A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

VÁSZONKÉPET AJÁNDÉKBA! DE MILYET?

VÁSZONKÉPET AJÁNDÉKBA! DE MILYET?

 

Közeleg a legjobb barátod diplomaosztója? Esetleg egy közeli rokon születésnapjára szeretnél valami igazán különleges ajándékkal kedveskedni? Az egyedi vászonkép mindig jó döntés, ha meglepetésről van szó, és akkor sem kell aggódnod, ha nem tudod, milyen mintának örülnének a legjobban szeretteid.
Ebben a bejegyzésben mutatunk néhány inspiráló ötletet, melyek közt egészen biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot, legyen a szerencsés ajándékozott egy barát, barátnő, családtag, vagy épp egy kedves kolléga!

 

Közös fotó

Az igazán jó ajándék nem csak egyedi, de emlékezetes is. És mi más idézhetne szebb emlékeket, mint egy közös kiránduláson, bulin, vagy családi összejövetelen készült fotó szeretteiddel?
A tökéletes, egyedi ajándék elkészítéséhez ezért nincs is másra szükséged, mint néhány, önfeledt pillanatra, és egy jó minőségű, közös fotóra azzal, akinek a meglepetést szánod.
Na, meg persze egyedi vászonkép tervező alkalmazásunkra, melynek segítségével olyan méretben és formában tervezheted meg a tökéletes ajándékot, melynek kizárólag csak a fantáziád szabhat határokat!

 

Kedvencek vászonképen

Ha olyasvalakinek szeretnél tökéletes ajándékot tervezni, aki hatalmas rajongó, abban az esetben nagyon egyszerű dolgod lesz.
Kedvenc lemezének borítója, focicsapatának címere, vagy egy jól kiválasztott jelenet a legjobban szeretett filmjéből, és már kész is a tökéletes vászonkép. Ami a jobb helyen nem is lehetne, mint a legnagyobb rajongó vagy drukker hálószobájában, nappalijában.
Ha ismerősöd vagy rokonod az állatokért rajong, még egyszerűbb a dolgod. Az interneten már rengeteg helyen válogathatsz jó minőségű kutyás és cicás fotókból, melyek ingyenesen felhasználhatók, de a legnagyobb örömet persze akkor szerezheted, ha saját házi kedvencének képével díszített vászonképet tervezel.

 

Klasszikusok vászonképen

Ha valami igazán mutatósat szeretnél kiszemeltednek ajándékozni, miért adnád lejjebb egy igazi műalkotásnál? Persze tudjuk, mire gondolsz: egy valódi reneszánsz remekmű megfizethetetlen, és még a reprodukciók sem mondhatók olcsónak.
De miért kellene eredeti festményben gondolkodnod? Miért ne készíthetnél mutatós vászonképet szeretteid kedvenc műalkotásából?
Az interneten ma már rengeteg klasszikus festményről találhatsz nagyméretű, jó felbontású képeket, melyeket bátran használhatsz a tökéletes ajándék megalkotására.
Amiatt sem kell aggódnod, hogy törvénybe ütköző dolgot cselekednél, hiszen a szerzői jogok ezekre a képekre már nem vonatkoznak. A műalkotások védelmi ideje ugyanis a szerzők életében, valamint a haláluk időpontját követő hetven évben érvényes. Ezért a legtöbb ismert és kedvelt festő munkáját kedvedre böngészheted, ha igazán gyönyörű vászonképet szeretnél a falra.

 

Saját rajz

Persze nem csak a nagy festők képei ékesíthetik a lakást műalkotásként. Ha barátunk vagy rokonunk szeret rajzolni, egyik saját munkájából is készíthetünk számára egyedi meglepetést vászonkép formájában. Akár egy ceruzás skicc, vagy egy egyszerű vízfestmény is igazán elegánsan és exkluzívan tud mutatni akkor, ha egyszerű rajzlap helyett vásznon látja viszont az alkotója!
Ha pedig minket áldott meg a sors művészi vénával, készíthetünk szeretteinkről saját portrét, vagy rajzolhatunk valami számukra kedves dolgot, melyből tökéletesen egyedi, ajándék vászonképet készíthetünk.

 

Amit az ajándékozott szeretne

Ha nem vagy biztos abban, legkedvesebb barátod, rokonod minek örülne igazán, akkor sem kell kétségbe esned! Ilyen esetekben ugyanis az elektronikus vászonkép ajándékkártya tökéletes megoldás lehet.
Webáruházunkban több értékben is választhatsz az ajándékutalványok közül, melyet vásárlás után elektronikusan kézbesítünk neked. Ezeket a megajándékozott félnek kinyomtatva is átadhatsz, ő pedig bármikor beválthatja azt, saját, egyedi vászonképe megtervezésére.

2023. már. 06.