A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

Vászonkép vakrámán, avagy személyes élmények az otthonod falain

Vászonkép vakrámán, avagy személyes élmények az otthonod falain

 

Varázsolj élményt a fotóidból, és leld benne örömöd nap mint nap! Amikor megörökítetted az adott pillanatot, akkor te voltál az, aki észrevette és átélte a felemelő érzést. Azzal, hogy lencsevégre kaptad, máris emléked köthető hozzá. Miért hagynád az élményeket a mobilodon vagy CD-n, amikor minden nap felidézhető az élmény, amikor ránézel és mosolyt csal az arcodra? Az otthonod falain a vászonkép vakrámára feszítve rögtön vonzza a tekintetet, hiszen kiemelkedik a fal síkjából. Arról nem is beszélve, hogy sokkal stílusosabb lakásdekorációs elem, mint egy hagyományos keretbe foglalt kép.
A mai technika már arra is biztosít lehetőséget, hogy a régi fekete-fehér képeket felújítsd, így rögtön nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, ha régi, számodra értékes fotókból készül egyedi dekoráció. Lássuk a részleteket!

 

Minőségi alapanyagokból

A tökéletes vászonképhez mindenképpen szükség van egy jó minőségű fotóra. A többi már a mi dolgunk. A profi kép elkészítéséhez művészi festővásznat és kiváló minőségű csepp- és UV-álló festékeket használunk. A vakráma is kizárólag egyszínű és görcsmentes fából készül.
Makulátlan keretbe foglaljuk a képet annak érdekében, hogy ne legyen vele semmi gondod. A prémiumminőségű alapanyagokon kívül a modern gépparkunk garancia a tökéletes végeredményre.

 

Vászonkép vakrámán - egy megörökített emlék

Ha nem tudsz dönteni több kép közül semmi probléma, hiszen több darabból álló kompozíció is készülhet. Ha hatásvadász megoldást keresel, akkor pedig egy nagyobb méretű vászonkép lehet a tökéletes választás.
Biztos lehetsz benne, hogy sokáig gyönyörködhetsz a saját magad fotózott képben, hiszen kizárólag prémium alapanyagokat használunk. Évek múltán is eredeti szépségében tündököl a kép, hiszen élénkek maradnak a színek, valamint a festővászon textúrája is még életszerűbbé varázsolja a megörökített pillanatot.
Akkor sincs aggodalomra ok, ha kimondottan napsütötte szobába szánod a képet, mert a vászonra készült nyomat ellenáll az UV-sugárzásnak, tehát sem a napsütés, sem az erős mesterséges fény nem tesz benne kárt.

 

Csupán egy kattintásra vagy attól, hogy saját vászonképed legyen

A rendelés menete is gyerekjáték, csak pár percet vesz igénybe. Kattints az egyedi vászonkép készítésére, majd töltsd fel a kedvenc fotódat! Ezután meg kell határoznod a kép szélességét, magasságát, és több kép esetén kiválasztani az elrendezést. Egy kattintással helyezd a kosárba és rendeld meg!
Tőlünk azt kapod, amit látsz! Ugyanis a WYSIWYG (What You See Is What You Get) tervezőmodul segíti a folyamatot. Egyrészes, többrészes és akár egészen nagyméretű vászonképet is rendelhetsz tőlünk, neked csak a fotót kell kiválasztani. A weboldalunkon számos inspirációs ötletet is találsz, ezért érdemes végigböngészni a korábbi blogbejegyzéseket.

 

Saját élményekkel vedd magad körül!

A személyes élményeket, pillanatokat megörökített képek igazán egyediek. Akár az otthonodat vagy irodádat szeretnéd dekorálni, akár ajándékba szeretnéd, mindenképpen nagy sikert aratsz vele.
Nagyméretű képpel díszítheted a nappalid, hálószobád falát, vagy egy kisebb galériát is alakíthatsz a kedvencekből. A lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt. Neked csak ki kell gondolni, hogy mekkora képet szeretnél, a többit pedig mi megvalósítjuk. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb vakrámára kerülhessen az elképzelésed!

2023. már. 06.