A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

ÍGY KERÜL EGY VÁSZONKÉP A CÉGES SZÜLETÉSNAPRA!

A vászonkép, mint kreativ lakásdekoráció sokszor és sok helyen előkerül. Ennek az egyik fő oka a vászonanyag sokoldalúsága. A művészi festővászonra digitális technológiával visszük fel a képet, a vásznat azonban eredeti rendeltetése szerint is használhatjuk, azaz festhetünk rá ecsettel.

Ezt a lehetőséget használta ki egyik ügyfelünk, akinek az ötlete annyira megtetszett, hogy megihlette ezt a bejegyzést. Klára, a Lari Kozmetika tulajdonosa úgy gondolta, hogy a szépségszalon 10. születésnapja alkalmából rendezett partin a vendégeivel közösen kifesti a vállalkozás logóját. Ehhez a mi vászonkép készítő műhelyünk segítségét kérte. Mi elkészítettük az egyedi méretű vászonképet a kozmetika logójának körvonalával, amelyet a születésnapi partin a vendégek ecset és festék segítségével színekkel töltöttek meg. Ezzel a megoldással sikerült ötvözni a digitális vászonkép készítést a hagyományos festéssel, az emléket a dekorációval. Kiválóan bemutatja, hogyan lehet a modern technikát a hagyományos kreativitással együtt alkalmazni.

 

Ezt írta rólunk Klára, a Lari Kozmetika tulajdonosa

 

,,Nagyon köszönöm a rugalmasságukat és az együttműködésüket. Az emailes és telefonos egyeztetés után, külön kéréseimnek megfelelően (és nagyon gyorsan) megérkezett a vászonkép, amin ha emlékeznek, a kozmetikám logójának körvonala van. Június elején ünnepeltük a Lari Kozmetika 10. születésnapját. Vendégeimmel együtt ezen a partin festettük ki a képet.

Tökéletesen stabil maradt, csöppet sem hullámosodott! Köszönöm még egyszer!

Üdvözlettel,

Klára
Lari Kozmetika"

 

Mikor jó program a vászonkép festés egyedi, kész körvonalak alapján?

 

Az ötlet alapján felmerült, hogy összegyűjtünk még néhány lehetőséget, ahol a vászonkép kifestése kész körvonalak alapján kiválóan színesítheti a rendezvényt: - Csapatépítő tréningek - Baráti összejövetelek - Óvodai foglalkozások - Nyári táborok - Esküvők - Születésnapok - Kreatív foglalkozások - Bárhol, ahol egy közösséget szeretnénk összekovácsolni. Kedvet kaptál vászonkép készítéshez? Kozmetika születésnapi csapatépítés

 

Hogyan rendelhetek egyedi vászonképet, ami nincs benne a tervezőben?

 

Ha megtetszett ez az ötlet és te is szeretnél egy képet, logót vagy bármilyen formát ilyen módon elkészíteni és közösen, másokkal befejezni a festést, akkor írj nekünk egy emailt és mi telefonon és/vagy emailben keresni fogunk, hogy megbeszéljük a részleteket és villámgyorsan kiszállítsuk hozzád az egyedi vászonképedet.

2023. már. 06.