A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

EGYEDI VÁSZONKÉP VALENTIN NAPRA – MUTATJUK HOGYAN CSINÁLD

EGYEDI VÁSZONKÉP VALENTIN NAPRA – MUTATJUK HOGYAN CSINÁLD

 

Szívhez szóló, figyelmes és kreatív ajándékötletet keresel a párodnak Valentin napra? A cikkben mutatunk egy tutira nyerő ötletet. Sőt, ezen felül az egyedi vászonkép készítés gyakorlati lépésein is végig vezetünk.

 

Ezért lesz az egyedi vászonkép a legtutibb Valentin napi ajándék

Mentes a közhelyektől, még messze nem elcsépelt, ráadásul 2021-ben az egyik legmenőbb ajándékötlet. Az egyedi vászonkép ráadásul egyszerre figyelmes, kreatív, hasznos, és bizonyos értelmében véve DIY (saját készítésű) meglepetés.
Most őszintén, ki ne fogadna kitörő örömmel és meghatottsággal egy ennyire figyelmes gesztust? A legjobb pedig az, hogy az egyedi vászonképre hosszú időn keresztül emlékezhet majd a párod.
Mindig láthatja a falon, vagyis nem vész el néhány nap alatt a feledés homályába. Kétségtelenül erősítheti és elmélyítheti a kapcsolatotok minőségét, ha ezzel az ajándékötlettel élsz.

 

A vászonkép tervezéséhez még csak ki sem kell mozdulnod otthonról

Érthető, ha a járványhelyzet miatt nem feltétlenül érzel égető vágyat a bolti ajándékvadászathoz. Bármennyire is fontos neked a párod és szeretnéd őt meglepni Valentin nap alkalmából, azért a zsúfolt bevásárlóközpontok nem jelentenek túlzottan vonzó célpontot mostanság.
Az egyedi vászonkép elkészüléséhez viszont még csak ki sem kell mozdulnod otthonról. Sőt, a laptopod, az asztali számítógéped, vagy akár az okostelefonod segítségével egyaránt intézheted magát a rendelést.
Fokozzuk még? Maga a folyamat tényleg nem tart tovább néhány percnél. Az egyedi vászonkép készítésének a konkrét lépéseire nemsokára részletesen is kitérünk.

 

Kreatív ötletek a „milyen fotó kerüljön a vászonképre” kérdésedre

Sokak számára ez a kérdés szokott elakadási pontot jelenteni, úgyhogy igyekszünk minél inkább megkönnyíteni a dolgod. Persze nem feltétlenül kell majd túlaggódni ezt a kérdést, a válasz ugyanis szinte kézenfekvő.
A párodnak szánt egyedi vászonképre ideális választást jelenthet egy kettőtökről készült fotó. Például egy nyaraláson, esküvőn, közös kiránduláson, városnézésen, vagy bármilyen más apropóból ellőtt kép tökéletes.
Még jobb, ha a fotón mindketten önfeledten nevettek. Persze nyugodtan veheted humorosra is s figurát, és választhatsz egy viccesebb képet is kettőtökről. De mindjárt mutatunk jobbat. Akkor sincs ugyanis gond, ha nem jutsz dűlőre a szóba jöhető fotók között.
Erre kínál ugyanis tökéletes megoldást a kollázs formátum. Nincs más teendőd, mint egyetlen kép helyett több fotót is feltölteni az online szerkesztő felületére. Ezt az összeállítást pedig aztán testre szabhatod annak megfelelően, hogy melyik variáció tetszik a leginkább.

 

Mutatjuk a tökéletes Valentin napi ajándékötlet készítésének a folyamatát

Első lépésként amennyire csak lehet, túrd fel a családi vagy páros fotóalbumot. Kutasd át a telefonod tárhelyét, illetve nézz körül a laptopon tárolt legszuperebb fotók között is. A cél, hogy lehetőleg minél több szuper fénykép összejöjjön.
Ha megvagy a gyűjtéssel, irány az egyedi vászonkép online szerkesztője. Ide lépve egyetlen mozdulattal feltölthetsz minden előkészített fényképet. Ha ez is sikerült, akkor jöhet a designolás izgalmas elfoglaltsága.
Aggodalomra semmi ok, nem kell hozzá semmilyen grafikai tudás. A felület ugyanis felhasználóbarát, aminek köszönhetően az egyedi vászonképed beállításával akár másodpercek alatt meglehetsz.
Amikor megvan a kész kompozíció, mehetsz is tovább a rendeléssel. Miután átnéztük és jóváhagytuk a rendelt Valentin napi vászonképed, már csak néhány munkanapot kell várnod. Vagyis a párodnak szánt meglepetés időben készen állhat, hogy tényleg emlékezetes legyen számotokra az ünnep.

2023. feb. 21.