% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

Vászonkép a gyerekszobába? Igen!

Vászonkép a gyerekszobába? Igen!

 

A vászonkép a gyerekszobába is ideális dekoráció, mert jól mutat, modern, strapabíró, nem tartalmaz káros anyagot és bármikor áthelyezhető. A gyermek növekedésével gyakran kerül átrendezésre a szoba, a kicsiknek való asztalt és székeket felváltja az íróasztal, a kiságy helyére ifjúsági ágy kerül. A vászonképek könnyen alkalmazkodnak a megváltozott körülményekhez, hiszen egyaránt jól mutatnak a falon, a polcon vagy ahová helyezik őket.

 

Kedvenc mesehős vagy saját készítésű rajz a falon

Nálatok melyik mesehős az aktuális kedvenc? Bármelyik is az, bizonyára őt szeretné a falon látni a gyermek. A frissen festett vagy tapétázott falnak azonban nem tenne jót, ha a cellux vagy a rajzszög nyomot hagyna.
A jól sikerült gyerekrajzokkal szintén ugyanez a helyzet. Létezik azonban egy sokkal esztétikusabb megoldás, mégpedig az, ha vászonra nyomtatott formában ékesíti a kép a szoba falait. Nemcsak dekorációnak, hanem egyedi ajándéknak is tökéletes a vászonkép a gyerekszobába.

 

Vászonkép a gyerekszobába - örök kedvenc lesz!

A kedvencek időről időre változnak, de a klasszikusokhoz általában hűek a gyerkőcök. Ha van egy jó minőségű kép, akkor a többit bízd ránk, hiszen mi, a Vaszonkepem.hu-nál minőségi, hozott anyagból is dolgozunk.
Színes ceruzával, vízfestékkel vagy akrillal is szuper alkotásokat kreálnak a gyerekek, amiket érdemes maradandó módon megőrizni. A papír sérülékeny, könnyen beszakad, gyűrődik és máris oda a szép mű.
Vászonkép formájában viszont tartósan fennmaradnak a gyerekkori alkotások. A gyerekrajzokból montázs is készíthető, ekkor több rajz kerül akár rendezetlen formában is egy vászonra. Nincs is bájosabb ennél a megoldásnál!

 

A vászonkép előnyeiről

A képek kézzel készülnek művészi festővászonra nyomtatva, melyek még extra fényviszonyok mellett is megőrzik az eredeti színüket. Webáruházunkban a képeket vakrámázott kivitelben készítjük el, aminek köszönhetően a kép 3D-s hatást kelt, mert kiemelkedik a fal síkjából. A modern lakásokba sokkal ízlésesebbek és stílusosabbak, mint a keretezett képek.

Lássuk a főbb jellemzőket:

 - Minőségi, amerikai Fredrix művészi festővászonanyag
 - Nyomtatott oldalsó szélek
 - Ragyogó, életteli színek
 - Kenődésmentes nyomtatás
 - Természetes és környezetbarát keret táblásított faanyagból
 - Olyan méretben készítjük el, amilyet szeretnél
 - Ingyenes látványterven megtekintheted, hogyan fog kinézni a kép nyomtatás után

 

Dekoráld csemetéd alkotásaival az otthonotokat!

A csemete birodalma talán a legkreatívabb és legvidámabb helyisége az otthonunknak, hiszen a gyermek által készített kis alkotások még egyedibbé varázsolják a szobát.
Miért is kerülnének készen kapható képek a falra, amikor különleges dekorációval még személyre szabottabb lehet a gyerekszoba? De nemcsak az, hanem kerülhet az előszobába és a nappaliba is. Ha egyre szebb és szebb képeket kreál a gyerkőc, akkor vétek lenne az asztalfiókban vagy egy dossziéban őrizni őket, nem igaz? Inkább büszkélkedj velük a falon!
A boldog pillanatokat megörökített fotókból is készülhet csodás vászonkép. Emlékezetes családi nyaralás, barátokkal töltött táborozás vagy közös kép a család állataival - bármelyik tökéletes téma lehet, ami mosoly csal nap mint nap a gyermekünk arcára.
Akár fotóból, akár gyerekrajzból szeretnél képet tetszőleges méretben, mindenképp keress bennünket, mi megoldjuk! A kép kiválasztása és feltöltése után a méreteket kell meghatározni, majd a kosárba helyezni és megrendelni a képet. Egyszerű és gyors módja annak, hogy valóban olyan fotókkal dekoráld a gyermeked szobáját, amilyennel szeretnéd. Akár gigantikus méretű vászonképet is rendelhetsz, ha az a kívánság. Rendeld meg még ma, és hamarosan házhoz érkezik!

2023. feb. 17.