A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

ÍGY DOBJUK FEL A KÖRNYEZETET, HA MÁR AZ IDŐ NAGY RÉSZÉT OTTHON VAGYUNK KÉNYTELENEK TÖLTENI

ÍGY DOBJUK FEL A KÖRNYEZETET, HA MÁR AZ IDŐ NAGY RÉSZÉT OTTHON VAGYUNK KÉNYTELENEK TÖLTENI

 

Ennek a cikknek nem titkolt szándéka némi ötletet adni a feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz és jókedvhez, amikor kénytelen kelletlen otthon kell töltenünk az időnk nagy részét. Őszintén bízunk benne, hogy ezzel tudunk némi motivációs löketet adni.
Úgyhogy hajrá, a szimpatikusnak tűnő opciókon keresztül némi jókedv és pozitív hangulat csempészhető az otthon falai közé.

 

Ha már úgyis sokat vagyunk otthon, dobjuk fel kicsit a hangulatot

Jól tudjuk, hogy mindenkinek a könyökén jön már ki a bezártság, a korlátozott szórakozási lehetőségekkel együtt. Viszont testnek és léleknek még a pandémia idején is szüksége lehet némi feltöltődésre.
Úgyhogy ennek jegyében abból kell főzni, ami rendelkezésre áll. Vagyis célszerű kicsit felpezsdíteni az otthoni környezetet a plusz motiváció jegyében, ha már egyébként is a négy fal közé szorultunk.

 

Egy kis vizuális dekoráció a lakás minden részére ráférhet

Annál is inkább, mivel egészen sokféle módon dobhatjuk fel az otthon hangulatát. Beszerezhetünk például tavaszi motívumokat, néhány új asztali díszt, vagy dekor fényforrást is.
Az asztalterítő, a függönyök, vagy a falakon lógó képek frissítése is kedvező döntésnek bizonyulhat. A lényeg az, hogy némi frissesség és újdonság költözzön az otthon falai közé. Természetesen azt szem előtt tartva, hogy a stílus és a hangulat lehetőség szerint passzoljon az ízlésünkhöz.

 

Egyedi vászonképekkel bármikor felidézhetők az utazások emlékei

Univerzális ötlet, ami elképesztően nagy potenciált rejteget magában. Igazság szerint a lakás bármelyik pontján és helyiségében gondolkodhatunk az egyedi vászonkép használatában, ugyanis a csalódás lehetősége majdhogynem kizárható.
Pláne annak fényében, hogy ma már felhasználóbarát online szerkesztő segítségével van lehetőség az egyedi vászonkép összeállítására. Csak feltöltjük a legtutibb fotókat, választunk egy szimpatikus elrendezést, és már nyomhatunk is a megrendelés gombra.
Mindez ugyanolyan gyors és hatékony, ahogyan így elmondás alapján tűnt. Az utazások emlékeit megörökítők fotók például tökéletes alapot szolgáltathatnak. Pláne abból a szemszögből nézve, hogy mostanság igencsak bajos nyaralást vagy akár egy szimpla külföldi városnézést tervezni.

 

Költöztessük a borkóstolók és elegáns éttermek hangulatát a konyhába

Mit tehetünk, ha már hónapok óta zárva vannak az éttermek, mi pedig éhezünk a fenséges ízekre és zamatokra? Jobb híján nem marad más lehetőség, mint a pompás éttermi, vagy éppen a borkóstolói hangulatot hozzuk házhoz.
Vagyis rábökünk egy pénteki vagy szombat estére, áthívunk néhány közeli barátot, és kicsit oldott hangulatban töltünk el minőségi időt. Ilyenkor program gyanánt szóba jöhet a főzés, jobb időben a grill, vagy a közös fotóalbum nézegetése.
Ki tudja, utóbbi kapcsán még az egyedi vászonkép készítésének az inspirációja is megszülethet. Persze a legfontosabb úgyis az lesz, ha a nem éppen zökkenőmentes periódus közepette némi jókedvet és könnyedséget sikerül az otthonba csempészni.

 

Némi kreativitással a fürdőszobából rögtönzött wellness részleg alakítható

Merthogy a wellness szállodák és fürdők is kényszer lakat alatt vannak most már hosszabb ideje. Úgyhogy némi relaxáció gyanánt, no és persze kreatív vonalon megtámogatva a fürdőszoba hangulatán is lehet kicsit alakítani.
Nem kell hozzá más, mint egy-egy új fényforrás, néhány szál illatgyertya, no meg egy illatos habfürdő. Ezzel kész is a recept a minőségi kikapcsolódáshoz. A legjobb, hogy még messzire utazni sem szükséges miatta.

2023. feb. 21.