% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

NÉHÁNY TIPP A LEGJOBB VÁSZONKÉP ELKÉSZÍTÉSÉHEZ

NÉHÁNY TIPP A LEGJOBB VÁSZONKÉP ELKÉSZÍTÉSÉHEZ

 

Az emlékek tárolásának legolcsóbb módja jelenleg a számítógépen tárolás. Úgy tárolhatsz rengeteg fényképet a számítógépeden, hogy ehhez nem kell egy hatalmas lyukat égetned a bankszámládra. A fényképek manapság már egy mobiltelefon memóriájában is tárolhatóak ezerszámra anélkül, hogy ez különösebb gondot jelentene. A LED kijelzők az életünk részeivé váltak. Megnézheted a saját fotóidat a számítógépeden, a telefonon vagy akár a TV készüléked kijelzőjén.

Ennek ellenére a mai napig a legszebb élményt azok a fotók nyújtják, amelyeket kinyomtatsz és a falra teszel. A vászonképek egyre elterjedtebbek, hála a fotósok gondos munkájának. Egy jó minőségű, nagyon jól eltalált témájú vászonkép az egész napos, unalmas iroda után frissítően hat az elmédre.

 

Vászonkép természet tájképVászonkép a nappaliban (forrás: aliexpress.com)

 

Mi is tudjuk, hogy nem olcsó a vászonkép készítés és sajnos látjuk, hogy néhány vászonkép készítő nem a legjobb minőségű anyagokkal dolgozik. Mit tehetsz, hogy ne fizess ki feleslegesen rengeteg pénzt rossz minőségű vászonképre?

Bízd magad profikra

 

Az első és legfontosabb, hogy megfelelő minőségű és nagyméretű fényképet válassz. Néhány vászonkép készítéssel foglalkozó cég nem figyel erre eléggé, mi azonban minden megrendelés előtt megnézzük, hogy a vászonképre szánt fotó megfelelő minőségű-e és ha nem, akkor felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot, hogy megoldást ajánljunk a problémára.

Te odafigyelsz a színek jelentésére?

 

A másik tanácsunk, hogy a vászonkép színeit körültekintéssel válaszd ki. Ha azt szeretnéd, hogy inspiráló legyen a kép, akkor válassz olyat, amelyben van narancssárga. Ha inkább megnyugtató képet akarsz, akkor legyen benne több zöld. Ismerd meg a színek jelentését és képzeld el, hogy a választott kép milyen érzéseket vált majd ki belőled.

 

Színek jelentéseKülönböző színek, különböző érzések. (forrás: Hipflat)

 

Egy olyan tipp a fotó kiválasztása előtt, amire sokan nem gondolnak...

 

A bejegyzés végére marad egy fontos, de sokszor elhanyagolt szempont. Egyedi vászonkép nyomtatása esetén fontos, hogy ne csak a fotóra koncentrálj, hanem a környezetre is, ahová a vászonképet helyezed. Figyelj oda a fal színére, a szoba bútorzatának árnyalataira, a helyiség funkciójára és a fényekre. Ezek adják meg azt a különlegességet, amelyben a "feltettem ide valamit" érzés helyett azt fogják kiváltani belőled, amikor a vászonképre nézel, hogy "itt minden szépen passzol, a vászonkép pontosan ide illik".

Te is tudod, hogy miről beszélek! Ismered azt az érzés, ami az átlagost megkülönbözteti a kifinomulttól. Fogadd meg ezt a néhány tippet: Dolgozz hozzáértő szakemberekkel, képzeld el a fotót a helység részeként és a lehető legjobb minőségű fotót válaszd a vászonképhez.

Ha még több vászonkép ötletet szeretnél, akkor látogass el az egyedi vászonképek Facebook oldalára, ahol több száz elkészült vászonkép közül válogathatsz vagy keress minket az egyedi vászonképek Instagram oldalán!

2023. már. 06.