A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

MIKOR LEHET JÓ AJÁNDÉK AZ EGYEDI VÁSZONKÉP?

MIKOR LEHET JÓ AJÁNDÉK AZ EGYEDI VÁSZONKÉP?

 

Minden évben adódnak olyan különleges alkalmak, amikor szeretteinket szeretnénk megajándékozni valami különleges, emlékezetes, és egyedi meglepetéssel. Sokszor azonban nehéz eldönteni, mi is legyen ez, és az egyszerűség kedvéért a készen kapható, sablonos ajándéktárgyaknál maradunk.
Ha szeretnénk azonban valami igazán különleges dologgal meglepni családtagjainkat, barátainkat, hozzátartozóinkat, az egyedi vászonkép egy olyan megoldás, mely mindig mosolyt csal az arcokra. Most hoztunk néhány tippet, hogy mikor érdemes rákattintanod a tervezőalkalmazásunkra, és egy igazán egyedi, maradandó ajándékot készíteni szeretteidnek!

 

Anyák napja

Ha valakik igazán megérdemlik a szép és emlékezetes ajándékot, akkor azok az édesanyák, akiket minden év májusának első vasárnapján ünneplünk. Ilyenkor mindnyájan szeretjük némi aprósággal viszonozni a tőlük kapott szeretetet és áldozatos munkát, ami egész életünk során végigkísért bennünket.
Egy közös, családi fotó vászonképre nyomtatva tökéletes ajándék lehet, mely a nappali vagy az étkező falán mindig eszünkbe juttatja a meghitt pillanatokat, és arra emlékeztet majd, mennyire fontos a családi kötelék.

 

Születésnap

Egy születésnap minden évben különleges esemény, amire a tökéletes ajándékot megtalálni sosem egyszerű feladat. Mindnyájan szeretünk olyan dolgokat kapni (és adni is), amelyek maradandóak, és sokáig akár évek múlva is jó érzéssel töltenek el bennünket, ha rájuk tekintünk.
Legyen szó akár családtagról, akár közeli barátról, egy egyedi vászonkép mindenki számára jó születésnapi ajándék lehet. Egy emlékezetes fotó, vagy egy szép grafika exkluzív kivitelben bármelyik lakásban kitűnően mutat, és ami a legjobb, hogy az oldalunkon tervezhető vászonképek nem csak mintájukat, de méretüket és formájukat tekintve is saját elképzelésedre, a megajándékozott ízélsére szabva készítheted el.

 

Valentin nap

A Valentin nap sokak által kedvelt ünnep, melyen különös figyelmet fordíthatsz arra, hogy valami apró kedvességgel, esetleg nagyobb ajándékkal meglepd életed párját. Ilyenkor érdemes valami olyan dolgot választani, ami nem csak megdobogtatja szeretted szívét, de akár hosszú évek múlva is örömmel lehet rá visszaemlékezni.
A virág múlandó, a boltok polcain sorakozó plüssök pedig kedvesek, de már kevésbé mondhatók ötletesnek. Ha valami olyan ajándékkal szeretnél kedveskedni a párodnak, ami valóban egyedi, és valóban a kettőtök kapcsolatára emlékezteti, akkor a tömeggyártott ajándéktárgyak helyett egy szép, saját tervezésű vászonkép jelenti a legjobb választást!

 

Nem csak családtagoknak és barátoknak jó ajándék

Összességében elmondható, hogy egy egyedi vászonkép bármilyen alkalomra kiváló ajándék lehet. Nem feltétlenül kell családon vagy baráti körön belül gondolkodni, hiszen akár egy kolléga születésnapjára is tervezhet az irodai csapat egy különleges, maradandó meglepetést.
Ehhez nem kell mást tenni, mint megtalálni a megfelelő minőségű fotót vagy grafikát, és az oldalunkon található tervezőalkalmazás segítségével megalkotni a saját, minden szempontból személyre szabott vászonképetek!
Ha szeretnél többet tudni arról, hogyan készíts tökéletes fotókat egyedi tervezésű vászonképedhez, vagy, hogy hogyan tervezz látványos, eredeti fotómontázst, akkor olvasd el a témával kapcsolatos, korábbi bejegyzéseinket, melyekből minden titokra fény derül!

2023. már. 06.