% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

HÁROM EGYEDI VÁSZONKÉP ÖTLET

HÁROM EGYEDI VÁSZONKÉP ÖTLET

A nyomtatott vászonképek ideális ajándékot jelentenek a barátok és a családtagok részére abban az esetben is, ha kifejezetten nehéz szeretteidet megfelelő egyedi ajándékkal meglepni. A vászonképek bármilyen méretben és egy tucatnyi különböző elrendezésben készülhetnek a te igényeid alapján. Legyen szó szereteted kimutatásáról vagy köszönetnyilvánításról – biztos lehetsz abban, hogy a vászonkép a megfelelő eszköz szándékaid kifejezésére. A vászonképek bármilyen témában készülhetnek. Legyen itt néhány téma, ha inspirációra van szükséged:

Családfa vászonképen

Gondoltál már arra, hogy a családfádat vászonképként készítsd el? A vászonkép időtállósága biztosítja, hogy a fiatalabb generációk számára is fennmaradjon az elkészült családfa. Ne egyszerű családfára gondolj nevekkel és vonalakkal! Miért ne lehetne egy díszes háttéren a családtagjaid fotója a nevük felett, hogy a gyerekek is láthassák a ritkábban látott családtagokat? Küldd el családtagjaid képét, nevét és a közöttük lévő kapcsolatot a vaszonkepem.hu csapatának – előzetes egyeztetés után – ők készítenek egy látványtervet az általad választott téma alapján!

HÁROM EGYEDI VÁSZONKÉP ÖTLET

Esküvő témájú vászonképek

Az esküvő mindenki életében egy meghatározó esemény, amely összeköti azokat, akik egymáshoz tartoznak. Vászonképen megörökítve a pillanatot minden alkalommal mosolyt csal majd az arcotokra, fellobbantja a szerelem tüzét a szívetekben, amikor viszontlátjátok magatokat a falon.

 

Kirándulás vászonképeken

Minden kirándulás végén hazaviszünk számtalan élményt és emléket gyönyörű, távoli tájakról és az ott élő emberekről. Egy tájképpel bármelyik helyiséget fel lehet dobni, de még ennél is nagyobb élmény, amikor arról a vászonképről, amit a legutóbbi nyaraláskor készítettél, minden vendégnek el tudsz mesélni egy rövid történetet.

2023. már. 06.