% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

VÁSZONKÉP A GYEREKSZOBÁBA: KIVÁLÓ AJÁNDÉK ÉS DEKORÁCIÓ

Kedvenc mesehős vagy focista:
a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt

 

A legtöbb gyerekben egyvalami egészen biztosan közös: imádnak rajongani, még akkor is, ha mindnyájan mást és mást szeretnek. Van, akinek szobája kedvenc mesehősének figuráival van tele, míg mások a kedvenc focistájuk, autóversenyzőjük vagy énekesük relikviáit gyűjtik megszállottan. Így vagy úgy, de minden gyerek életében találhatunk valami olyan dolgot, mellyel kapcsolatban bármikor, bármilyen ajándéknak örülni tud.
Az egyedi vászonkép egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen mintával ellátható, és gyakorlatilag bármilyen méretben és formában kivitelezhető. Ez azt jelenti, hogy minden gyerek ízléséhez és szobájának hangulatához alakítható, melynek köszönhetően az egyik legjobb ajándék, ha olyan meglepetést keresünk, mely a gyerekszoba tökéletes dekorációs kiegészítője lehet.

 

Hogy a kis művész első munkája méltó helyet kapjon

Legyen szó rajzról vagy festményről, a gyerekek első alkotásai mindig emlékezetesek. Előfordulhat azonban, hogy a papírra készült művek idővel elvesznek vagy elrongyolódnak, bármennyire is vigyáznak rájuk. Abban az esetben, ha szeretnénk őket megmenteni az utókornak és sokáig büszkék lenni rájuk, tökéletes megoldás lehet, ha a művekből egyedi vászonkép dekorációt készítünk.
Ehhez nem kell mást tennünk, mint a gyerekek által készített rajzokat vagy festményeket jó minőségben digitalizálni, akár szkennelve, akár nagy felbontású fotó formájában. A digitalizált kép a vászonkép tervező alkalmazásunkba egyetlen kattintással feltölthető, majd tetszés szerint választhatunk hozzá megfelelő mintát, méretet és formát.
Ilyen módon a legszebb emléknek számító alkotásokból valódi vászon műremek lesz, mely a gyerekszoba, vagy akár a nappali legkülönlegesebb, legegyedibb díszévé válhat.

 

A legemlékezetesebb pillanatok is megörökíthetők

Gyerekszobába szánt vászonképen természetesen a legemlékezetesebb pillanatokat is megörökíthetjük. Egy kedves családi fotó, egyemlékezetes születésnap vagy a gyerekek kedvenc, barátokkal közösen készült fotója tökéletes erre. A vászonkép méretéből és kialakításából ugyanis sokkal különlegesebben mutat a falon, mint néhány nyomtatott fénykép, arról nem is beszélve, hogy sokkal tartósabb, évekig jól mutató emlék és dekoráció.
Ráadásul, ha szeretnénk, a vászonképnek különleges formát és kialakítást is választhatunk. Egy fotóból több, kisebb vászonképet is készíttethetünk vagy egyéb, dizájnos megoldást is választhatunk, így biztosak lehetünk abban, hogy valami igazán egyedi, nem mindennapi ajándékot készítünk, ami a gyerekszoba igazi dísze lehet, és az egész család örülni fog neki. Sőt, a vendégek is imádni fogják, és egyáltalán nem lehetetlen, hogy a csodájára járnak majd.
Ha te is szeretnél valakit meglepni egy igazán különleges ajándékkal vagy saját magadnak készítenél egyedi dekorációt, de még nincs ötleted, mi is legyen az, nézz szét blogunkon, ahol rengeteg tippet találhatsz a tökéletes, egyedülálló vászonkép megtervezéséhez!

2022. szept. 21.