% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

NYOMTATOTT VAGY FESTETT VÁSZONKÉP - MELYIK A JOBB AJÁNDÉK?

NYOMTATOTT VAGY FESTETT VÁSZONKÉP - MELYIK A JOBB AJÁNDÉK?

 

Ha ajándékozásra kerül a sor, mindenki szeretné valami egyedi dologgal meglepni szeretteit. A vászonkép olyan megoldás, mellyel nem lehet mellényúlni.
Akadnak azonban, akik idegenkednek a nyomtatott vászonképtől, és kizárólag a kézzel készült, valódi festményeket tartanák jó ötletnek. Ők azonban nem tudják, milyen szép is lehet egy nyomtatott vászonkép, valódi, prémium alapanyagokból, tapasztalt szakemberek által készül.
És azt sem, mennyi időt, pénzt, és fejfájást spórolhatnak akkor, ha festmény helyett az egyedi tervezésű, nyomtatott vászonképet választják ajándékként.

 

A festett vászonkép

Ha vászonképről beszélünk, sokaknak elsőre a művészek által készített, festett képek jutnak eszükbe, és nem is tágítanak attól, hogy mást lógassanak a szobájuk falára, mint egy eredeti olajfestményt. Nem csoda, hiszen egy valódi festmény karakteres alkotás, melyből két teljesen egyforma darabot szinte lehetetlen elkészíteni.
Az igazság azonban az, hogy ha saját ötlet alapján tervezett, egyedi képet szeretnénk ajándékba, ez a megoldás rendkívül komplikált lehet, egy vagyonba kerülhet, és lehetséges, hogy a végén az igényeinket sem tudja száz százalékosan kielégíteni
Először is meg kell találnunk azt az alkotót, aki képes megvalósítani az elképzeléseinket. Ez nem egyszerű feladat, hiszen sok festőművész nem feltétlenül dolgozik megrendelésre. Ha pedig igen, akkor meglehetősen drágán. És ha végül mégis sikerül olyan festőt találnunk, aki vállalja egyedi vászonképünk elkészítését, sokszor benne van a pakliban az, hogy a végeredmény mégsem olyan lesz, amilyet szerettünk volna.
Egyszóval a festett vászonkép jó ajándék, azonban akadnak bizonyos hátulütői. Az egyik, hogy kevésbé tudjuk saját elképzeléseink szerint alakítani, hiszen egy alkotó egyedi, saját stílusától függő munkáról beszélünk.
A másik ilyen dolog pedig az ár, hiszen egy kérésre készített festmény nem olcsó mulatság, már akkor sem, ha csak az anyagköltségeket és a készítésével töltött órák munkadíját számoljuk.

 

A nyomtatott vászonkép

A nyomtatott vászonképre sokan gondolnak egyszerű, kommersz dísztárgyként, hiszen egy festménnyel ellentétben gépekkel készül, így kevésbé lehet egyedi, különleges ajándék. Ez az elképzelés azonban távolabb talán nem is állhatna a valóságtól.
A nyomtatott vászonkép tervezése sok szempontból nagyobb teret biztosít egyedi ötleteink megvalósítására, mintha a kézzel festett vászonkép mellett tennénk le voksunkat. A vászon méretét és alakját is mi magunk választhatjuk meg, arról nem is beszélve, hogy bármilyen képet alkalmazhatunk, legyen szó fotóról, grafikáról, vagy épp festményről.
Nálunk az egyedi tervezésű vászonképek kizárólag prémium alapanyagokra készülnek, a piacon elérhető legjobb nyomtatási technológia segítségével. Sokéves tapasztalatunk garantálja, hogy megrendelőink olyan végeredményt vehessenek a kezükbe, ami minőségben sok, kézzel készült műalkotással is képes felvenni a versenyt.
A nyomtatott vászonkép élethű minősége mellett nagy előnyt jelent továbbá a megfizethető ár és a rövid szállítási idő is.
Hiszen, míg egy festmény akár hónapokig is készülhet, és súlyos tízezreket fizethetünk érte, addig egy igényes, nyomtatott vászonképre a megrendelőnek alig kell néhány napot várnia.

 

Amikor a festmény és a nyomtatott kép találkozik

Végül szeretnénk azt is megemlíteni, hogy a festett és nyomtatott vászonképet egyáltalán nem kell egymással „harcban álló”, rivális felekként kezelnünk. Tapasztalataink szerint ugyanis rengeteg festő használja ki manapság a nyomtatott vászonképek készítésében rejlő lehetőségeket.
A művészek ilyen módon saját műveikből olyan reprodukciókat készíthetnek, melyek jóval tartósabbak és látványosabbak a papírra készült printeknél, mégis jutányos áron értékesíthetők.
Ügyfeleink közt az elmúlt években több festőművésszel is találkoztunk, akik mindezidáig nagyon elégedettek voltak képeik alapján készült, nyomtatott reprodukciók minőségével.

2023. már. 06.