a mobiltelefonoddal is elkészítheted a képet.

 

Csak kattints az egyedi vászonkép készítésére, töltsd fel a kiválasztott fotót, határozd meg a kép szélességét, magasságát, válaszd ki az elrendezést, és írd be a szöveget, ha azt is kívánsz rajta megjeleníteni! Helyezd a kosárba, és rendeld meg! A többit mi intézzük, és hamarosan otthonodba érkezik a kívánt vászonkép.

 

Egyrészes, többrészes és óriás vászonképet is rendelhetsz tőlünk, neked csak a fotót kell elkészíteni. De mire érdemes figyelni annak érdekében, hogy tökéletes legyen a megörökített pillanat? Lássuk!

 

Ügyelj arra, hogy elegendő legyen a természetes fény. A siker érdekében applikációt is letölthetsz a telefonodra, ha nem szeretnél vacakolni a fényviszonyokhoz történő beállítással. Az automata beállítás a segítségedre lesz, ha nem vagy egy fotós guru.

 

Mi legyen a téma?

 

Egyszerű: amit csak szeretnél! Boldog, megismételhetetlen pillanatok, akár lánykérés, eljegyzés, esküvő, kisbaba születése, az első születésnap, felejthetetlen nyaralás, kalandos utazás, családi karácsonyozás, bármi, ami mosolyt csal az arcodra és boldogsággal tölt el ha, rápillantasz! Az oldalunkon érdemes átnézni a hasznos blogbejegyzéseket is, mert számos inspirációt és ötletet találsz.

 

Mitől lesz profi a vászonkép saját fotóból nyomtatva?

 

Nem elegendő csak a technikai beállításokra fókuszálni, mert azon is sok múlik, hogyan állítod be a kompozíciót. Felejtsd el a mértani pontossággal beállított képeket, mert a lényeg, hogy a végeredmény jó hangulatú legyen! Elsőre nem mindig sikerül elkapni a megfelelő pillanatot, ezért készíts több felvételt, hogy ki tudd választani azt, amelyik a legjobban tetszik!

 

Vászonra nyomtatott emlék

 

Attól függően, hogy mi a téma, akár több darabból álló megoldás is készülhet, de rendkívül hatásos egy nagyobb méretű kép is. Biztos lehetsz benne, hogy sokáig gyönyörködhetsz a saját magad fotózott képben, hiszen a csapatunk kizárólag csepp- és UV-álló festéket, valamint minőségi művészi vásznat használ. Ezért évek múltán sem fog veszíteni semmit a szépségéből és a színeiből.

 

A matt kivitelben készített képek erős napsütésnek kitett helyiségben is jól érvényesülnek. Ráadásul a festővászon textúrája még életszerűbbé varázsolja a megörökített emléket. Ha elakadtál, vagy nem vagy biztos benne, hogy jól fog kinézni a végeredmény, akkor keress bennünket az elérhetőségeinken és szívesen segítünk!

 

 

2023. feb. 13.